Омилени продукти на месецот

Discussion in 'Тело' started by frutini, Feb 25, 2011.

1. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

@Astrum.Obtutus Баш барав маска за усни и твојот пост таман го видов навреме :inlove:

Дали ја има во ДМ? Однапред благодарам на одговорот :f:

2. Astrum.Obtutus

Astrum.Obtutus Истакнат член

Ја има да, во Капитол и Џевахир до скоро ја гледав, веројатно и во други, има и пилинг за усни мислам во зелено пакување, ма да јас не сум обожавател на пилинзи за усни.

Polyincognito likes this.
  3. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

1446276_big.jpeg

Нешто неверојатно за ако имате проблеми со стапала, како испукани и груби. Маска за стапала која по 2-3 недели од користењето ги прави премеки. Се облекуваат како чорапи и треба еден саат да ти стојат. Само рачунајте многу скоро од тоа почнува процесот на лупење и не можите да носите отворени чевли, особено после туширање парчиња кожа паѓаат насекаде.
    Но вреди за крајниот ефект. :inlove: Ќе го употребам уште еднаш за некое време. Мислев никогаш нема да се решам од груби стапала но еве. :)

4. Avery

Avery Популарен член

Како се имам зафркнато пред одмор со маскава… Мислев дека е само за хидратација, не прочитав. Одам прв ден на плажа, ги погледнувам стапалата и се шокирав. Срам ме изеде тој ден, ги криев со пешкир, па ги стругав вечерта да се излупат побрзо (facepalm)(facepalm)(facepalm)

5. cooll

cooll Популарен член

Колку и е цената?

6. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Да да, баш ги лупи стапалата. :tmi: Низ дома насекаде имав остатоци и морав да ги собирам, плус за надвор само во патики.

Не сакам да те излажам, не можам на нет да го најдам производов, и фискалната не ја чувам. Од меморија вака можеби 150/160 но можам да сум грешка. :?:

cooll likes this.
  7. rainbowec

rainbowec Популарен член

8. Isabela23

Isabela23 Истакнат член

9. rainbowec

rainbowec Популарен член

Да, од Зегин го купив. Искрено позитивно сум изненадена зошто јас многу се потам и силна пот имам па мислев дека ова ќе биде гола вода ама реков ај да го пробам. Прснувам сабајле пред да одам на работа и во текот на целиот ден воопшто не замирисувам. Повеќе замирисувам од обичен дезодоранс како Dove и Nivea, така да од сега ќе си го користам овој.

Ролон немам пробано, повеќе сакам да биде со прскање.

MeowMeow, Mumoftwo30 and Isabela23 like this.
  10. Elena1i

Elena1i Истакнат член

Amellie, joy1 and rainbowec like this.
  11. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Amellie likes this.
  12. rainbowec

rainbowec Популарен член

Ова е за заштита од сонце, спф 50 во форма на стик.

Mumoftwo30 likes this.
  13. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Неколку ги има што ми беа септемвриски другарчиња.

1. Парфемов (Maahir Legacy-Lattafa) одамна го меркав, читав по форуми и, според тоа, имав некои очекувња кои беа поголеми од впечатокот што го добив кога го купив парфемов. Не мириса онака како што читав и не ми е нешто уау. Но, фин е, далеку од лош. Си се заљубив во шишето и ми беше придружник во најголем дел од септември.

2. Bubble Bath Cosmetic Soap, јапонски сапун без мирис/без парфеми. Буквално не мириса на ништо. Одлично ја чисти кожата на телото, иако не се туширам секогаш со него (преку две-три туширања го користам).

3. Kenei Pharmaceutical Le Mild High-Moisture Toner 40 ml: Исто и ова не го користам во секојдневна рутина за лице ама, кога го користам-знам дека кожата ми е екстра, она баш хидрирана и освежена. Буквално со две капки цело лице ми покрива, совршена подлога за серум и креми.

4. Rohto Mentholatum (Pharmaceutical) Water Lip Balm Mint Menthol: кога заладува времето-обожавам да користам лабело со минт/ментол. Искуството мое е дека купувам лабело, ставам два пати и го кријам во фиока. Но, не и ова: ова го користам многу почесто (пак не е секој ден, ама добро). Одлично нешто е!

5. Pyunkang Yul Low Ph Pore Deep Cleansing Foam: Неверојатно, ама неверојатно добар производ за мојата кожа (масна, со широки пори, неизедначен тен итн.). Со еден сантиметар мијам цело лице. Дефинитивно пак ќе го земам во иднина.

Aleks.mar likes this.
  14. $ophia

$ophia Популарен член