Омилени пеачи(ки) и групи Да почнам од ... Linkin park, Bon Jovi, Nirvana, Rihanna, Katy Perry, Eminem, Lil Wayne, 3oh!3, Lady Gaga, Basshunter, Cheryl Cole, Justin Timberlake, Paramore, Jay-Z, Shakira, Beyonce, Simple Plan И секако Bob Marley. Сепак најнајомилени ми се Bon Jovi, Linkin Park, Bob Marley, Rihanna, Eminem и Basshunter.
Омилени пеачи(ки) и групи Aуф,, у срце. Pа незнам сите ми се омилени на посебен начин -METALLICA -SYSTEM OF A DOWN. -IRON MAIDEN. ми се едни од најомилените немам зборови за нив!!. да не ги заборавиме и -deep purple, led zeppelin , pantera, opeth, otep ,, korn , ac/dc , kiss , arch enemy , him , sexon.. хаха,, има и многу други што ги заборавив знам . A да од македонските да не ги запоравиме -новиот почеток ,, архангел . и другии!!.
Омилени пеачи(ки) и групи од пеачќите cheril colle , iio ,rihanna ,inna, gadjo,jenifer lopez,laura pauzini од пејачите leni cravitz ,eros ramazotti ,robbie viliams,george michael.enriketo iglesias a oд групите ги слушам на depeshe mode
Омилени пеачи(ки) и групи омилени групи ми се pantera,slayer,children of bodom,opeth,kreator,death,megadeth,a омилена пеачка ми е тарја дефинитивно...преубав глас и изглед ау да и angela gossow
Омилени пеачи(ки) и групи Група - Pussycat dolls a пејачка Rihanna .. не ги слушам само нив, све што ми се допаѓа слушам
Омилени пеачи(ки) и групи омилена пеачи(ки) ми се Rihanna, Ciara, Selena Gomez, Avril Lavigne а групи Simple Plan, Elitni Odredi а од нашиве пеачи(ки) ми се Врчак, Тони Зен, Елена Ристеска, Ламбе, Роберт Билбилов
Омилени пеачи(ки) и групи Од омилените ќе ги издвојам Аврил Лавињ и Ријана; Енрике Иглезиас и Бруно Марс ; Омилена групИ: Прљаво Казалиште и Ван Гог
Омилени пеачи(ки) и групи Има многу изведувачи кои ги почитувам од различни музички стилови, и затоа не можам да набројувам. Сепак, најмногу ги сакам Aх, што се би направила да појдам на нивни концерт...
Омилени пеачи(ки) и групи Епа да му удриш една „чврга“ на Лени Кравиц што не ги земал со себе кога беше во Охрид. На сите останати негови концерти низ Европа му беа предгрупа колку што знам Одлични се и според мене и едни од моите омилени се без дебата.
Омилени пеачи(ки) и групи Единствен и најдобар Ville Valo ( HIM ) !! И секако Darren Hayes Од македонските само Тошка
Омилени пеачи(ки) и групи Сум растела со старите ју хитови на Прљаво Казалиште, Парни Ваљак, Дивље Јагоде, Црвена Јабука, ЕКВ, Балашевиќ и уште многу многу безвременски групи и изведувачи. Просто ја обожувам таа музика од времето на мајка ми и татко ми, тоа се тие евергрини кои остануваат засекогаш, а не сегашниве ни тралалајќи. Имав период кога премногу ги слушав System Of A Down, Korn, Children Of Bodom, Opeth (сеуште им ги сакам инструменталките, ама за тоа дерење сум некако престара, па ме боли глава ), Dream Theatre (каков вонсериски бенд!), Metallica (неизбежните ), Guano Apes (можете да замислите што ми се случуваше лани на ТАКСИРАТ кога Sandra Nasic излезе ) Денес, сакам да ги слушам моите најсакани и најомилени Muse, потоа Tool, A perfect circle, Nouvelle Vague, Skunk Anansie на чело со лудата Skin која ја обожувам, а една од поомилените пејачки ми е Tori Amos и Ayo се вбројува во истите Од нашите, се разбира неизбежно е да го спомнам Тошенце Слушам уште мнооооооогу, навистина многу изведувачи, ама овие ми се поомилени
Омилени пеачи(ки) и групи Аууух! Грубо наброено...Бон Џови,Аеросмит,U2... Боб Марли,Мајкл Џексон,Лени Кравиц,Стинг... Бијонсе,Аланис Морисет... Тие ми паѓаат на памет моментално... Редактирам да додадам Nickelback!!Како сум ги заборавила
Омилени пеачи(ки) и групи Jас ја сакам Шакира како странски изведувач (колку формално се изразувам ) странски пеач немам се уште али од групите странски metalica, The eagles од бившите ју простори Рибља чорба, Сребрена криља, дивље јагоде, а од пеачите Владо Калембер Оливер Драгојевич од скоро од жените Лепа Брена, Цеца а од нашите македонски нормално ТОШЕ ПРОЕСКИ, од жените немам омилена, од групите се уште
Омилени пеачи(ки) и групи Како мала со мама го растуравме Магазин и нивната песна Симпатија, па од тогаш навака сите ги нивни знам. Па потоа Оливер Драгоевиќ, Џовани, Балашевиќ, Кемал Монтено, Риблјa Чорбa, Бајага.... Имаше фазон кога бев во рок филм па ГНР, Rolling Stones, AC/DC, Aerosmith и што ли не.. Па слушав вакви дупци дупци денес.. и сега се слушам СЕ од горе наведеното, ама најмногу сакам баладички и смирени песни, така убаво ми делуваат на психата. А Тошка наш, го слушам од кога знам за мене. Дури кога сум имала 5 години дуетот ''Немир" сум го испеала со кумашинот и ден денеска ми ја пушта лентата и ме зафркава.
Омилени пеачи(ки) и групи Омилени групи: Him, Guns N' Roses, The Rasmus, Aerosmith, Eagles, Limp Bizkit Пеачи\Пеачки: Adam Lambert, Elton John, Sam Tsui, Lady Gaga, Roberta Flack, Avril Lavigne, Rihanna, Beyonce, Sarah Connor, Delta Goodrem