Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.569
    Допаѓања:
    106.307
    So bio etic мицералната вода ја користам од прилика 3 месеци , многу ми се допаѓа, убаво го чисти лицето и освен тоа и мириса прекрасно.

Кремава за лице со пептиди ја користам месец ипол навечер и сум многу задоволна, не е ноќна крема но бидејќи имам и други ја користам оваа ноќе :)
    Иако не е гел крема, лесно се впива , лицето потоа е прекрасно , меко. Не ми го мрси дополнително.

Пудрава на Фенти е супер, има некоја средна покривност, иако е хидратантна треба да се внимава колку ќе се нанесе зошто обратно лицето изгледа како пренатрупано со пудра. Течната матирачка пудра од Фенти воопшто не ми се допаѓаше, оваа е супер. Јас очекував искрено полесна да е, но ок, дава некој блескав резултат на лицето , но тие со мрсна кожа треба обавезно да ја сетираат со пудра во прав или камена. Нијансата ми е погодена , 5 саата највеќе ја имам носено и ми се покажа супер , ќе видиме летово како ќе издржува :)

На naturally, lovemme, Reina.Gitana и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Reina.Gitana

Reina.Gitana Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    19.212
    Балеа млеко за коса со кокос

На толку фалење за млекото од кокос, редно беше и јас да го пробам и да се придружам во групата на задоволни корисници.:D После капење косата ја чувам замотана во пешкир да ми постои, па потоа ставам од млекото, само на врвовите. Многу ми одговара за расчешлување, брзо се впива во косата, не ја мрси, дава хидратација, а исто така има преубав мирис :inlove: кој се задржува и до два дена. До крајов на април е на попуст 115 денари во ДМ, а редовна цена е околу 170 денари.
    balea-moisturizing-hair-milk2.jpg

На BoniBons, KiT, Aschenputtel и 13 други им се допаѓа ова.
  3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317

Има преубава лесна структура, веднаш се впива во кожата, а мирисот е долготраен, нежен. Преубав лосион за тело. :inlove:

На BoniBons, Aschenputtel, hermosa и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    1. La Belle лосион.
    Како и секогаш, Jean Paul Gaultier ме воодушевува. Долготрајност на лосионот 10ка, мирис 100ка, а нотите се оргазмички. Исто мириса со парфемот, главната нота е прееееслатка круша, ама мене ми мириса на компот:rofl:
    Не е купен во МК, ама доколку сте во можност, обавезно да се проба. Сами ќе се изедете. ЛАЛА.jpg
    2. Amber Romance лосион.
    Не очекував да е толку перфектен лосионов.. Мислам дека повеќе од La Belle ми се допаѓа, ме потсеќа на колачи со мед. Најдобар!!
    AMm.jpg
    3. HD Concealer
    Цената му ја покачија, ама е единствениот коректор кој ми прилага, затоа што сум бела како снег, се останато изгледа како паштета на мене. Со години го користам и ќе ми остане омилен. Единицата е најдобар тен за мене.
    HDD.jpg хд.jpg
    10/10 за сите.

На Bozica1980, buba4e89, peonya и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Mia Fuentes

Mia Fuentes Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2019
    Пораки:
    524
    Допаѓања:
    1.818
    Screenshot_2022-04-29-13-00-08-097_com.android.chrome.jpg Screenshot_2022-04-29-12-59-19-750_com.android.chrome.jpg

На BoniBons и beautys20 им се допаѓа ова.
  6. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.569
    Допаѓања:
    106.307
    MUA dusky rose - течно руменило

Мислам дека веќе нема да купам обично компактно руменило :lol: одлично, трајно, се нанесува по мааалку и може да се нанесе со тапкање или влажно сунѓерче. Можеби милилитражата е мала, но се нанесува по малку за природен изглед. Сигурно ќе купам и др нијанси. (y)

Alga maris spf 50 нијанса beige

Оваа е трета тонирана крема по ред што ја користам. Од двете претходно што сум ги користела, оваа е полу мат баш идеална за комбинирана или мрсна кожа. Има три нијанси, јас ја имам втората , на почеток ми делува темно , но кога ќе се распредели на лицето се совпаднува со тенот. Јас сум прилично светла инаку да напоменам :) не е ни густа многу ни течна, се впива брзо и кожата добива некој полу матирачки ефект. :) немам никаков проблем со лупење и дл (претходно го користам серумот на Новексперт со вит Ц)

На BoniBons, EMoonlight, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  7. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.386
    Допаѓања:
    12.046
    Од каде ја набавуваш тонираната крема?

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  8. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.569
    Допаѓања:
    106.307
    Од Белина :)

На FridaodaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.741
    Допаѓања:
    14.412
    Дали овие руменила ги има во Македонија?
    Долго време не можам да најдам течно руменило…

На KittyAgnes му/ѝ се допаѓа ова.
  10. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.569
    Допаѓања:
    106.307
    Не,најблизу во Грција :)

На KittyAgnes и Avery им се допаѓа ова.
  11. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.741
    Допаѓања:
    14.412
    Фала ти.
    Во Сефора или?

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  12. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.569
    Допаѓања:
    106.307

Не не, има штанд на Мuа во други парфимерии. Ако те интересира ќе ти пратам адреса на парфимериии каде што има пpоизводи на Мua :)

На Avery му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.053
    Допаѓања:
    225.386
    аман во кое дм го најде :(

14. KittyAgnes

KittyAgnes Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2021
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.357
    баш барав и ја деновиве, никаде нема

15. _feminka_

_feminka_ Активен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2021
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    46
    @Avery јас од Алверде имам земено течно руменило, ама тоа беше многу оддамна. Ваљда ги има сеуште.

На Avery му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Reina.Gitana

Reina.Gitana Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    19.212
    ДМ Охрид, баш имаше повеќе на залиха.

На LiliBoz му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.745
    Допаѓања:
    4.846
  18. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    20220507_224951.jpg

1. Nude карминчево од ГР за секој ден ептен ми се погоди. Многу нежна и убава нијанса е, трајноста му е средна, но за тие пари задоволна сум како се покажа. Многу често посегнувам по него.
    2. Белиот лак од Малена. Постојано го користам, убава пигментирана боичка ми се погоди, а и траен е. Бројче 3 е.
    3. Ziaja кремата за раце ми е преубава. Ја имав порано користена со церамиди, но и оваа со провититамин Б5 убава е, нежна ми е кожата на рацете, хидрирана.
    4. Пилингот за тело од Балеа е преубав. Скоро го купив ама скоро цел го истрошив од што ми е омилен. :rofl: Има нежни зрнца и многу убаво мириса. Кожата ептен ми е мека по бањање, многу ми се допадна.
    5. Кремата за тело од Балеа трае вечно. 500мл е и неколку месеци никако да ја дотрошам, уште не ми е ни до пола истрошена. Многу мала количина треба да се нанесе, а кожата е одлично хидрирана. Сега како што се стоплува се префрлувам повеќе на потечни и полесни лосиони, но во ладниов период омилена ми беше. За сува кожа е наменета и одлична е.

На marchi-cool, IamSexyAndIKnowIt, simoncelicius и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.741
    Допаѓања:
    14.412
    Може, би ти била многу благодарна.

На koritsaki и Mazegin им се допаѓа ова.
  20. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.036
    Допаѓања:
    10.588
    Многу убава пудра за сува кожа. Претерано е хидратантната, дури и се применува кога ќе се нанесе, а воедно има и висока покривна моќ. Јас преферирам да ја сетирам со пудра во прав и фиксатор. Сепак треба да се сетира со нешто пошто може да се избрише дека не е мат.
    Никако не е за мрсна кожа.

Дефинитивно би ја купила пак.

10/10 IMG_20220515_102419.jpg

На koritsaki и naturally им се допаѓа ова.