Шехерзад, ГТЦ на приземје, имаат скоро сѐ од благо.. Ако ти е за да земеш, а ако ти е за да седнеш таму, не е Шехерзад убаво..
Каква катастрофа од ролат земав пред една недела од таму. Оддамна немав купено ништо, реков да смениме. Ролатот чоколаден со ореви, ни о од ореви немаше. По прост ролат немам јадено до сега. Како готовите кори премачкани со пудинг. Ужас. Баш се разочарав.
Не знам зашто така, секогаш кога земам од таму благо океј било, особено киндер тортата, имаат и егзотик и таа е добра, да не расипале квалитет сега за да заштедат некој денар повеќе..
Може да ми предложите некој ресторан низ Скопје, со убава храна и амбиент. Околу Центар да е… На кеј тие ми здосадија.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063464985219&mibextid=ZbWKwL Мене тука пицата ми е најубава
Женскии малку хелп Некој убав ресторан со пријатна атмосфера во Скопје,Струмица или било дека не е проблем Некој што ви оставил убав впечаток нешто романтично
За романтичен би ти го препорачала ресторанот во хотел Панорамика на Водно, со убав поглед на цело Скопје. Не сум била одамна, но памтам дека цените беа доста високи.