Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Пудрава ја порачав пред месец, случајно и се загледав во каталогот и ја зедов. Но пријатно се изненадив, не очекував дека толку ќе ми одговара. Дава нежен сјај на лицето, има малку светкав ефект и повеќе ја практикувам за вечерни излегувања. Кај мене е црно капачето, сликава најверојатно е од постарите пакувања, но таа ја најдов.

На frutini му/ѝ се допаѓа ова.
  2. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Авон Планет СПА -саќе и ориз :inlove:

Прикачени фајлови:

• 225578.jpg
      225578.jpg
      Големина на фајлот:
      24,3 KB
      Прегледи:
      726
    На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. frutini

frutini Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    252
    Прво би ве замолила кога ги пишувате вашите омилени продукти на месецот, дадете дополнително објаснување зошто. Не ставајте само слики :) Фала :)

Омилен продукт за фебруари, дефинитивно е коректорот од колекцијата Debby.
    Но не го користам само изминатиов фебруари, веќе 3-4 месеци, само што сега ми текна да го ставам во омилени продукти.
    [​IMG]101
    [​IMG]102
    [​IMG]103
    Го има во три нијанси 101, 102, 103 и тоа одејќи од најсветло кој најтемно. Јас го имам 102, средната нијанса , и совршено ми одговара на кожата!!!
    Пред се ми се допаѓа што останува на кожата, т.е. не изчезнува после 1 саат. После ми се допаѓа што е течен, лесно се размачкува и нанесува, исто и прецизно се нанесува благодарејќи на апликаторот. И секогаш е доволна мала количина на коректор за да се покријат недостатоците. Одличен коректор во секој случај.
    Јас мојот го купив 280 денари мислам! И единствено нешто што ме раочара е што имаше малку во количина. Буквално од кај што се гледа бојата на коректорот, толку е! хаха Другото е " сложен " механизам за вадење на производот :D Но како што реков благодарејќи на тоа дека малку е потребно да се нанесе за да се покрие недостатокот, го користам веќе 3-4 месеци, скоро секој ден! :)
    Задоволна сум од покривноста која ја дава и тоа што останува долго време! :D

4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Продукт на месецов- кремчињата на Верона, дневно и ноќно, со козјо млеко, за сите типови на кожа :wasntme: Дефинитивно се изненадив од тоа што се 50 денари едно, прекрасно хидратираат, а истовремено не дозволуваат да ми светне кожата :) Мојава комплицирана кожа сега нема ниту лишаи, ниту лушпи, ни црвен нос, ни масно чело. Досега, комбинацијата од овој на Гарниер[​IMG]
    и овие
    ме спасија од непотребните фрлања пари по разни креми кои би одговарале на моево лице :)

Прикачени фајлови:

• Picture 003.jpg
      Picture 003.jpg
      Големина на фајлот:
      19,5 KB
      Прегледи:
      662
  5. Leo83

Leo83 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    22
    kate21 од каде ги купи тие креми со козјо млеко?

6. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Фа стикчето After Shave - дефинитивно најдобар антиперспирант од сите што сум ги пробала.Како ја прави убава кожата,мекичка ^_^... :D

7. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    OвA ми е најновиот пронајдок на месецот,воедно и омилен :lol: :D [​IMG] многу ги негуваат усните,прекрасни се и ме потсетуваат на rosal lipbalm :!: :)

8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Омилени продукти за месецот март:

Веќе напишав, овој лосион за тело на Laura Vandini.
    Го има во Рамстор, 200 мл = 235 ден, брзо се впива во кожата, не остава мрсни траги, ниту флеки, мириса многу убаво и долготрајно, и подоцна забележав дека многу нежно ја пигментира кожата со светки, ама не се ни приметуваат ако не се загледаш манијачно. ;)
    Кожата е буквално свила, еден од најубавите лосиони кои сум ги користела досега.

Ноќната крема на Гарние за регенерација и против брчки за 25+.
    Готово, време е :o: да се внимава на кожата, за да на 40 год. не се разбудам збабичкосана и баба Рога.
    Некои си 185 ден. така нешто, ги има секаде во поголемите супер-маркети, со пченични никулци.
    Не сум љубител на креми, оваа ја поднесувам одлично.
    Мириса неутрално.

И последниот производ за многу суви, оштетени и испукани усни е Rosal Lip Therapy.
    Не е типично лабело, буквално е како крема за усни.
    Веднаш ги омекнува, ги хидрира, оштетениот дел се одвојува од усните и само со палома може да го отстраните.
    Неверојатно моќен балсам.
    Цена - 150 ден.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  9. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672

[​IMG] долго бев фан на Рексона и Нивеа, ама нешто у последно време не ми одговараат, па се вратив на првото мое стикче :) , посебно овој мирис го обожавам.

[​IMG]едно време го користев ама се префрлив на Фелче Азура, но еве пак на истото, колку да сменам ;) .

[​IMG] а ова ми е омилен од прва употреба и мислам никогаш нема да го сменам, аххх конечно си го најдов мојот регенратор :inlove:

од сите сум задоволна од регенераторот особено, а од кремата допрва ќе видам, ептен денес ја купив, се надевам е добра... :^)

10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.604
    Допаѓања:
    2.458
    си ја пронајдов идеалната пудра за мојата кожа

лесна пудра е, наменета е за сите видови кожа, мат е, хидратира.. не е кузнае колку покривна, но мене супер ми одговара

11. snegulka21

snegulka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    93
    Конечно ја најдов совршената маска за мојата коса. По миењето косата ми е ептен мека и покрај тоа што ми е пресно шатирана (читајте: прегорена) :) ептен лесно си ја чешлам. Пред тоа запците на чешелот остануваа таму некаде изгубени во шатираното :D

Прикачени фајлови:

• HCa1_3.jpg
      HCa1_3.jpg
      Големина на фајлот:
      49,7 KB
      Прегледи:
      584
    На creshicka и frutini им се допаѓа ова.
  12. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Кремите на Верона можам слободно да ги прогласам за мои продукти не на месецот, туку на годината извореден е целиот комплет од креми, млеко за тело и крем за нокти( имам коментирано за овие креми но не можев да најдам слика на нет-браво кате гледам си ги сликала па се надевам девојките сега полесно ќе можат да ги пронајдат)

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Многу добро прикрива и супер е за масна кожа.

Прикачени фајлови:

14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.517
    Допаѓања:
    8.192
    Генера маска за коса!Многу ефтина,а одлична е!Косата ми е мазна и свиленкаста и што е најважно,конечно се спасив од разлетаноста :)

Прикачени фајлови:

• maska.JPG
      maska.JPG
      Големина на фајлот:
      57,7 KB
      Прегледи:
      540
    На papagal4e, creshicka и karina8 им се допаѓа ова.
  15. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Афродита крема против акни, бубулички, така нешто. Веќе не пиштам по дома како сум исфрлана. :D

16. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Дефинитивно кремов за тело. Извонреден е!

17. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Презадоволна сум од лосионот... конечно најдов нешто што навистина ми одговара..а кожата мириса цел ден....

Прикачени фајлови:

18. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.709
    Допаѓања:
    23.746
    Како продукт на месецов Март кој ни е во изминување, би го ставила мојот нов парфем Eaudemoiselle на Givenchy.
    Иако го порачав на невидено (ама и верувам на сестра ми и дотогаш сè што беше излезено од модната куќа Givenchy ми се допаднало :) ) бев пријатно изненадена, прекрасен е, тотално во мој стил, парфем кој дефинитивно би го купила и втор пат, и трет и четврт... :inlove:

На LivingGlam и frutini им се допаѓа ова.
  19. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Прекрасен е.

Прикачени фајлови:

На bravegirl и katerina777 им се допаѓа ова.
  20. Vodolijata

Vodolijata Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    683

Лелелел и мене многу ми се допаѓа лосионов бев многу пријатно изненадена кога го добив. За мене е полн погодок, бидејки имам мрсна кожа и ретко се мачкам некои лосиони и млека за тело но сепак овој бидејќи е како свиеленкав супер ми одговара.А мирисот...ммммммммм го обожавам :P

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.