Пејачи:Еминем,Бруно Марс,Дамјан Марли... Пејачки:Ријана,Бијонсе,Кети Пери,Селин Дион... Групи:Линкин Парк,Металика,Хим,Токио Хотел,Nikelback ....
Пејачи:Тоше Проески,Bruno Mars,Jason Derulo,Usher,Nelly,Jason Mraz,Enrique Inglesias Пејачки:Beyonce,Alicia Keys,Colbie Caillat,Mariah Carey,Kelly Clarkson,Christina Aguilera,Jessie J. Групи:Nickelback,3 doors down,Kings of Leon,Maroon 5,Linkin Park,Black Eyed Peas.
Омилени пејачки и пејачи неам, никогаш не сум ја лепела собата со ѕвезди кои што би требало да ми претставуваат идоли и цело време нив да ги слушам. Ги поштувам Katie Melua, Robbie Williams... и така натака. Но сепак имам омилени бендови - Blue October, Radiohead и можеби сум единствена во државава што толку проклето ги сака Mando Diao.. единствен бенд на кој ги имам сите компилации и им ги следам турнеите... Епа не им текнува да дојдат тука, на балканов, за жал.
Beyonce,Shakira,Jencarlos Canela (без него не ја бидува работата ) се разбира нашито Тоше кој што никогаш нема да ги заборавам неговите песни
Еминем Аврил Лавињ Рајана Џеси Џеј Лејди Гага а групи? Ганс енд Роузис Најклбек Линкин Парк и мннннннннннннннооогу др,а ама не ми текнуе сеа .
omilena pejacka mi e Lady GaGa isto ja sakam i Rihanna od pejacite Enrique Iglesias a omilena grupa Guns n' Roses <333 isto gi sakam i Bon Jovi, Nirvana, Skid Row.... I love music! <333 [mod-kirilica:2ojvgu8w][/mod-kirilica:2ojvgu8w]
Пејач(к)и: Adele Amy Winehouse Adam Lambert Групи: OneRepublic Kings of Leon coldplay g'n'r Superhiks hurts ....ima uste...
Немам некој омилени ама овие ги слушам најчесто Групи: Linkin Park,Maroon 5 и Nickelback од време на време Пејачи: никој посебно одделни песни само Пејачки:Бијонсе,Леона Луис,Ријана,Пинк
Групи : Van gogh, Maroon 5, Backstreet boys, Pussycat dools, Black Eyed peas, Superhiks, Bon Jovi, U2, HIM, Blue, Aerosmith, Тhe Script, Aреа............ Пејачи: Enrique Iglesias, Bruno Mars, Eminem, Влатко Лозаноски, Ламбе Алабаковски, Влатко Илиевски, Тоше Проески, Sergej Cetkovic ...... Пејачки: Britney Spears, Adele, Rihanna, Nicole Scherzinger, Fergie , Pink, Дани Димитровска ........и многу други.
Ќе си ја продолжам листава: Katie Melua A Perfect Circle Nouvelle Vague Massive Attack Mazzy Star Alanis Morissette Depeche Mode Гага ја отфрлам од листата - ич не ја сакам..
WTF Еминем, Тупак и сл. во омилени пејачи Спојлер огромна е разликата меѓу пејач и рапер Се надевам модераторките ќе го сменат насловот во изведувачи или артисти Дотогаш: Омилена пејачка - дефинитивно Холи Брук (Скајлар Греј) Спојлер сеедно, ми беше омилена и кога настапуваше како Холи и сега како Скајлар Пејач Дапи И група потешко ми е да одвојам, сите што ги слушам ми се тука некаде, но еве нека биде еванесенс
Сум ги заборавила групите бе Немам некои посебни ,добри ми се Линкин,имаат јаки хитчиња и посебно ми се допаѓа нивниот микс на рап и рок ,во тој фазон.
Немам омилени, но овие пејачи(ки) и групи најчесто ги слушам. Пејачки: Katharine McPhee Britney Spears Jessie James Kat Deluna Rihanna Shakira Alicia Keys Natasha Bedingfield Пејачи: Kid Cudi Brendan James Групи: Train & The Fray and Carolina Liar
Па пејачи и пејачки имамногу да не набројувам а групи: -Linkin Park -Maroon 5 -50 seconds to Mars -The black eyed peas -Pussycat Dools -Bon Jovi
Пејачи: Jencarlos Canela, Zdravko Colic, Robbie Williams......и ако не е пејач, него хип-хопер морам да го спомнам Тони Зен Пејачки: Vanessa Hugdens, Shakira, Jennifer Lopez, Lady GaGa.......... Групи: Linkin Park, Take That, Nickelback!
Пејачи и пејачки немам омилени али групи да неможам да ги добројам Од пејачите ете Тоше ми најомилен. Групи:Bon Jovi,One Republic,Metallica,Aerosmith,Scorpions,NickelBack,Guns and Rouses,Green Day,Daughtry,Evanescence,Архангел,Мизар,Нон-Стоп,HIM,Kings of Lion,Slipknot,Next Time