Вкусот за музика значително ми се промени во текот на последите неколку години. Започнав со rhythm and blues, продолжив со комерцијала рок, jazz и blues за опуштање, за на крај да го истенчам вкусот претежно на алтернативен и психоделичен рок, new wave и punk rock. Ekatarina Velika веќе долго време ми на пиедестал. Queen сеуште ги сакам како пред некоја година. Италијанците од Litfiba ми се новооткриена љубов. Архангел се библија. Pink Floyd, Led Zeppelin и The Doors се веќе класика, insult one of these bands and I will cut your head off, сериозно. Placebo ми се посебно драги, си ги чувствувам онака свои. Го обожавам меланхоличниот призвук на The Smiths, Joy Division во последно време послабо ги пуштам, но сеуште ги сакам. The Clash, The Cure и Talking Heads. Black Sabbath за бунтовништво. Muse од време на време, онака. Ramones и The Rolling Stones секогаш прават да го размрдам газов од столче. Епа ваљда, тоа е тоа.
Пејачи од мак естрада: Даниел Кајмакоски (ако веќе може да се смета од мак естрада),Тоше,Лозано. Пејачки од мак естрада:Каролина,Лоба,Калиопи Странски пејачи: Bruno Mars,Adam Levine Странски пејачки: LanaDelRey,Adele,Rihanna... Групи:Metallica,Maroon 5,Coldplay,Nirvana,Guns n' roses. DJ: Avicii, David Guetta
Пејачи: Andy Biersack, Matt Shadows, Matt Tuck... Пејачки: Hayley, Pink, Amy... Групи: Black Veil Brides, Avenged Sevenfold, Paramore, Bullet For My Valentine, Green Day, Arctic Monkeys, Red Hot Chili Peppers, Evanescence......
Arctic Monkeys, од тоа логично следува омилен пејач Alex Turner, друга омилена група исто така логично следува (може и како мал проект да се нарече) Last Shadow Puppets, и на крај пак логично следува Miles Kane. ако ги слушате Arctic Monkeys ќе знаете зошто
омилени групи имам многу ама еве нај нај омилените Guns N' Roses , AC/DC, Nirvana, Skid Row, Bon Jovi, Aerosmith, Led Zeppelin пеачки : хмм .. adele убав глас има.. Cher Lloyd ми се допаќа од овие поновите ..
Омилена група ми е One Direction. Браво за момците, најмногу ги сакам. Од македонската естрада морам да го пофалам Тајзи со својата песна "Живеам за себе". Дечково навистина, ама навистина ги погодил денешните сваќања на народов македонски. Сега поретко ја слушам ама голем респект за текстот.
Пејачки: Beyonce, Shakira, Katy Perry, Rihanna, Jenifer Lopez, Adele, Demi Lovato.. Пеајчи: Don Omar, Pitbull, Flo Rida, John Legend, Clavin Harris.. Групи: OneRepublic, ОneDirection ( не ги сакам мн али слушам нивни песни) Немам многу омилени групи
Рапери - Eminem, Tupac Пејачи - Chris Brown, Justin Timberlake Пејачки - Shakira, Florence, Rihanna, Beyonce Групи - Elitni Odredi, Florence + The Machine, D12
Пејачки: Katy Perry, Jennifer Lopez, Beyonce Пејачи: Bruno Mars Групи: One Republic, Arctic Monkeys, The Saturdays DJ: David Guetta, Avicii
имам пишано во темава ама од тогаш имам многу повеќе омилени Пеачки : Janis Joplin , Joan Jett , Whitney Hudson, Adele Групи : Guns N' Roses, Skid Row, Bon Jovi , AC/DC, Aerosmith, Led Zeppelin, Van Halen, Def Leppard, ZZ Top, Nirvana, Slipknot, Whitesnake, Black Sabbath, Green Day, The Beatles, Journey, Queen, The Rolling Stones, Pink Floyd, The Doors , Motley Crue, tom petty and the heartbreakers , Kiss, Metallica, Iron Maiden, Scorpions, BvB , Boston , Parni Valjak , Bijelo Dugme ... и така натаму Пеачи : Јimi Hendrix, Alice Cooper, Elvis Presley , Freddie Mercury , Elton John, Axl Rose, Brian Johnson, Steven Tyler, Robert Plant , Mick Jagger, Ozzy , Kurt Cobain, Sebastian Bach , Tose Proeski , Vlatko Lozanoski, Aki Rahimovski ..
Пејачи: Justin Bieber, Shawn Mendes, Jacob Whitesides Пејачки: Miley Cyrus, Bea Miller, Demi Lovato Групи: Cimorelli, The Saturdays и толку се мислам ако не сум заборавила некој
Пејачи: Justin Bieber Групи: Little Mix & One Direction Пејачки: Demi Lovato, Selena Gomez, Taylor Swift, Shakira & Madison Beer(иако има само две песни)
Пеачи: Justin Bieber Bruno Mars Пеачки: Christina Aguliera Selena Gomez Групи: One Direction Little Mix
Green day, Linkin Park, Metalica, Bon Jovi, Тоше, Miley Cyrus, Black eyed peas ....и други не ми текнува. Амма најмногу си ги слушам Green day <3
Green day, Linkin Park, Metalica, Bon Jovi, Тоше, Miley Cyrus, Black eyed peas ....и други не ми текнува. Амма најмногу си ги слушам Green day <3
пејач: Justin Bieber пејачкиelena Gomez,Demi Lovato,Taylor Swift,Miley Cyrus,Jennifer Lopez,Shakira групиne Direction рапери:Nicki Minaj,Eminem,Iggy Azalea