Пирошките во Џамбо, до ТЦ Бисер. Нема поубави пирошки во цело Скопје. Убава храна има и во Торос, Амати и гирото во Гирадико.
Да пилешките прсти во Дивино се навистина многу убави паметам цела порција пилешки прсти со помфрит и некој гарнир беше 100 ден штета што го затворија
Се сложувам за пирошките во Џамбо дефинитивно најдобри пирошки во цело Ск имаат и за останатите се сложувам поготово ладните сендвичи од Амати.
Омилено место за јадење во Пешна на риба и дома сам што ќе си приготвам и сервирам и сето тоа зачинето со добро друштво и музика кул комбинација.
Панцерота од Енрико Крофна од Хром Пица и пилешки прсти од Костарика Хамбургер од Седмица Тост од Жан Мари мх мх мх.. и сега цревата ми завиваат!
Во Ања парк е нјубаво и пресонал, јадење,атмосфера...на Пантелејмон убава атмосфера...Дијон покрај кеј е ок, пицата во 511 и Балила...Кинескиот карши руска амбасада, џигерче во Љуц Има многу места... Незнам италјанска храна кај има најубава???Некој предлог? Ама за најлош до сега кај што сум бил е Балканика -КРШ ...бевме синоќа..амбиентот ок, персоналот...лелеее келнериве наваму натаму зборат на глас...од кујната се се гледа што прават...а храната беше БЉАК Кај што е изгор скапо,па и живо месото, суво...катастрофа
Пилешко со тофу во јапонскиот суши бар Нобу! Ова ми е омилено јадење од таму, превкусно е и ризотото со морски плодови и пилешкото теријаки, да не спомнувам за темпура ракчињата! Откако го открив местото ми стана едно од најомилените во Скопје, топло го препорачувам на секој. На второ место ми се пилешките прсти и топеното сирење во Сопотско, а на трето пицата во Костарика. Њам, њам!
Енрико- преклопена или капричиоза Костарика- Пица сендвич и Костарика сендвич (а и пицата им е топ) Жан Мари- тост Лесковачка- чикен Дестан- 15 ка со кромид само таму јадам мелено месо Гурмет- рижото со морски плодови Скупи- највкусна вешалица и похован пилешки стек Липа- поховани тиквици, пилешки прсти и пекарски компир Во моментов сакам се ова да го имам пред мене готово, топло, би јадела до сабајле