Кажете добар ресторан у Ск за частење од плата. Да има и пилешко или нешо веге опции. Пелистер Дистрикт Енрико И тие на Кеј, не пошто ни се преседани. Салваторе у Црниче какво е? Еквилибриум? нешо у Аеродром, Кисела Вода? Да не е Гет.
Цвет Бистро новото во Аеродром е, фино место. Плус менито го имаат на инста, па можеш да си разгледаш комотно. Маџо ми остави впечаток, ама е малку поскапо. Исто така, Кафе Трибека во Дајмонд ми се допадна.
Еквилибриум мене ми е секад погодок И Дејли во Лиса е убаво, исто и Маџо. Во Дајмонд многу ми се свиѓа Амигос. Е за веге опции искрено не знам, никад не гледам тоа по мени
Зависи колкава ти е платата Мене Матто ми е топ за спешл окејжнс или па Ботаника поразлично. А убави локалчиња има и gourmet avenue на дајмонд, има амигос и таму ама менито ми е мене досадно. За веге не знам..
Matto ми е врв. Не идам често. Ама еднаш месечно бар гледам. Пастата каква е? Се мислам да дадам шанса. Ама мн скапа..
Ајде и овде да прашам: Дали има некоја членка од Кратово да ми каже каде е најубава пастрмајлија во овој град,во кој ресторан да одиме и каква би препорачале?
Фуд Худ, ОК бургер и она на Рекорд со жолто, на самата главна улица. Го заборавив како се викаше. Кај Спиро и Александрија.
Ок бургер се ептен тапа, Burgerslut не се лоши, ама претераа со цениве. И Sarajeva Steakhouse, во Истгејт, е таму се стварно добри, класични бургери, без многу сосеви и мачканици, а квалитетно месо. Стварно им се добри. Одамна не сум била, ама изгледа и они ги качија цените во последно време...
Од ОК бургер не сум пробал 2-3 години. Можно е и да ги расипале. Бургерслут не ги знам. Од косовариве не сум јадел, а и не би сакал. Ретко одам во сендвичари, а кога одам, одам во проверени.
Дајте убави места за јадење низ Скопје кај што не се пуши. Сакам да одам и да не следам на ќумбе и ѓубре.