Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    10 ка давам за пудрата многу добро ја матира козата и не и дава да се мрси се изненадив од ова dcbdadb849b82d46014ad10e43126b30.jpg
    Маскарата од Авон ја препорачувам многу лесно се нанесува и воопшто не ти тези на трепките
    download (1).jpg
    Гелов од Авон го имаше за нова година во лимитирано издание многу добро мириса го користам веќее 2 месеци и имам само за уште еднашка а толку многу ми се допаѓа
    download.jpg
    Кармичето ептен пријатно ме изненади си го порачав ете онака бидејќи ми се допаѓаше ниајнсата ептен е добар ја хидрира устата
    images (1).jpg
    Го користев до пред неколку дена и морам да признаам дека косата ми беше ептен мека од него и поправа не ми се прекршуваше
    Subrina_ampon_za_normalne_lase_Classic_Care_ml.jpg
    Потоа се префрлив на овој сампон големиот го имам малку е непрактичен бидејки е голем па си го префрлив во друго шишенце овој по ми ја дрзи косата права и воопшто не ми се разлетува после пеглањето slikaKAMILICA-I-ALOJA-Sampon-za-oporavak-kose-AVON-63120599v800h600.jpg
    Балсамот е прекраснотија кој го има знае многу убаво мириса и ја омекнува прекрасно устата
    vanilla mania 8.jpg
    И за крај капките ја прават косата мека сјајна лесна за расќешлување и ги регенерираат сувите и испукани врвови и ја спрецуваат косата да се оштети од пеглање .
    images (2).jpg

На EMoonlight, Annath, rainbowec и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    5.158
    Го има ли face scrub-ов кај нас или од интернет го порача? И која цена е?

3. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    незнам дали го има во мк
    јас го купив од Walmart беше $5

http://www.walmart.com/ip/St.-Ives-Green-Tea-Scrub-6-oz/35043598 еве го онлајн е поефтин

На rainbowec му/ѝ се допаѓа ова.
  4. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    @RockNroLLGirL ona stikceto od Dove e za mackanje za pod pazuvi kako lady speed stick prvite sto izlegoa ili rolonce e ?
    I so cena e ?

5. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Девојки кажете ми ве молам постои ли некој спреј за коса за прскање на пример за да не ми изгледа толку мрсна косата , да не морам да ја мијам секој втор ден... Не можам веке, ова мрсењето и честото миење ме излудуваат :headbang:

6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.003
    Допаѓања:
    51.851
    1. Mac - Rebel

Барав слики по интернет, за да ви покажам како изгледа на усни, ама на секоја слика личи како да е виолетов и далеку посветол од што вистински е. На моите усни е вино боја. Ова е најдолготрајниот кармин што го имам, бојата е прекрасна, мириса убаво.

2. Corine de farme - маска за коса

Искрено, првпат слушнав за маркава со маската. Ми ја подари другарка и ми ја претстави како најдобрата маска на светот. Девојки, јас немам ставено на коса нешто подобро, мислам дека чудово ми ја оправи косата. Најдобриот дел е што е само 260 денари. Косата никогаш не ми изгледала помеко и поздраво, заљубена сум.

На EMoonlight, anuskaNESTLE, LittleChili и 15 други им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.181
    Допаѓања:
    156.674
    ^ @crimson Каде може да се купи маската за коса?

8. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Во Зегин.

На blueberry93, Jordanovska-K, Waka-waka и 4 други им се допаѓа ова.
  9. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Март.

Прикачени фајлови:

На EMoonlight и Aschenputtel им се допаѓа ова.
  10. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783

11. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    kako stick e , ne e rolon , cena 6$-7$ dolari ovde , neznam za drugi mesta

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  12. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Ti blagodaram mila :*

На RockNroLLGirL му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Primrose.x

Primrose.x Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    91
    1.Моливчето за усни на Essence-Satin mauve
    Се заљубив во нијансата, преубава е. Долготрајно е, не се размачкува, а цената му е и повеќе од одлична. Го земав од ДМ за 75 денари.
    2. Балсам за усни Липгал на Галафарм. Не успеав да најдам слика, го има по аптеките и во ДМ, во мало кутивче, а цената му е околу 40 денари. Го зедов она од кокос, убав мирис има и си ја врши работата одлично. За два дена устата ми е опоравена, а ми беше многу испукана па дури имав и рани.

3. Маскарата на Essence која ја зедов за смешни 85 денари од Еликсир. Пријатно ме изненади, навистина дава волумен на трепките, не ги слепува и трае доста долго време. Единствена мана и е тоа што не е водоотпорна, но сепак не се разлева по лицето како што е случај со некои други маскари.
    4. Ebelin силиконска четка за миење на лице
    Мислам дека нема потреба да се повторувам, веќе има пишувано за ова на темава, презадоволна сум и дефинитивно ќе го користам уште долго време. Најважно ми е тоа што е премногу нежно затоа што имам сува и чувствителна кожа.

На TheBrunettelady, EMoonlight, beatriz и 5 други им се допаѓа ова.
  14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    kokosovo-ulje.jpg Na prvo mesto kokosovoto maslo koe e prekrasno otkritie mi e ovaj mesec za kosata i kozata e prekrasno preporacuvam... soltion-complete-balence.JPG Kremovite za lice dnevnata i noknata od Avon za mrsna i kombinirna koza,dobro si ja vrsat rabotata ja matirat kozata zadovolna sum...
    -Ke go izdvojam i parfemot od Avon O2 koj mirisa prekrsno svezo i e dolgotraen.
    Ovie proizvodi ovaj mesec mi se otkritie i novo probani zadovolna sum ...

На EMoonlight, rainbowec и Annath им се допаѓа ова.
  15. CatherineTheFox

CatherineTheFox Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2015
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    81
    [​IMG] преубаво мириса и мека ми ја прави косата

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    [​IMG] [​IMG]
    Го пронајдов совршениот крем за моето лице :clap: Имам комбинирана кожа и прв пат да не светнам цел ден во лице.Пресреќна сум :D Го зедов од Зегин,365 ден ,а редовната цена му е 425.Го користам само дневниот крем,но треба да го земам и ноќниот.Инаку намената му е за хидратација.Препорачувам (y):nod:

На EMoonlight, Artemission, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.573
    Допаѓања:
    106.337
    Sephora instant moisturizer creme (day/night)

Долго време се мислев каква ноќна крема да земам, бидејки ја користам дневната на Клиник се мислев истата да ја земам и за навечер,но Сефора ставија 35% попуст на нивните креми,па реков зашто да не пробам некоја. Ја земав оваа за мрсна кожа и освен што е дневна крема исто може и како ноќна да се користи. Задоволна сум , мириса многу убаво,нежно , кожата е мекана утредента, веднаш се впива во кожата, 50 мл е и ја земав околу 11 евра со попуст. Кога ќе ја истрошам и на Клиник ќе продолжам да ја користам и преку ден.

Make up forever HD foundation
    Купував нешто од Сефора и ми текна да им побарам тестер за пудрата на Make up forever HD , читав дека е доста фалена и многу сакав да ја пробам па ми дадоа тестерче за да не се зезнам како за пудрата од истава марка Velvet matte. Кога ја нанесов на кожата се запрепастив како убаво ми ги покри сите пори, лицето ми беше стакло а не нанесов прајмер пред пудрата,така да сигурно со прајмер уште поубаво би стоела на лице, имаат многу нијанси мене ми дадоа од нијансата 117 што и баш ми одговараше , не е многу густа по структура но е многу покривна и ако имате поголеми проблеми може да се надоградува на лицето без да тежи.Многу ми се допаѓа и тоа што има пумпица ( тоа нешто највеќе што ме нервира кога пудрите немаат пумпица па несекајки ќе ми истече повеќе одколку треба) Тестерот ми стаса само за двапати да го искористам но многу ми се допадна , дефинитивно кога ќе има попуст ќе ја купам.

На softy1, EMoonlight, Hipster и 8 други им се допаѓа ова.
  18. sia.bella

sia.bella Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    984
    Допаѓања:
    17.166
    1. Catrice Prime and Fine Primer

Нанесувам преку цело лице, ги минимизира порите, го измазнува лицето. Има преубава структура, лесно се размачкува, а пудрата супер легнува. Откако го користам, немам потреба од камена пудра, зашто мат ефектот трае добри 6-7 часа, што мене ми е апсолутно доволно.

2. Bourjois Healthy Mix Concealer
    Генерално, сум задоволна скоро од сите производи на Буржоа, така и од коректорот. Го користам веќе некое време, мене ми е скрос погоден во секоја смисла, и нијанса, и текстура, и трајност. Најбитно е тоа што не се собира околу очите.

3. Himalaya Energizing Day Cream / Himalaya Apricot Scrub
    Го земав сетот за помалку од 300ден. и презадоволна сум и од двата производи. Кремата ја користам само навечер, бидејќи е потешка и помрсна, но убаво се впива и наутро кожата ми е мазна и нежна. Додека пилингот, и во структурата и по мирисот, многу ме потсетува на едно пилингче што пред години го користев од Докторс.
    Има нежни гранули, преубаво го чисти и измазнува лицето, знам дека не е за секојдневна употреба, но поради тоа што не е воопшто агресивен пилинг и не ја суши кожата, јас секојдневно го користам.

4. Seventeen Makeup Remover
    Нежен безмаслен отсранувач на шминка, специјално формулиран за отстранување на водоотпорна шминка. Содржи витамин Е и препорачувам за оние со чувствителни очи и оние кои носат леќи.

На mims-89, Lovely, Lilit и 8 други им се допаѓа ова.
  19. UnordinaryOne

UnordinaryOne Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.630
    Би те замолила да споделш од каде го купи сетот од Хималаја? :)

На EMoonlight и rainbowec им се допаѓа ова.
  20. sia.bella

sia.bella Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    984
    Допаѓања:
    17.166
    Го земав сетот од новогодишната понуда на Космо, ама како да го подвидов и сега во осмомартовската понуда која сеуште трае за тоа што им е останато, па провери си. :)

На EMoonlight и UnordinaryOne им се допаѓа ова.