Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Jas taa od banana ja imam..Prekrasna:l:

На S.W.A.G и joy1 им се допаѓа ова.
  2. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    5.194
    Balea bodycreme, добро хидрира, брзо се впива и кожата е мека долго време. Штета што мирисот не трае подолго. Цена 185 ден.
    Essence lash princess. Не знам веќе по кој пат ја купувам. И покрај толку пробани маскари, секогаш и се враќам. Остава баш црна боја, ми ги издолжува трепките и не се размачкувам како со некои други маскари. Цена 219 ден.
    Rimmel Exaggerate Eye Definer Waterproof Pencil 212 rich brown, темно кафен молив со ладен подтон кој ми го замени црното моливче. Воопшто не се размачкува и дури и кога сакам да ја омекнам линијата со сунѓерчето треба навистина да се потрудам. А од друга страна, се нанесува многу лесно. Цена 165 ден.
    Wet n wild color icon single eyeshadow Nutty, кафена светкава сенка со ладен подтон. Не е многу пигментирана, па лесно може да се нанесе на цел капак за дневна варијанта, без да биде нападно. Цена околу 130 ден., често е и на попуст. за 110 ден.

На buba4e89, Касија, poenta и 8 други им се допаѓа ова.
  3. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.772
    Допаѓања:
    324.717
    @Minci13 у право си од банана била и мојата :D
    0E37F4B8-BF0A-4D18-A34F-B075B2EF2935.jpeg

ке ја пробам онда вечер и јас :)

На Intuicija1, S.W.A.G и glittergirl им се допаѓа ова.
  4. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Бананата е одлична ама оваа уште подобра,многу добро ја хидрира косата ја прави како свила и многу сјајна

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.143
    Допаѓања:
    8.243
    1. CeraVe Facial Moisturizing Lotion
    Ако следите и читате доста странски влогови ве закопкало за CeraVe. Имав лоша реакција на лицето при патување и од првата аптека ја земав кремава како најнеутрална и безбедна. Нема мирис нема тежок мастен филм, прекрасно се впива и ја остава кожата хидрирана и смирена. Како чаша вода за кожата. Пакувањето е најхигенското и најпрактично за крема за лице кое сум го имала некогаш. Презадоволна, препорачувам.
    cerave-facial-moisturising-36381.jpg
    2. Dr. Jart Ceramidin Facial Mask
    Dr Jart е корејската козметика позната по гумените маски во чашка. Имаат лосион со керамиди кој е малку поскап, ама после маскава би го земала. Керамидите ја обновуваат хидратантната бариера на кожата, маскава е препородување на лицето и доаѓа со доволно серум за уште три дена да нанесувате. По три дена кожата е предобра. Најефективната маска - третман која сум ја пробала.
    51uD91fa+DL._SY355_.jpg
    3. Clinique 72 Hour moisture surge
    крем за лице што два луксузно чувство на хидрираност, свежа кожа наситена, без мрсен финиш, гелеста структура, се впива брзо и навистина држи свежина и по миење на лицето. Под шминка се покажа одлично, држи пудра до 10 часа. Ако можев да бирам идеален крем за идната сезона на ветер и студ би бил овој. :nod: Бонус, го има во пакување од 75мл. 2521824.jpeg

На Ana-Marija24, H.VAGA, Hellobeautiful и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Органски крем за лице со алое вера. Најдобро вложени пари за крем после толку години експериментирање и безуспешна потрага по креми, од најевтини до најскапи.

Ја купив во Зегин, околу 400 денари. Наменета е за секој тип на кожа, лесно се впива, не е потребна огромна количина за да се нанесе на цело лице и не остава мрсен слој на кожата откако ќе се нанесе. Ја нема онаа тешка текстура како кај некои креми. Нема јак мирис и не се чувствува толку по нанесувањето.

Често ја чувствував кожата затегната и сува, особено по миењето или при премногу ниски или високи температури се случува и да ми се излупи, па конечно најдов нешто соодветно за хидратација.

На Касија, *Ench@nted*, Hellobeautiful и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Grungie

Grungie Популарен член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    2.170
    Za kremava potpishuvam so dve race! Mi go izregulira sebumot vo T-zonata,bas se primetuvam deka voopsto ne svetam (imam kombinirana koza i tesko naogam soodvetna krema)

На Coco31, Anabelle.Amorette и Kimberly11 им се допаѓа ова.
  8. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Ne te isfrla?za da znam da si ja zemam i jas i jas sum so masna

9. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2017
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    5.028
    Според мене, еден од најубавите мириси на AVON :inlove:
    81z9KLRk1uL._SL1500_.jpg

На Mr.Mary, *Ench@nted* и JoanaS им се допаѓа ова.
  10. Martka

Martka Популарен член

Се зачлени на:
    8 април 2017
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    4.846
    Девојки каде да го најдам овој гел за туширање,го добив на поклон и ми е незгодно да прашам од каде е купено и колку пари.Фала ви мили мои. 20190924_150440.jpg

11. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Во дм,во маркет некој

12. Martka

Martka Популарен член

Се зачлени на:
    8 април 2017
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    4.846
    Фала ти мила:*

13. tatjanasakalieva

tatjanasakalieva Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    506
    Допаѓања:
    832
    трае ли мирисот по туширање? :)

14. Martka

Martka Популарен член

Се зачлени на:
    8 април 2017
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    4.846
    Јас мила кога се бањам...мммм....ми трае и многууу убавооо ми мириса...Пробај го и види:inlove:

На tatjanasakalieva му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Grungie

Grungie Популарен член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    2.170
    Do sega ne.. megutoa sekoja koza e razlichna, probaj ne e ekstremno skapa...

16. *Ench@nted*

*Ench@nted* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 јануари 2018
    Пораки:
    1.931
    Допаѓања:
    25.340
    20190928_221711.jpg

На buba4e89, koritsaki, Elence93 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. glittergirl

glittergirl Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    2.772
    Macakaрa max factor 2000 calorie веќе 4 пати ја купувам ми дава волумен, издолжува, и ми стои цел ден.Препорака се наоѓа често на попуст до 300 денари.

Makeup revolution бронзер, руменило и хајлајтер одлични нијанси за светла кожа.Брозерот е неутрален ниту премногу јак ниту пак чуден под тон, руменило и хајлајтерот се премногу пимгменитирани од Марс се приметува дека имам ставено така ги употеребувам за ноќно излегување.:)

ЕLF руменило нијанса mellow mauve супер се бленда неутрално и не се приметува дека имам руменило.

Essence пудра супер прекривеност одлично ми е за секој ден не се приметува дека имам пудра и не морам да нанесувам додатен коректор ми стои 6часа на лице, кармионот е бр.28 пишува траен но не е.Туку е Кремаст и сјајен и треба нон стоп да го корегирам, нанесувам.

Голден роус класичен лак за нокти , бр65 бордо вишња боја со светки.За подолго да трае секако top coat инаку за 2 дена лак нема.:)
    20191016_230236-1-1[1].jpg

На sorbet, angela.kostova, Sexybaby86 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Adley22

Adley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2019
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    195
    Ова ми е врв овој месец.
    Од поодамна го имав купено и незнам што чекав до сега за да го користам.
    Според мене единствен гел за туширање кој толку изнтензивно мириса и после туширањето.

Прикачени фајлови:

• 8823995203614.png
      8823995203614.png
      Големина на фајлот:
      601,9 KB
      Прегледи:
      98
    На Intuicija1, rumcherry, crazylady и 9 други им се допаѓа ова.
  19. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.775
    Допаѓања:
    18.326
    20191111_083201.jpg
    Навистина дава изглед на гелни нокти,не прави меурчиња како другите до сега што сум ги користела,брзо ми го суши лакот,зошто инаку мене со саати и саати не ми се суши и трае,цела недела си го носам лакот што го ставам.

На glittergirl, IamSexyAndIKnowIt и Blue.Sky им се допаѓа ова.
  20. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.638
    Допаѓања:
    44.933
    Лаковите нa Хема, од линијата Long lasting.
    Од кога дојдов во странство купив случајно еден од од овие лакови, колку да имам било каков. Презадоволна сум, трајни се многу, попрво ноктите ми подраснуваат, отколку лакот да се излушти или да распука. Брзо се сушат, и два слоја се доволни за ноктите да изгледаат прекрасно.
    Има голем избор на преубави бои, јас ги имам овие два моментално, и дефинитивно ќе ја надополнам колекцијата. :)

На Bozica1980, IamSexyAndIKnowIt, Ariel и 6 други им се допаѓа ова.