Пудрава ја порачав пред месец, случајно и се загледав во каталогот и ја зедов. Но пријатно се изненадив, не очекував дека толку ќе ми одговара. Дава нежен сјај на лицето, има малку светкав ефект и повеќе ја практикувам за вечерни излегувања. Кај мене е црно капачето, сликава најверојатно е од постарите пакувања, но таа ја најдов.
Прво би ве замолила кога ги пишувате вашите омилени продукти на месецот, дадете дополнително објаснување зошто. Не ставајте само слики Фала Омилен продукт за фебруари, дефинитивно е коректорот од колекцијата Debby. Но не го користам само изминатиов фебруари, веќе 3-4 месеци, само што сега ми текна да го ставам во омилени продукти. 101 102 103 Го има во три нијанси 101, 102, 103 и тоа одејќи од најсветло кој најтемно. Јас го имам 102, средната нијанса , и совршено ми одговара на кожата!!! Пред се ми се допаѓа што останува на кожата, т.е. не изчезнува после 1 саат. После ми се допаѓа што е течен, лесно се размачкува и нанесува, исто и прецизно се нанесува благодарејќи на апликаторот. И секогаш е доволна мала количина на коректор за да се покријат недостатоците. Одличен коректор во секој случај. Јас мојот го купив 280 денари мислам! И единствено нешто што ме раочара е што имаше малку во количина. Буквално од кај што се гледа бојата на коректорот, толку е! хаха Другото е " сложен " механизам за вадење на производот Но како што реков благодарејќи на тоа дека малку е потребно да се нанесе за да се покрие недостатокот, го користам веќе 3-4 месеци, скоро секој ден! Задоволна сум од покривноста која ја дава и тоа што останува долго време!
Продукт на месецов- кремчињата на Верона, дневно и ноќно, со козјо млеко, за сите типови на кожа Дефинитивно се изненадив од тоа што се 50 денари едно, прекрасно хидратираат, а истовремено не дозволуваат да ми светне кожата Мојава комплицирана кожа сега нема ниту лишаи, ниту лушпи, ни црвен нос, ни масно чело. Досега, комбинацијата од овој на Гарниер и овие ме спасија од непотребните фрлања пари по разни креми кои би одговарале на моево лице
Фа стикчето After Shave - дефинитивно најдобар антиперспирант од сите што сум ги пробала.Како ја прави убава кожата,мекичка ...
OвA ми е најновиот пронајдок на месецот,воедно и омилен многу ги негуваат усните,прекрасни се и ме потсетуваат на rosal lipbalm
Омилени продукти за месецот март: Веќе напишав, овој лосион за тело на Laura Vandini. Го има во Рамстор, 200 мл = 235 ден, брзо се впива во кожата, не остава мрсни траги, ниту флеки, мириса многу убаво и долготрајно, и подоцна забележав дека многу нежно ја пигментира кожата со светки, ама не се ни приметуваат ако не се загледаш манијачно. Кожата е буквално свила, еден од најубавите лосиони кои сум ги користела досега. Ноќната крема на Гарние за регенерација и против брчки за 25+. Готово, време е да се внимава на кожата, за да на 40 год. не се разбудам збабичкосана и баба Рога. Некои си 185 ден. така нешто, ги има секаде во поголемите супер-маркети, со пченични никулци. Не сум љубител на креми, оваа ја поднесувам одлично. Мириса неутрално. И последниот производ за многу суви, оштетени и испукани усни е Rosal Lip Therapy. Не е типично лабело, буквално е како крема за усни. Веднаш ги омекнува, ги хидрира, оштетениот дел се одвојува од усните и само со палома може да го отстраните. Неверојатно моќен балсам. Цена - 150 ден.
долго бев фан на Рексона и Нивеа, ама нешто у последно време не ми одговараат, па се вратив на првото мое стикче , посебно овој мирис го обожавам. едно време го користев ама се префрлив на Фелче Азура, но еве пак на истото, колку да сменам . а ова ми е омилен од прва употреба и мислам никогаш нема да го сменам, аххх конечно си го најдов мојот регенратор од сите сум задоволна од регенераторот особено, а од кремата допрва ќе видам, ептен денес ја купив, се надевам е добра...
си ја пронајдов идеалната пудра за мојата кожа лесна пудра е, наменета е за сите видови кожа, мат е, хидратира.. не е кузнае колку покривна, но мене супер ми одговара
Конечно ја најдов совршената маска за мојата коса. По миењето косата ми е ептен мека и покрај тоа што ми е пресно шатирана (читајте: прегорена) ептен лесно си ја чешлам. Пред тоа запците на чешелот остануваа таму некаде изгубени во шатираното
Кремите на Верона можам слободно да ги прогласам за мои продукти не на месецот, туку на годината извореден е целиот комплет од креми, млеко за тело и крем за нокти( имам коментирано за овие креми но не можев да најдам слика на нет-браво кате гледам си ги сликала па се надевам девојките сега полесно ќе можат да ги пронајдат)
Генера маска за коса!Многу ефтина,а одлична е!Косата ми е мазна и свиленкаста и што е најважно,конечно се спасив од разлетаноста
Презадоволна сум од лосионот... конечно најдов нешто што навистина ми одговара..а кожата мириса цел ден....
Како продукт на месецов Март кој ни е во изминување, би го ставила мојот нов парфем Eaudemoiselle на Givenchy. Иако го порачав на невидено (ама и верувам на сестра ми и дотогаш сè што беше излезено од модната куќа Givenchy ми се допаднало ) бев пријатно изненадена, прекрасен е, тотално во мој стил, парфем кој дефинитивно би го купила и втор пат, и трет и четврт...
Лелелел и мене многу ми се допаѓа лосионов бев многу пријатно изненадена кога го добив. За мене е полн погодок, бидејки имам мрсна кожа и ретко се мачкам некои лосиони и млека за тело но сепак овој бидејќи е како свиеленкав супер ми одговара.А мирисот...ммммммммм го обожавам