Имаат во Голден Роус ама не сум споредила квалитет. Исто и кетрис и есенс ама не сум ги купила. Не би знаела за квалитетот
Од сите производи без алуминиум, било ролон било дезодоранс или стик, од ова сум најзадоволна. Сум ги пробала од Нивеа, Алверде, Балеа, Биобаза ролонот со рузмарин, La Cha ролон со алое вера и ред други. Бев скептик дека претходно одамна го имав купено од Алверде стикот и не бев задоволна, ова најдолго држи од сѐ досега. Има свеж мирис на портокал, беше 179 денари во dm.
Сѐ ама посебно кремот за лице морам најинтензивно да го пофалам! 1. Лесна текстура, го омекнува лицето 2. Го осветлува и изедначува тенот 3. Хидрира одлично, не тежи 4. Нежно го матира лицето 5. И во исто време дава здрав сјај 6. Има скроз дискретни светки 7. Сѐ будам со немасно лице 8. Пренајубаво на свет мириса 9. Лесно и брзо се впива, убаво се осеќа 10. Одличен за под пудра До сега не сум ги пронашла сите тие придобивки во еден крем. Единствен проблем е што им се скапи производите. Квалитетот е iconic. Не сум по цветни мириси ама овие мирисаат на луксуз, а трае мирисот долго, лосионот за тело, кремчето за лице, балсамот за усни и парфемчето. Ах!
го видов на профилот на дм на фејсбук ко излезе ама се мислев дали би функционирал и како бидејќи не е ни како стик ни како рол он. Но штом ете има позитивни искуства зошто да не се проба
Малце е непрактично за аплицирање ако си надвор, размислувам дали можеби би требало да земам нешто како мини шпатула. А за ефективност - 100% го бива.
Ова чудо Го добив на поклон, стварно е прекрасно за кожата и комплетно органско со природни состојки.
Balea сув шампон за коса без парфем Спојлер: Слика Кај другите суви шампони страшно многу силен мирис има што стварно не се трпи, овој случајно го најдов на рафт последен и се надевам ќе го има и понатаму, не го менувам. Траги исто така не остава, но не знам на темна коса како би било. Klairs freshly juiced vitamin drops - серум Спојлер: Слика Го користам некое време, лесно се впива на кожата, не е мрсно/тешко, рано е за да забележам потенцијално осветлување, но ми дава понежна текстура на самата кожа. Стикери за мозолчиња Спојлер: Слика Досега најзадоволна сум од овие. Тенки се, не се многу забележливи и не се одлепуваат така лесно како што било случај со други брендови. За ден-два веќе снемува сѐ, дури нема ни оток на местото каде што било воспалено.
Сикапласт на Ларош (не ме исправајте ако е погрешен изговорот, убо ми е да си ја викам вака), ја одминував мнооогу време пошто имав комедони, ама НЕ=НОР-МАЛ-НО нешто. Q+A Цинкот и Хијалурон серумот - цинкот навечер под ретинолот, серумот наутро под пудрата, одлични и ефективни. (ДМ) За кожа со пори и доста текстура ова се испостави бинго.
Епа луѓе, конечно и јас да си најдам добар шампон откако го снема Диплона. Откако го користам овој Пантене косата значително ми е позгусната, влакното подебело, доби на body што викаат они. Фризерката без да и спомнам самата примети дека косата ми е погуста по волуменозна. Истиот регенератор понекогаш го користам иако немам потреба. Жешко го препорачувам шампонот за сите кои се жалат на тенка коса, спласната коса без волумен.
@IamSexyAndIKnowIt јас пак дојдов маската за коса да ја пофалам. Поубава не ми била косата. Дефинитивно и шампонот ќе го земам.