Да го пробаш и тој од авокадо,ти гарантирам дека презадоволна ќе бидеш им го препорачав на 3 другарки и не сакаат да го сменат веќе. Без разлика дали имаш масна или сува ќе ти одговара секако
Исто исто моментално испробувам многу козметика и мислам дека ќе ја напунам темава со фаворити следниот месец.
Конечно си најдов соодветен крем за лицево. Совршено ги контролира масните делови. Гелов за веѓи иако е доста посветол од мојата вистинска нијанса, одлично ги пополнува празнините и е многу долготраен. И дава прекрасна миризба и мекост на косата. Го користам веќе неколку месеци. Есенцијален лосион за летна сезона. Го користев и лани под масло со заштитен фактор. Да не го должам многу мислењево, шампонот со кокосово млеко од Afrodita беше доста препорачуван на форумов, па се одлучив да го пробам и јас. Дава прекрасен мирис на косата и добро ја чисти. Поголема разлика во однос на растењето немам забележано, бидејќи на лето косава ми е цело време собрана Маската за коса од АВОН е прекрасна. Не можам да ви го опишам мирисот Ја земав по доста пристапна цена од 89 денари во претходниот каталог. Ја препорачувам на сите кои сакате овошни мириси. Парфемот Ventus Sphere е идеален за летен период. Главни мирисни ноти се цитрус и калинка. Лосионот од VS одлично ја хидрира кожата и има прекрасен мирис. Не мора ни да се стави парфем, бидејќи доста јако и трајно мириса. Дава и свиленикаво-бисерен ефект. Air Wick спрејовите
Не знам дали имам пишувано за овој рол он, се надевам не се повторувам. Омилен за сите времиња! Пренежен, нема јак мирис, штити од лоша миризба, и со супер состав, без алуминиум. Никогаш не сум имала несакана реакција како црвенило и чешање (што било случај со други). Го препорачувам
На кожата кога ќе го нанесеш да, малку бело. На облека не сум забележала, но најчесто чекам да се засуши па се облекувам
1. Golden Rose highlighter - моливче , го користам под веѓите и во рабовите на очите , како хајлајтер и над усните ! Одличен е и лесно се остри , околу 100-110 денари мислам беше цената 2. Golden rose - мала и практична палета а особено хајлајтерот е ТОП ! Го ставам цело лето одличен е ! 3. Golden rose - туш за очи , мислев дека од водоотпорниот туш на Есенс нема да најдам подобар но овој е ПРЕДОБАР ! Таква прецизност браво ! Само пофалби сум користела и Аура и други но овој е врв ! 4. Алое вера гел со чајно дрво - оваа чудо е прекрасно и ми е решение за многу работи ! Го користам цело лето , после каснувања од инсекти смирува веднаш и црвенило и чешање , го користам како крема (не секогаш) веднаш другиот ден ги смирува акните , многу ми помогна за изгорениците од сонце .. 5. Орзен шампон и маска со колаген ! Мириса одлично а мирисот се задржува до наредното миење , косата ми е многу оштетена но од овие производи е многу мека и сјајна .. жалам што ги нема во мк конкретно овој со колаген .. 6.Гарниер дездоранс ! Штити максимално , не ми мириса баш многу добро но сепак ме заштитува и не ме печат пазувите од него бидејки нема алкохол 7.Cera Ve - предобар во иднина нема да го менувам ! Користев и биодерма и La roche , Avene .. но овој е толку нежен , ме држи мат без да светнувам инаку имам комбинирана кожа и акни , ги смирува акните , што се однесува до шминката ја чисти многу убаво . 8. Лакови на ГР од новата колекција nude , многу нежни бои ги имам 02 и 04 а траат по цела недела со два слоја