Avenged Sevenfold, Bring Me The Horizon http://www.youtube.com/watch?v=QJJYpsA5tv8 Многу моќна песна!
Она баш омилени ми се Ac Dc, Bon Jovi, Enrique Iglesias и Avril Lavigne, а после нив нема да набројувам, многу се. Овие се најомилените. А од нашиов простор Куку Леле.
За од кај нас нема да коментирам затоа што никој не ми е омилен/а. А од странската музичка сцена: 1. Michael Jackson (Број 1 на сите времиња) 2. Enrique Iglesias (од кога го слушнав во живо, уште повеќе го засакав) 3. Pitbull (еден од најомилените, мислам дека не треба да зборам повеќе) 4. Justin Timberlake (Иако се поретко го има на музичката сцена, повеќе е посветен на филмовите, мене ми е сеуште омилен со неговата музика и неговото играње) 5. Rihanna (Ја ставив на последно место затоа што порано повеќе ми се допаѓаше) 6. Lady Gaga (песните и се добри, ама повеќе ми се допаѓа нејзиниот стил) 7. Eminem (порано го мразев, а сега го сакав, откако го смени стилот на музика ми стана омилен) 8. Black Eyed Peas (оваа група веќе не постои, али нивните песни ми влегоа во душа) 9. Pharrell Williams (со неговите неколку хитови ми влезе во душа) 10. Nicki Minaj (рап обожавам, ама кога е од женско, уште повеќе) Има и други што ми се омилени, (Shakira, J Lo, One Direction, One Republic, Madonna, Snoop Dogg, Usher, 50 Cent, Inna, David Guetta (се бара пеачи во групава и затоа го ставив тука, иначе ми е втор омилен)) ама овие 10 ги издвојувам на врвот.
Sia. Убедливо најдобра според мене. Нејзиниот глас шири некаква топлина по моето тело кога ја слушам.
Девојчево ми е врвна,до прееска ја оговаравме со другаркиве,почна полека да се пробива на нашава естрада па ќе видиме до кај ќе стигне.Знам дека почна со преработки на песни па еве ви и вам да чуете