Баш, баш сите love them, всушност многу по сакам рокери од едно време, него се’ од ова време, или главно се стари некои групи, од новите можам само по некоја песна да издвојам што ми се допаѓа. Па тука би додала само: Rolling Stones Aerosmith Simply Red Oasis... оф премногу ги имам ај нека се овие Пошто сега ја слушам, т.е денеска се удавив самата со него, поздрав до вас само едно S би додала на girl http://www.youtube.com/watch?v=UUnVb17n ... re=related
Моите најомилени изведувачи се : Ville Valo,Tarja Turunen,Amy Lee,Alexi Laiho,Simone Simons,Lisa Middelhauve-Xandria,Phil Anselmo,Marco Hietala.. Najomileni grupi :HIM,Evanescence,Nightwish,Xandria,Pantera,Children of Bodom,Apocalyptica,Epica,Skillet
Ооооох, многу се! Не сум определена кон некој стил, слушам скоро се, со исклучок на турбо-фолкот. Пејачи и пејачки: Eminem, Rihanna, Fort Minor, Beyonce, Christina Aguilera, Damian Marley, ZAZ, Pink. Групи: Paramore, Evanescence, Linkin Park, Foo Fighters, Kings of Leon, Prodigy, RHCP, Nickelback, Muse, Maroon 5, Hardfaced, Coheed & Cambria, Мизар, Архангел, ПФБ и другии
KoRn, System of a down, Metallica, Gibonni, S.A.R.S. ,The Kooks , The Killers, Arctic Monkeys, Mando Diao, Jamiroquai..
Beyonce ми е дефинитивно на прво место од пејачките. Shakira и Christina Aguilera се исто така супер. Пејачи: Enrique Igleaias, Lenny Kravitz
Eternal Tears of Sorrow, Opeth, Anathema, Epica, Dark Tranquility,Insomnium, Tool, Katatonia ... голема е листата
Најмногу сакам рок музика но слушам и поп ама она правиот поп а не електронските глупости што ги пеат Гага и Кеша.Омилена група ми е Бон Џови ги сакам најмногу и скоро сите нивни песни ми се допаѓаат и скоро сите песни ги имам на комп.Други омилени бендови ми се Аеросмит,Вајтснејк,Ганс енд росес.Од пејачките омилени ми се Ријана,Бритни Спирс,Леона Луис,Натали Имруглиа а од пејачите па Џон Бон Џови ми е омилен дефинитивно а после него Брајан Адамс.
бруно марс, роби вилијамс, мајкл џексон, џастин тимберлејк, бијонсе, хубастанк, хртс, три дорс даун, линкин парк, кели кларксон, оејзис итн итн
Оф...како огромен љубител на музика, како и на два сосема различни правци, ке пробам да ги издвојам оние кои највеќе ги слушам. Групи: Slayer, Dream Theater, GnR, Evanescence, Public Enemy, Cradle of Filth, Judas Priest, Eluveitie, Bone thugz & harmony, Opeth, Zonata, Flatlinerz, Nightwish, Karelia, Digital Underground, Nouvelle Vague, The Beatles, Boney M, Tool, Jacob's Dream, Axenstar, Run Dmc, Iron Maiden, Rolling Stones, Pearl Jam, NWA, Skid Row, The Ramones, The clash, Twisted Sister, Megadeth, Cypres Hill, Black Sabbath, AC/DC, Kiss, Velvet Revolver, Vixen, Apocalyptica, Pink Floyd...enough! Крај ми нема -.- Хм, во поглед на артисти, не бирам жанр, ценам глас, талент и појава: Immortal technique, Michael Jackson, Christina Aguilera, 2pac, Eric B, Beyonce, Rakim, Steve Perry, NAS, Leona Lewis, Tina Turner, Tech 9, Stevie Nicks, Whitney Houston, Janis Joplin, Bob Marley, Mariah Carey, Necro, John Legend, James Brown, Aretha Franklin, Donna Summer, Debbie Harry, Tracy Chapman, Bonnie Raitt, Celine Dion, Joe Cocker, Judy Collins, Toni Braxton, Alanis Morisette, Gloria Estefan, Aaliyah, Janet Jackson and so on, and so on...
Групи:Bullet for my Valentine, Him, Black Tide,Red Hot Chili Peppers... пејачи(ки):Joan Jett, Marilyn Manson, Kurt Cobain, Matt Tuck...
Ac\Dc,Mettalica,Red Hot Chili Peppers,Guns n ROses,Green Day,Kings of Leon,Maroon 5,Linkink park,Nirvana.. Enrique Inglesias,J.T,Robbie.w,Gwen Stefani,Bon jovi,bob Marley...
Странски пејачи : Bruno Mars ,Robbie Williams Домашни пејачи : Тоше Проевски ,Владо Јаневски Странски пејачки : Beyonce , Adele, Домашни пејачки:Калиопи Букле, Елена Ристевска Странска група: Queen Домашна групаuperhiks