Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Аура силиконските капки

2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Пак јас со кремчињата :$ :wasntme:
    Барајќи Павловичева по сите маалски продавници кај мене, наидов на Беколино крем и маст за бебиња, ми се виде убава кремата и ја зедов. :) И откритие на месецов ми е ^_^ Со цинк оксид е(не сум упатена дали е тоа лошо или добро :?: :lol: ), ама за лице е фантастична, малце тешко се размачкува, ама ич не е мрсна, се упива одма, посебно за спиење кога ставам, насабајле сум со ептен меко и нежно лице :) не свети, не се масти кожата, некни баш цел ден бев излезена по сонце, ниту се испотив, ниту засјаев, ептен убава. Еве две недели ја користам, и лицево мое кое има претрпено милион креми, секој ден разна, ме моли да го одморам со бебекрема летово :D И да, ни „а“ од акна нема :)
    Не најдов друга слика, еве моја

Прикачени фајлови:

• Picture 001.jpg
      Picture 001.jpg
      Големина на фајлот:
      12,3 KB
      Прегледи:
      727
  3. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135

И јас сум исто така задоволна од овај производ .... Како и од [​IMG]

4. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Oмилени продукти за месец јуни
    Hа прво место ми е моливчево на боржуа,одлично е со четкичето,замислете си сте на излегување и се брзате,а немате време за шминка,тука е моливчето smokey eyes веднаш си креираш :rofl:

бронзеров на боржуа,одличен е,плус прв бронзер ми е,и каков сјај дава на лицето :o :inlove:

ролончето за подочници од гарниер

и овие четкиве,нан шега ги купив за 15 долари,изгледаат како четки за по ликовно,но одлични се :o
    и со нив ми е полесно да се шминкам и научив нови изгледи,а и подобри се од тие од body shop-што ги платив 40 долари за 4,мислам и дека од природно влакно се,ама овие се 100 пати подобри :inlove:

На Miss-Independent и LivingGlam им се допаѓа ова.
  5. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Аура коректор-можам да кажам со сигурност дека е најубавиот што сум го користела до сега.
    Посебно нијансата си ја погодив,не се познава на лицето како кафено,туку прекрива и се со некоја светло крем боја.Пријатно се изненадив,а е и со пристапна,да не речам,ниска цена.

Течната пудра на Лореал...Цената и е,според мене,малку повисока од другите,но сепак за ваква пудра не е премногу.Убава е,сега засега сум задоволна.Додуша не се ни сомневам во Лореал.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  6. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Eѕе вчера заборавив да го постирам ајлајнерот за очи,многу ми е убав,јас како што сум трапава за ставање ајлајнер,овај е одличен :D

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Многу сум задоволна од ова , не ми го суши лицето и свежо ми е после :)

8. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Многу сум задоволна од Голден роуз лаковите и карминчињата.

На Tannaa13, xxAngelxx, Trendafilka и 2 други им се допаѓа ова.
  9. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Феноменоменално е гелчево. Ете вечер 3 пат ќе го користам, изедначува, чисти, освежува неверојатно. Со тоа што, пишува 2-3 пати неделно, а и за секојдневна употреба. Јас за секој ден ова ни случајно не го препорачувам, од причина што е пилинг. Па уште и со гранули чим е, никако секој ден. Иначе си ја врши работата беспрекорно.

Овие Аура вакви онакви, за нокти змај испаднаа. Кремов е прекрасен, исто и лакчето за зацврстување и раст, па и во боја лаковите.

Преубав мирис. Трае онака... Многу. Кога ќе излезам од бањање и после 2 саата влегувам пак во бањата, труе на гелов, многу е убав. Меко, нежно. :)

10. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Еднаш веќе го пофалив кремот за лице на Nivea Visage, но пак ќе го пофалам пошто лицето ми е беспрекорно чисто...го немам дури ни тој проблем со бубулици пред менструација.
    Го ставам еднаш само, на сабајле-секој ден. Прво го мијам лицето со млака вода (ладна вода не вади нечистотии, а топлата е штетна за порите на лицето) и ставам од овој кремов...
    Прекрасен е, едноставно сум пресреќна со моето лице (конечно) пошто секогаш имав барем по една бубулица и лицето ми беше многу осетливо но со кремчево го немам тој проблем.
    Неможев да спуштам слика па еве ви линк...
    Го има за различни типови на кожа, а јас го користам ова со плаво капаче.

11. frutini

frutini Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    252
    Моите омилени продукти за јуни:
    1. Шампон и балзам Еlseve-total repair 5
    Предобри се и двата продукти! Навистина сум задоволна од нив! Ги купив двата во исто време и шампонот целиот го истрошив и сега купив уште еден! Особено балзамот е преубав!

2. Ноќна крема за лице од Korres
    Оваа крема ми помогна со проблемите кои ги имав со лишаите на лицето. Сите магично изчезнаа само после 2 или 3 користења! :)

3. Лак за нокти од Debby colorPLAY - 38
    Посветкав и појак лак не сум имала! Морав да го ставам на листава затоа што стварно е прекрасен. Има толку многу светки! Еднаш го ставив врз светол лак и изгледаше преубаво, нежно. А вториот пат врз темносин лак, изгледаше како да имам ѕвезди на ноктите! ПРЕКРАСНО хахах сигурно ми се чудите на паметот! Ама морав да ја доловам атмосферата, т.е. ноктите :D

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Овој шампон :)
    Изненадена сум од тоа што стварно ја прави косата сјајна и не се масти за еден ден :) Свежо делува, и што ми е најбитно, содржи екстракт од липа, природен лек :) А само 71 денар од Тинекс, на акција :)

13. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Заглавив со едно поткожно мозолче кое стана раничка која никако не сакаше да заздрави и по малце се ширеше постојано. И си седев дома и доаѓа мојата супер бабичка и кога го виде екпресно отиде да ми донесе некоја крема и раната ми зазраве за помалку од ден.

14. Vodolijata

Vodolijata Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    683
    Вчера го купив чудово, после толку многу позитивни коментари кои ги слушнав и воопшто не се каам. Не одолеав да не ја пробам и морав да ставам од пудрава во 23:00 часот( па пак да се измијам пред легнување) :rofl: Сабајлево пак ставив ама од крајниот резултат сум презадоволна, не ми светнува лицето цел ден, не ми се познава пудрата ( намерно одбрав natural mat) и прекрасно се вклопи со мојот тен (земав нијанса 70) Дефинитивно е мој производ на месецот, на овој и на следниот, се додека не ја потрошам :rofl: :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Мислев нема поубав црвен кармин од мојот, ама имало. :hai: Фантазија, не се брише цела вечер, јака боја, преубав вкус.
    Сјајче, ама уште потраен од карминот е! Најголемиот проблем ми е што боја не можам да си погодам, од овие имам неутрален сјај, ептен малце накај розово, нешто како усните што ми се, беспрекорно стои.
    Одлични се. Само шо јас бордо имам, неќам дречави. :)

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Јас морам да ја пофалам колекцијта Glam Shine 6hours сјаеви на Лореал.Ги имам во три нијанси,сите се прекрасни и што е најважно трае....
    И трае...и трае :lol:
    Може не баш 6 саати ,ама 3-4 саати сигурно ,што мене ми беше вистинско чудо.
    Ни еден сјај до сега не ми траел повеќе од пола саат-саат,ни Dior ни YSL...
    Taка да им го препорачувам топло на сите ;)
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Oва се моите нијанси 106forever young,
    103forever nude и
    201loyald wild rose.
    Првите две се посебна приказна.И третата е добра,ама овие две повеќе ми се свиѓаат лично мене :)

На frutini и Wild.Child им се допаѓа ова.
  17. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522

Препрезадоволна сум! Преубав шампон :inlove:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Павловичева маст оргиналот. Дефинитивно најдобра :o

19. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Јогуртот за тело Ванила од Авон...
    Кожата ми ја прави перфектно мазна и мирисот трае цел ден !

Би го изела ,да не беше штетен :D

На Adi888, Vodolijata и Tannaa13 им се допаѓа ова.
  20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Која од форумџиките го препорача, да е жива и здрава 100 години :lol:
    Не сум имала до сега проблеми со кожата, ама сега дека бремена многу ми е мрсна кожата, а ово ми го прави лицето меко и мазно како на бебе газе :D