Многу голема разлика од другите маски до оваа. Косата е мека и не изгледа толку оштетено. Скапа е ама си вреди за цената.
@TammiB5 Баш сакам да ги пробам производите на Алверде. Колку % витамин ц има? Серумот за коса е нешто како leave in? Се користи на мокра коса? Да не бидам оф топик. Балеа сув шампон- мирисот е препрекрасен , одличен сув шампон за евтини пари. Највеќе од сите Балеа суви шампони ми се има допаднато овој , штета,што добрите производи се limited edition мириса на цреши Kerastase Blond absolu шампон- одличен шампон, убаво ја чисти косата, дава волумен не ја сплескува косата го имам користено и без маска. Сосема малку е доволно да се стави , бидејќи многу пени. Alverde repair&care - познатата маска на Алверде во лилјаковата опаковка- го барав низ повеќе ДМ не знаејќи дека е сменета амбалажата. Вака секако повеќе ми се допаѓа кога производите се во туба. Одлична хидратација дава, не ја следува косата, дава сјај. Јас со бланширана коса сум презадоволна. Kerastase blond absolu leave in - Одличен за нега и расчешлување на косата, не е тежок производ, не ја масти косата. Natura siberica Vitamin C крема за лице- одлична крема за лице, иако малку време ја користам не ја масти кожата за саат два, не е тешка, не е геласта ама не е ни тешка нешто измеѓу. Има некој свеж мирис , ама ептен малку се чувствува. Нема фактор па може и навечер да се користи.
За серумот: Серумот е доста течен за разлика од останатите, можам да кажам дека е повеќе за сува кожа (дава нијанса на помрсно - но не остава сјај). Има многу мал процент на вит Ц (1%). Убаво е за почетник или пак за доста осетливо лице бидејќи сите состојки му се природни. Јас сум задоволна. за серумот за коса: се користи исто како силиконски капки. После бањање откако ќе ја исчешлам, ги нанесувам од половина коса до врвовите. Не се измива после тоа. Ја прави доста по мека косата и прекрасен мирис има