Отпосле видов на белина имаат многуу поголем избор. Во дм има 4 Вида макс. Не сум знаела дека ги има во белина, сега ќе трошам пола плата таму
Пилингот како мириса, баш на лубеница? Баш ќе го пробам , имаат и еден со Pina colada и тој би требало убаво да мириса
Праската дава уште поубави ноти и го дополнува мирисот. Pina colada го немам пробано ама се мислев и за него, тоа во следна прилика. Друг убав пилинг ми е тој со цимет и мед ама тој некако повеќе ми е зимски.
Има некој што мириса нежно и свежо? Не можам во лето парфем поради мигрената, а лосион ми треба секако па две во едно да најдам штом се трајни толку
@jarec6 одма бев во парфимерија да купам некое, тоа од манго го немаше ама затоа го зедов yellow fruity, лесен нежен мирис има и одлична текстура за во лето. Плус многу убав сјај на кожата. Препорака и од мене на прво пробување
За пилинг се користи,малце е грубо кога го ставаш на кожа,искрено не знам за каква кожа е јас имам комбинирана кожа и ја користам еднаш неделно,не ми ја масти кожата,не ми создава акни,после употреба кожата ми е мазна како на бебе.Препорачувам да го пробаш.
Омилени не само месецов , 2 месеца ги користам. Особено маслото. Не ја масти косата, било дали го нанесуваш на мокра или влажна коса. Го имам и на Керастас маслото, ама ова повеќе мерак ми прави. Шампонот и балзамот ја прават мн мека косата. Нареден пат маската ќе ја земам. Минералната вода одлично чисти шминка. Исто така има прекрасен мирис на шеќерна волна презадоволна сум. Dont look at me маската од Lush e препрекрасна , содржи ориз, сок од лимон, кора од лимон.. прекрасна , ладна се нанесува на лице, препорачлива е за мрсно лице. Свежа е, и треба,да се искористи за 1 месец од кога ќе се отвори. Спф семејната крема на La roche posay , одлично штити, ја користевме цело семејство. Убаво се упива, не е густа течна е како водичка.. Value for money!
Тонирана хидратантна крема - генијално! Откако ја купив, заборавив на пудра/бб крема. Убава структура и многу лесна покривност, ама сосема доволно за непроблематична кожа. 10/10
Bielenda Minty Fresh Foot Care Ова нешто! Од Стокомак купено, пред месец дена. Омилен продукт не ми е на месецов, туку на сезонава! Неверојатно добар, со прекрасен мирис и си ја врши работата баш како што треба да си ја врши: делува како маска на стапалата, спречува потење и, автоматски, лоша миризба. Имам пробано десетици слични нешта и ниту едно не е ни близу до ефектот кој го добив со овој производ! Огромна штета е што беше ставен во каталот на Стокомак како привремен производ и мислам дека веќе не може да се купи.
Најдобра крема за стапала што сум ја пробала. Ептен ја омекнува кожата. Мана и е што е доста мрсна, па треба малце мирување после употреба. Пишува да се става 2-3 пати дневно, ама јас само еднаш ставам и кожата на стапалата ми е видно поубава.