Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. soffce

soffce Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2017
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    214
    грешка да не си? на еуцерин производите вакви обично им се над 700

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Brunhilde

Brunhilde Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2019
    Пораки:
    3.335
    Допаѓања:
    31.066
    218FAA98-71B3-440F-9B28-7995F00E7AEA.png 0AB71149-6993-4226-9E11-B29D1EA16B75.jpeg

На hermosa, Hellobeautiful, sofija014 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.924
    Mislev na Nivea oil cleanser. Gi pomesav odgovorite. Da Eucerin kremot bese okolu 650. Vo Zegin.

4. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    64388747_2355907364496111_8360133255885750272_n.jpg

На sorbet, *Ench@nted*, hermosa и 8 други им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    1. Cien мицерална вода за чистење лице. - Лидл, 1.60евра
    Плавата е за комбинирана кожа. Јас сум задоволна затоа што ја користам за вадење шминка, бавно се троши. Убаво ми ја вади шминката, само на очи ме пече па се домивам со топла вода. Пак би ја купила само да имаше поголема милитража.
    wp_20170907_13_50_02_pro.jpg

2. Mattify primer revolution - Lucy makeup 7.99 евра.
    Уф, презадоволна сум. Безбоен прајмер кој го тестирав на пудра од ејч ди. Не светнав ни после 3+ часа, а изгледот е баш мат, пудрата буквално стои на лице не е да ја осетам дека ми се лизга. Дефинитивно добар производ.
    Revolution-Mattify-Primer-2.jpg

3. Smashbox photo finish super light - Look fantastic - 17evra, 12ml
    И овој прајмер е за комбинирана кожа, кој има бела боја. Го тестирав на пудра од мек и до 8часа држи. После 8 часа пудрата буквално се лизга, изгледате ко да се потите во сала со шминка. Но, сепак го вбројувам во омилен поради трајноста и поради тоа што не се исфрлив. Ми се допаѓа и пак ќе го нарачам, но се вбројува во поскапи производи. Дава мат изглед, легнува пудрата и не мрда.
    Се на се е топ.
    s2105310-main-zoom.jpg
    4. Revolution highlighter
    Ах, my favorite. Го заборавив на wet'n'wild тој дефинитивно. Преубава нежно златна нијанса, пигментиран. Го нарачав од бјути беј ама не му памтам цена.
    makeup-revolution-makeup-revolution-highlight-relo.jpg
    5. Lash princess essence mascara
    Јас од нискобуџетни добри маскари што ги знам е само таа на голден роуз и една од авон. Ја земав од локална продавница околу 3 евра, претходно девојките овде ја пофалија. Мислам го има тој wow effect. Имам мали трепки и ми ги прави ко вештачки да имам. Малку е проблем вадењето но и тоа се надминува.
    71lJoGuoZKL._SY879_-1.jpg
    6. Mac studio fix fluid foundation NC30 - Mac cosmetics Malta 33evra.
    Ова треба да е пудра на годината, мене ми е пудра на годината. Омилен производ кој е идеален за мојата кожа.
    Јас ја имам и nw30 која е за во лето, а оваа nc30 за во зима.
    mac_sku_M6JC02_640x600_0.jpg

На crazylady, lovemme, Selest и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.688
    Допаѓања:
    79.816
    Си го најдов идеалниот шампон за мојата коса. И фризерката ја забележа промената.

64958.jpg

Гелов мириса преубаво и совршено ја негува кожата.

eng_pl_Dove-Purely-Pampering-Shea-Butter-with-Vanilla-Nourishing-Shower-Gel-250ml-92843_1.jpg

Во нијансиве се заљубив.

20191206_173613.jpg 20191206_173920.jpg

Последна измена: 15 декември 2019
    На Selest, sorbet, *Ench@nted* и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Katie90

Katie90 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    1.313
    Омилени производи за месец декември
    ритуалите на сакура
    нивеа млекото за чистење на лицето
    кремата 2во1 glow што воедно е и прајмер и крема за нега на лицето на чувствителна и сува кожа

8. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
    Дефинитивно продукт на годината, за секоја сезона различен. Со светки, без светки, парфимиран, со појак мирис...

Во Охрид бевме, чепкав во камчињата и ми се исуши кожата ептен и прашав другарка дали има крема за раце во ташна и ми извади едно вакво, се намачкав и се заљубив. Цел ден ми мирисаше, кожата ми ја направи толку нежна и свилена... На другарка ми и беше поклон и не знаеше од каде е и вечерта дечкото под рака и цел Охрид го свртивме да бараме. Никаде не најдов и изгубив надеж, викам ќе земам што било сега. И влегов во една парфимерија и оп на рафтот сите овие. Пресреќна, еден саат ги мирисав, сите до едно преубави, ко дете пред играчки само се кикотев и мирисав де еден де друг. Им се здосадив на сите ваљда и кога ме акна дечково со нога знаев дека е време да купам и да се истребам. И со тешко срце го купив црвениот со светки, дека лето тогаш нели и се умрев од мачкање. Секаде го носев. Парфем не ми требаше, цел ден мирисав топ. Сите да си го купите, никакво нешто за тело освен ова! Продукт на векот!

На simoncelicius, ancebanance, rumcherry и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Unicornus

Unicornus Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2019
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    1.268
    Не се прикачила сликата или јас не можам да ја видам?
    Пиши барем фирма или нешто, баш ме интересира што е :wasntme:

Edit: само што ми искочи, за Seventeen и јас потврдувам, добив на поклон слична амбалажа, само моето е плаво и со светки, има некој карактеристичен преубав мирис и сите ме прашуваат што имам ставено
    :inlove:[​IMG]

Последна измена: 23 декември 2019
    На simoncelicius и irrelevant им се допаѓа ова.
  10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.688
    Допаѓања:
    79.816
    51Wp8bbGRrL._SL1000_.jpg
    Серум за заштита и регенерација на краевите на косата (Од Фармаси)

Откако почнав да го користам, многу полесно ми се расчешлува косата и влакното е многу поздраво, помеко. Мрсно е но не ја мрси косата. Производ на годината ми е ова, не само на месецот. :emo:

На ane.bella, MidwifeM, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Маслово ми ја врати косата во живот,не ме интересира што содржи ама е најдоброто масло до сега што сум го пробала.Сум користела на Лореал,пантен што се дупло поскапи и ниедно не е како ова. Го ставам на сува коса после миење 3 пумпици ми се доволни затоа што имам долга коса и резултатот е мека,пресјајна коса до краевите. Воошто не е мрсно и не ми ја мрси косата иако имам масна коса,дури и ако ставите повеќе веднаш упива.Го купив 200 и нешто ден. и видов дека е моментално на попуст во дм околу 180 ден е. И да мириса преубаво според мене на ванила. :inlove::D 661EF5E9-2D4A-4982-91C2-765D3F0A4E81.jpeg

На simoncelicius, hermosa, Selest и 10 други им се допаѓа ова.
  12. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.655
    Допаѓања:
    45.231
    Гел за миење на лицето. Го користам околу 2 месеци, предобар е. Нежен за кожата, не ја суши воопшто, не иритира и ја остава кожата мека по миењето. Нема јак мирис, мириса многу нежно. Ептен ми одговара :inlove:
    Мислам дека пишував за кремава во друга тема. Одлична е за сува и осетлива кожа. Ја хидрира, смирува, омекнува. Ја користам за лице но и ставам секаде каде што ќе ми се појави сува кожа.
    Ова ми е најдоброто откритие за нокти до сега. Серумот ги зајакнува ноктите, им дава преубав сјај, забележав и дека побрзо ми растат од кога го користам. Исто така е антибактериски што е уште еден плус.

На Касија, Selest, sorbet и 3 други им се допаѓа ова.
  13. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.081
    Допаѓања:
    2.621
    Од каде е лакот за нокти?

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.655
    Допаѓања:
    45.231
    Од Holand and Barrett, Холандија.

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  15. maaraa96

maaraa96 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2015
    Пораки:
    671
    Допаѓања:
    375
    Гелот од Лавера ако ти текнува која цена е купен? :)

16. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.655
    Допаѓања:
    45.231
    Мислам дека беше околу 6 евра, во ДМ Германија :)

На maaraa96 и eva993 им се допаѓа ова.
  17. *Ench@nted*

*Ench@nted* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 јануари 2018
    Пораки:
    1.984
    Допаѓања:
    25.647
    20200109_182627.jpg
    Маскарава ми е најдобрата која сум ја сретнала последниве години. Не мрда, ја носам по цел ден.
    За ББ кремата на Авон на почетокот бев скептична, ми беше некако многу течна, но покрива како пудра, дава природен изглед и нежен сјај.

На Yowannty, sorbet, buba4e89 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.129
    ingrid-hd-beauty-highlighter.jpg
    Нежен хајлајтер дава преубав изглед на лицето и е во големо пакување кое бавно се троши.
    s-he-stylezone-fixing-spray-s-he-stylezone--10045522_B_P.jpg
    Предобар фиксатор ,шминката со него не мрда , дефинитивно би го купила повторно.
    ALBE0014_1_becutan-sapun-s-lavandom-90-_670x670r.jpg becutan_sapun_sa_bademom_90gr.png
    Се заљубив во сапунчињава ,случајно испадна да ги купам едниот го користам за тело а другиот за лице ,преубаво мирисаат и ја прават кожата мека.
    Pavloderm.jpg
    Одлучив да ја купам павловичевата маст поради тоа што имав проблеми со сува кожа ,навистина многу ми помогна ја нанесувам на цело тело после секое бањање.
    259.jpg
    Омилен ми е тушов многу лесно се нанесува ,се надевам нема да се исуши брзо како тој од Малена.
    248.jpg
    Тушов го купив случајно пред нова година затоа што сакав нешто светкаво и навистина е предобар го користам на секое шминкање дава преубав изглед.

На P.S.love, Dream-Girl, senza.parole и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Колекцијата за сува кожа од дива роза на Алверде

Поубаво нешто немам користено во животот. И кожата конечно да не ми е сува во овие ладни денови. @Avery
    ми ја препорача, уште еднаш да и се заблагодарам, ептен ме спаси. :)
    • Тоник за лице, за сува кожа од дива роза - преубаво мириса, ептен е нежен, многу делува освежително кога го нанесувам на моето лице. Просто го обожавам.
      download.jpg
    • Дневна крема за лице, за сува кожа од дива роза - исто мириса како и тоникот, многу е лесна, веднаш се впива и кожата ми е навистина хидрирана. Поубава крема немам користено. За сите кои сакате лесна крема што не е мрсна и веднаш се впива, плус имате сува кожа, моја препорака е кремава. Плус баш е евтина и лесно достапна за сите, што посебно ми се допаѓа.
      Day-cream-Wild-rose-MY_Last_10102016.jpg
    • Спреј за лице и тело од дива роза - јас го користам само за лицето, просто мирисов на дива роза го обожавам, па си го обожавам за освежување, сличен е како тоникот, но мене ми се допадна и си го земав и него. :D
      alverde-organic-rose-blossom-water-100ml.jpg
      Видов дека има и масло од истава колекција, но тоа не го купив, сметав дека не ми е нешто потребно. :)

• Маска за коса од Gliss - косата ми е како свила откако ја користам маскава. Исто мириса убаво и нежно, косата после неа брзо се расчешлува. Ептен ми се допаѓа. :)
      0008414_ماسک-مو-اويل-نوتريتيو-schwarzkopf-gliss_550.jpeg

• Гел лаковите од Catrice - веќе ги пофалив во една тема, но ајде и тука. Многу брзо се сушат, имаат убав сјај и издржуваат барем 5 работни дена што за мене е сосем доволно, потоа и ми здосадува бојата. Малце е минус што се ограничени нијансите, но барем имаа црвена, па не се жалам. :D
      430a112ef825203d0039453f542a97c2.jpg

На S.W.A.G, sofija014, Moon.Girl и 16 други им се допаѓа ова.
  20. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    2.601
    Сапунот го користиш и за лице или само за тело? И каква кожа имаш? Јас сакам да го купам за ексфолиација на лице ама страв ми е дополнително да не ми ја суши кожата дека и онака на одредени делови ми е сува.