Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    19.683
    Таман работа да ми смета. Јас го имам матирачкиот крем од оваа линија, но искрено не сум нешто задоволна.

2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.657
    Допаѓања:
    106.725

Lush vanilary - немам обичај да користам вакви парфеми но овој мириса прекрасно баш на ванила и морав да го пробам. Една мала количина е доволна мирисот е многу интензивен.
    Цена- 595 денари

Балзам за усни ЕОС - се мислев долго време дали вреди да се дадат повеќе пари за балзам за усни но навистина останав презадоволна , ми се допадна тоа што е органски производ а и навистина не е воопшто мрсен за усните. Цена- околу 400 ден од еурофарм

Малена лак за нокти - Нема што многу да пишувам ама се изненадив колку се трајни , поготово нијансава што ја имам.

Буржуа туш за очи - тушов го добив на поклон , супер пигментиран и долготраен , но за летно време без база за очи не препорачувам да се носи

На crazylady, duffi, Rose96 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. MiAmor

MiAmor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    2.570

Ако можеш да ми кажеш каде ги има сенкиве? Tnx

4. GoldenRose.

GoldenRose. Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2016
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    1.092
    1. Антипеспирантот на Нивеа - најдобар од сите што ги имам користено до сега , не го менувам за ништо. :D Дава целосна заштита, не остава траги, и има нежен, прекрасен мирис.

Кремот на Нивеа - софт - Со оглед на тоа што имам многу осетливо лице од сите креми кои ги имам пробано единствено од овој не се нафрлам. Има одлична текстура, го прави лицето многу нежно и меко , а исто и прекрано мириса.

(y) Во глобала се што сум користела од Нивеа досега сум задоволна, немаат промашај.

Последна измена: 24 септември 2016
    На Quuen и joy1 им се допаѓа ова.
  5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Во продавниците на Голден Роуз. :)

На ivancekitty и MiAmor им се допаѓа ова.
  6. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Ona koga ke kupis gel za tusiranje za dva meseci :D Mirisive im se prekrasni pa prosto moram sekoj da go probam :inlove:
    PhotoGrid_1475271564403.jpg

На kjukli, Oxymoron, christinnn и 9 други им се допаѓа ова.
  7. TashSefton

TashSefton Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.755
    Ова чудо ми е откритие на векот не на месецот! :) инаку купен е од Mecca Cosmetica и овој бренд го нема во Мк, мислам ни на Балканот, но приметив дека овде има членови на форумов кои живеат во странство. Имено, ова е cleanser, и е буквално за секој тип на кожа. Vogue го има прогласено за најдобриот cleanser на светот. Се чисти лицето околу 30 секунди, со масажа, нанесувајќи мала количина на суво лице. Препријатно спа искуство! :) Потоа, со нежна крпа специјална за чистење лице (наводенета со топла вода), се поминува лицето и на крај се плакне. Адресира секаков вид на проблем со лицето, било да се работи за масна кожа, сува кожа, кожа склона на акни, видливи пори...буквално го решава секој проблем и го прави лицето стакло. Да не заборавам дека нечиатотиите и шминката ги брише во еден потег. И маскарата лесно ја вади без да предизвика иритација на очите. Ова е магија во тегла :)

Прикачени фајлови:

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Колку чини и дали може да се порача преку интернет?

9. TashSefton

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.755
    163 долари е 100ml , ама се става многу малку количински, така да долго трае :) не сум нарачувала по интернет, јас го купувам од продавница, ама провери, можеби може :)
    Мислам дека има и 50ml за 72 $ ;)
    Ко шо можам да видам, Mecca има online store ама не знам како стојат со shipping за Мк...

Последна измена: 2 октомври 2016
    На ceca-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Што бројка е Flormar лакот, тој што е како загасито лила mauve нијанса?Одамна таков барам.:)

11. havai 123

havai 123 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    22
    Aaaa i jas sakam vakvo :) steta sto e tolku skapo a kazi mi go osvezuva liceto go pravi ubavo

12. TashSefton

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.755
    Да да, го осветлува тенот, инстантно го подобрува изгледот на кожата, баш онака и без шминка да изгледаш добро :) барем во мојот случај е така :)
    Скапичко е ама па од друга страна, немаш потреба од низа други производи како на пример мицеларна вода, тоник за чистење лице, гел за миење лице, пилинг... ова е се' во еден производ, освен хидратантен крем. Иако воопшто не ја остава кожата сува и затегната, сепак јас ставам moisturiser и крема за околу очи после чистењето, непосредно пред да си легнам. Тоа ми е ритуалот :)

Последна измена: 4 октомври 2016
    На havai 123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    За месец септември:

Bourjois air mat - течна пудра за комбинирана кожа.

Периодов беше прилично топол, па ја користев за вечерни излегувања. Трајноста и е цела вечер без да светнеш.Кој знае, знае. Одлична пудра. Да напомена дека не одговара со секоја база, така да нанесувајте ја по кремата за лице. Цена околу 700 денари некогаш и на попуст може да ја пронајдете.

Bourjois 123 perfect течна пудра за комбинирана кожа

Како што кажав периодов беше прилично топол, сепак повеќе се дружев со 123 перфект. Одлична пудра за не премногу топли денови. Ми стоеше цел ден без база врз крема за лице. Презадоволна од ефектот кој го дава, покривна пудра со лесно чувство. Исто околу 700 денари некогаш и на попуст.

Bourjois healthy mix concelear - коректор за очи

Еден од најдобрите коректори до сега. Дефинитивно ги покрива темните кругови и не се собира. Незаменлив ми е го земав на попуст во Анабела инаку е околу 450 денари.

Rimmel by Kate - Кармин за усни

Привлечена сум од една нијанса 105 која дава мекост на усните. Толку убава нијанса што слична нарачав и од авон но не можев да дочекам да стигне. Мислам дека имам новитет во моето козметичко катче,кармини кои би ги купила во други бои во иднина.

На crazylady, kala21, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  14. havai 123

havai 123 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    22
    Epa ke si go zemam :) gledam na straniva na online kupuvanje go ima toa so rakavica za cistenje i bez ti so rakavica go zema ili nemora :) a sto kremi koristis za lice

Последна измена: 4 октомври 2016
  15. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.984
    Допаѓања:
    67.823
    427 Sandstone. Повеќе е накај сива, отколку на лила, ама сепак провери си сама. :)

На Salome му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TashSefton

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.755
    Да, со посебен muslin cloth за лице се продава. Јас со тоа го земав. Инаку како крем за лице користам Arrbonne ама тоа може да се набави исклучиво преку претставник од овде, со директна продажба. Веганско е.Го нема во продавници. Супер што ќе го купиш ова, нема да зажалиш :) па пиши импресии :)

На havai 123 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. havai 123

havai 123 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    22
    e zdravo moze nesto da te zamolam da probas ednas da go iscistis liceto bes taa rakavica i da mi kazes dali ima nekoja razlika bez i so nea zosto na stranicava e dosta poskapo so rakavica otkolku samo toa da se zeme pa ako ne potreba da ne ja zimam ako mozes pisi mi fala :)

18. TashSefton

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.755
    Не е задолжителна, доволно е да имаш нежни козметички марамици за лице, значи не онакви кружни памучни, туку баш ко марамици, не знам како да ги опишам :)))

На rose60 и havai 123 им се допаѓа ова.
  19. havai 123

havai 123 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    22
    te razbrav otprilika na sto misli :)

20. Beti82

Beti82 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    19
    Go ima na lookfantastic.com i e okolu 60 evra 100 ml.So besplatna dostava do Mk.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.