Форумџика на годината

Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. Aleks.mar

Aleks.mar Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2025
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.710
    цените се околу или над 500 ден.

2. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.689
    Допаѓања:
    12.134
    Не ми беше тоа прашањето, знам колку им се цените, мислев за разлика во цена, гледам Зегин едни цени, други аптеки поевтино/поскапо за ист производ, затоа прашав каде ги купуваат членкиве..баш сега забележав во Зегин имаат намалувања, ако му затреба на некој, да си знае.

На Aleks.mar и goddess.Of.chaos им се допаѓа ова.
  3. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.788
    Допаѓања:
    16.900
    Да,моментално во Зегин се најевтини,инаку до кај 500 ден се во ДМ.
    И јас ја земав кремата со Уреа со црвено погоре што ја имаа ставено и за мене и за децата оти сите сме со сува кожа посебно во зима и доста е густа.

На Cherry blossom89 и goddess.Of.chaos им се допаѓа ова.
  4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    1.219
    Јас ја земав од ДМ, ги имаше сите типови и креми и путери. Околу 470-80 беше ова пакување. Пишува и тело и лице, јас конкретно за тело и посебно за раце ја користам.

На Cherry blossom89 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Cherry blossom89

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.689
    Допаѓања:
    12.134
    Јас случајно го открив брендов пред 5 6 год, земавме дома крема за раце, сосема друга амбалажа имаше, презадоволни бевме. Посебно мене рацеве ми се пресуви и знаат и да ми прокрварат од сувост. И гледам во последно време баш е зборена Mixa па пак ќе си земам ќе искористам попуст во Зегин :D

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.257
    Допаѓања:
    205.610
    Мене па ми е водлеста, и јас ја купив пред некој ден поради пресува кожа. Ок е кремот, супер е за суви раце, ама не е густа, баш е некако течна, или може мене така ми се погодило.
    Ама мирисот...не знам, некако не ми лежи, среќа па само навечер ја користам.

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  7. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.553
    Допаѓања:
    5.462
    1. Кремава зимскиов период така ми ги спаси рацете, значи ми ги прави премеки. Сум пробувала и други креми на балеа ништо не ми функционирало, оваа си ја мачкам убаво пред спиење и цел ден следниот ден рацете премеки.
    IMG_3574.jpeg

2. Лабелово на Балеа исто така зимава ме спаси. Си ја чувствував сува устата, и си го нанесував кога работам од дома, и кога сум излезена, усните премеки ми ги прави, ептен сум задоволна. IMG_3577.jpeg

3. Не ми се смејте ама кремава од ДМ 90 или 100 денари ич не памтам може и повеќе да е, ама лицето џам ми е. Ја користам редовно во ноќна рутина, околу година дена, лицето ми е премеко. Иста варијанта имам и денска ама не ми одговара воопшто, многу ми го прави мрсно лицето ама ептен малку ставам, ама ноќнава ми е сосема скроз погодена. IMG_3579.jpeg

4. Млеково за тело е боженствено! Нема никогаш да го сменам, мислам дека искрено го открив на форумов откако некоја членка пиша дека преубаво мириса пред 3-4 години и од тогаш го немам сменето :inlove: Ај што мириса уште два дена отпосле него и кожата не ме чеша во сувиве периоди. IMG_3580.jpeg

5. Не сум љубителка на шминка, ставам ептен минимално колку да се рече дека не е без ич и не сакам да ја чувствувам шминката како товар. Римелчево си ја врши работата што ја сакам скроз, ќе го нанесам малку, не се ни чувствува дека го имам, ептен е лесно и ми прија на очите. Препорачувам :*: IMG_3581.jpeg

6. Кога веќе напоменав дека не сум по шминките да кажам дека хајлајтер ептен сакам и сакам многу да светкам. Од овој сум ептен задоволна, го купив исто по препорака на некоја членка од тука и ептен ми се свиѓа како ми го прави лицето:inlove:. IMG_3582.jpeg

7. На тема светкање, леле кога ќе го ставам тука околу очите како лампионче светам, и се чувствувам пренашминкана за на работа :inlove: IMG_3583.jpeg

На Selena01, FlirtBerry, Hortenzija и 8 други им се допаѓа ова.
  8. NPN

NPN Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2015
    Пораки:
    473
    Допаѓања:
    499
    Кремата за раце ја има во ДМ?

9. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    30.937
    Кремава многу убаво ми го хидрира лицето и спречува мрсење.
    Едина маана е шо е 30мл, и многу брзо ја трошам. Ја купив пред 3 недели и еве нема веќе.
    61FMEAtbiyL.jpg

На Selena01, Salome, theunforgiven и 2 други им се допаѓа ова.
  10. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.553
    Допаѓања:
    5.462
    Да да, од таму ја купувам

На NPN му/ѝ се допаѓа ова.
  11. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.403
    Го обожавам, секогаш мора да го имам :inlove:. За летно време идеално.

На bookslover му/ѝ се допаѓа ова.
  12. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.553
    Допаѓања:
    5.462
    Нелии значи нема поубав мирис! Лето особено ама јас и преку зима си го користам оти ми е сува кожата.

На naturally му/ѝ се допаѓа ова.
  13. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    2.085
    Допаѓања:
    3.686
    Не ставај многу. Доволно е сантим на нанесување, за цело лице да покрие. Мене, пример, истава ми трае многу долго.

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    30.937
    Си знам тоа, работата е шо лицево ми впива како сунѓер, па морам повеќе иначе ќе ми остане пола лице ненамачкано :rofl:

На theunforgiven му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Maelina

Maelina Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2025
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    711
    На моменти си викам кај го купив, знаев дека многу пари ќе трошам на нештово. :D Буквално 345 relief кремот во спреј со малце подобра хидратација. Мноогу добро го хидрира и освежува лицето, прелесно е на кожа и остава предобар сјај. :inlove: Го потрошив пола за една недела, многу ми се допаѓа и дефинитивно ми стана еден од омилените продукти за лице. :f:
    IMG_9950.jpeg

На eliesaab, MyMala и bookslover им се допаѓа ова.
  16. Aleks.mar

Aleks.mar Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2025
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.710
    и јас ја имав дневната многу чудно чуство имав ма лице. Како некоја топлина,како да користам крема која го загрева лицето.

На bookslover му/ѝ се допаѓа ова.
  17. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.553
    Допаѓања:
    5.462
    Да ептен е чудна искрено. Не ја користам често а ако ставам само една точка, не ми прија некако.

На Aleks.mar му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Cherry blossom89

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.689
    Допаѓања:
    12.134
    1. Глинена маска во форма на стик, пре добра. Лесно и брзо се нанесува и откако ќе го измијам лицето баш ми е освежено, го чувствувам чисто. Пак би си го купила стикчево.

Screenshot_20260120_204918_Gallery.jpg

2. Шампончево ми е баш освежувачки за косата, веќе 2 3 пати си го купувам. Задоволна сум многу.

Screenshot_20260120_204921_Gallery.jpg

3. Кремава ја купив за проба, супер цена има и баш се изненадив, ја ставам на лице, за мојава сува/нормална кожа супер ми се погоди. Може да се користи и за тело на места каде кожата е сува, испукана итн. Малку е по "тешка" додека се нанесе на лице ама после тоа убаво ми го хидрира лицето.

Screenshot_20260120_204926_Gallery.jpg

На Youknow, Selena01, Мис Стоун и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.146
    Допаѓања:
    82.978
    Ова пишува дека е гел за чистење лице, но е како пилинг. Јас го користам и за лице, но повеќе за тело во областа каде ми се појавиле акни и има брз ефект.

998697267_.jpg

Серумов го користам нешто повеќе од еден месец и забележав дека лицето ми е навистина почисто. Од Белина го зедов.

263f1265fab3112b.jpeg

На Aleks.mar, lovely91, Selena01 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.954
    Допаѓања:
    7.783
    1) кремава за очи е нешто најубаво. Прилично има ''тешка" структура, ама за сува кожа е лек. Личи како коректор на прв поглед ама е крема, единствена мана е што многу брзо се троши. Најмногу поради тешката структура мора да се става поголема количина. Ама вреди 1000/10

2) имам огромен проблем со егзем на рацете од ладно. Плус на работа мијам минимум 10-15 пати раце. И мислам само кремава ме спаси. Исто брзо се троши ама вреди 100%

IMG_20260129_201120.jpg

На eliesaab, Oxymoron, Astrum.Obtutus и 4 други им се допаѓа ова.