Дефинитивно за месецов моето откритие е пудрава..... толку убаво мириса....лесна..едноставно преубава за сувата кожа
http://4.bp.blogspot.com/_l2nDeDrPImQ/T ... 3FF4F1.jpg не постои поубаво нешто од овие колку сум среќна што ги имам hihiih
Леле и јас го сакам тој крем од Авон (од слива ли беше плус нешто?) Кој прави нарачки тука за Авон? Туку мене омилен продукт на месецот ми е:
Тадададаааааааааам! Пред (случајно) да ми падне во очи амбалажата, признавам дека плукав по ролоните и не 10 илјади, ами ни 10 денари не давав за нив - тапа се бе! Ова е исклучок, само заради нежниот мирис и долготрајноста - затоа ми е на 1во место месецов.
Бидејќи ми се нови па така и омилени овој месец а за квалитетот допрва ќе пишувам, вака од едно пробување ништо неможе да се каже.
Од 11,10,2011 до ден денешен Презадоволна од : Nivea light touch body milk Не бев голем љубител на млека за тела, но ова ми остана во аманет и после секое капење се шлакам со млеково како ненормална. Втор пат го купив пред некој ден и се додека не исчезне од полиците на маркетите, нема надеж да биде заменето со друго млеко за тело. Jimmy choo Многу сум деликатна кога е во прашање парфем, не сакам премногу благи за да не повратам во истиот момент од нанесувањето на истиот, а не сакам ни премногу груби,остри..бидејќи не се мој стил воопшто. Другарка го користеше и ме фасцинира. Кога и го препорачав на стирна ми, кај за неа, па и мене ми го купи. Срцка. Becutan шампон4е Поради огромните проблеми со кожата на главата, ништо друго не ме спаси освен Бекутан шампон. Некои викаат дека не бил наменет за повозрасна кожа, само за детска,ама мене ми помогна,така да додека ми се смири кожата ќе биде злоупотребуван. Avon гел за туширање Користев пред овој од јагоди истиот и прекрасно мирисаат. Јак мирис, ќе се угушиш од ванила..ама топ ми е.
^ Nail Care (Rimmel-London) Save me. За нега на нокти,милион работи во едно И морам ептен да го пофалам,ноктите никогаш подобри не ми биле! ^ Раствор за растење на нокти,Авон.Само што ми стигна,па ќе видам резултати ^ Исто и ова ми е ново,и за него ќе видам. ^ Мат нови нијанси на голден роуз,ист ваков црн,и уште еден ,чиста виолетова боја,многу се убави! Од моето дебелко муце поклон * И уште некои рандом лакчиња земав,ќе ставам деновиве во вашето козметичко катче. .. и НАЈУБАВОТО ЗА КРАЈ!!! Aх!!!!!!! Нај нај нај најубаво! Ќе се изедам кога се бањам
Не само за месец ноември,ке трае оваа љубов повеќе време Прекрасен мирис и нега.Јавна благодарност до Пирамидтка која ме неведе да го пробам и кремата за раце е одлична