Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. Aleks.mar

Aleks.mar Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2025
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    1.512
    цените се околу или над 500 ден.

2. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.626
    Допаѓања:
    11.970
    Не ми беше тоа прашањето, знам колку им се цените, мислев за разлика во цена, гледам Зегин едни цени, други аптеки поевтино/поскапо за ист производ, затоа прашав каде ги купуваат членкиве..баш сега забележав во Зегин имаат намалувања, ако му затреба на некој, да си знае.

На goddess.Of.chaos му/ѝ се допаѓа ова.
  3. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.765
    Допаѓања:
    16.693
    Да,моментално во Зегин се најевтини,инаку до кај 500 ден се во ДМ.
    И јас ја земав кремата со Уреа со црвено погоре што ја имаа ставено и за мене и за децата оти сите сме со сува кожа посебно во зима и доста е густа.

На Cherry blossom89 и goddess.Of.chaos им се допаѓа ова.
  4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    1.217
    Јас ја земав од ДМ, ги имаше сите типови и креми и путери. Околу 470-80 беше ова пакување. Пишува и тело и лице, јас конкретно за тело и посебно за раце ја користам.

На Cherry blossom89 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.626
    Допаѓања:
    11.970
    Јас случајно го открив брендов пред 5 6 год, земавме дома крема за раце, сосема друга амбалажа имаше, презадоволни бевме. Посебно мене рацеве ми се пресуви и знаат и да ми прокрварат од сувост. И гледам во последно време баш е зборена Mixa па пак ќе си земам ќе искористам попуст во Зегин :D

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.199
    Допаѓања:
    205.170
    Мене па ми е водлеста, и јас ја купив пред некој ден поради пресува кожа. Ок е кремот, супер е за суви раце, ама не е густа, баш е некако течна, или може мене така ми се погодило.
    Ама мирисот...не знам, некако не ми лежи, среќа па само навечер ја користам.