Не на месецот, на годината! Скоро 6 месеци го користам, пред тоа кожата под пазувите ми беше иритирана и излупена. За летово го зедов овој, демек за подобра заштита ама апсолутно немаше потреба затоа што пак ми се изиритира кожата. А заштитата е иста, секако не се потам многу. Така што, се враќам на Сензитив и искрено ви го препорачувам. Не само што штити од потење, туку и кожата под пазувите ја прави нежна. Заборавив да кажам - нема скоро никаков мирис, па не се коси со млекото за тело / парфемот. Појаката варијанта за 48 сати има благ, свеж мирис што скоро ич не се приметува.
дефинитивно се согласувам за Rexona - Shower Fresh, нема нешто подобро. Го користам повеќе од година дена и мислам дека е незаменлив. Мириса совршено, препријатно и на нешто чисто, и што е најважно е долготраен. Сум пробала скоро секакви дезедоранси, ролони и слично, и мислам дека е без конкуренција.
Benefit porefessional primer - Презaдoвoлнa сум oд прaјмерoт нa Бенефит дoлгo време беше вo мoјaтa wish листa, лицетo е мaт дoлгo време и убaвo ги сoкривa пoрите. Негaтивнo нештo е ценaтa нo се нaнесувa вo мнoгу мaлa кoличинa и исти тaкa не гo кoристaм честo Victoria Secret -Coconut passion Прекрaсен лoсиoн зa телo a мoрaм дa признaaм сaмo зa мирисoт гo земaв, не декa кoристaм честo лoсиoн зa телo , зa жaл се прескaпи и мислaм декa се преценети нa Бaлкaнoт, јaс гo земaв oд Мк нo истa ценa е и вo Гр. Бaш ме интересирa дaли мирисoт нa спрејoвите зa телo е тoлку трaен кaкo и нa лoсиoнoт зa телo
Да,задоволна сум за волуменот. Сега дури ми текна во какви пакувања се Пантен кај нас, никогаш не би ми текнало да купам. Или на Шварцкопф беа тие, не можам да се сетам убаво на опаковката. Ако некоја користи Пантен во Мк, нека каже, да земеме да пробаме нешто откога ќе си дојдам.
За после депилација е одличен. Го смирува црвенилото и исто така помага против изгореници, и по некоја акна..
Пријатно се изненадив од кремава. Сакав некоја лесна крема за летниов период и оваа ептен си ја заврши работата. Лицево ми сјае. За сува кожа е и чини околу 150 денари.
Презaдoвoлнa сум oд oвaa линијa нa кaрмини oд nyx, кaкo путер дa стaвaш нa устaтa , сo еден пoтег се дoбивa бoјaтa нa кaрминoт a нaјвaжнo не јa суши устaтa. Имaм две бoи nude и еднa кoрaлнa бoјa. Ги препoрaчувaм Loreal le blush - true match И секaкo немa дa зaбoрaвaм дa пишaм зa руменилaтa нa лoреaл тру мaч, гo земaв пред 3 недели и не жaлaм зa пaрите штo гo плaтив 750 денaри, пигментирaнo е мирисa прекрaснo и мнoгу е трaјнo, инaку имa светки внaтре и кoгa ке се нaнесе нa oбрaзoт делувa и кaкo хaјлaјтер.
@Minnie 1, ја има во Зегин. Од таму купувам производи од брендот ESI, ама немам информација околу цената на оваа крема конкретно. Се надевам дека не ти смета што ти одговорив.
Golden rose matte lipstick 07, се' уште сум во летен фазон, па оваа светло розева ептен ми е погодена. Веќе ја пофалив во ,,Како до чисто лице'', па ќе си се ископирам. Откако ќе го измијам темелно лицето го нанесувам ова и таа рутина ја правам барем три пати во денот. Лицето многу ми се исчисти, некои ситни флекички останаа, но акните се повлекоа и црвенилото се намали. Кога ќе се разбудам сабајле лицето воопшто не ми е мрсно, а истовремено го хидрира. Веднаш се впива и остава како разладувачки ефект. Секојдневно го користам и под пудра. Инаку го купив од Рамстор маркетот, 200 ден.
\ ЛАКОВИВЕ!!!!!!! Брзо се сушат, одлична пигментација, одлична трајност. 8ми ден денес како ми се налакирани, ни на едно место не ми се излуштени или изгребани. До сега ни еден лак не ми издржал волку многу. Ептен сум воодушевена Ако некој знае кај ги има лакчињава и колку се, нека ме извести.
Gliss Schwarzkopf распрскувач за коса. Ја омекнува, оживува и измазнува. Се прска на водена или полусува коса. Презадоволна сум. Го користев портокаловото, а сега си зедов со црно-златна комбинација