Не ми беше тоа прашањето, знам колку им се цените, мислев за разлика во цена, гледам Зегин едни цени, други аптеки поевтино/поскапо за ист производ, затоа прашав каде ги купуваат членкиве..баш сега забележав во Зегин имаат намалувања, ако му затреба на некој, да си знае.
Да,моментално во Зегин се најевтини,инаку до кај 500 ден се во ДМ. И јас ја земав кремата со Уреа со црвено погоре што ја имаа ставено и за мене и за децата оти сите сме со сува кожа посебно во зима и доста е густа.
Јас ја земав од ДМ, ги имаше сите типови и креми и путери. Околу 470-80 беше ова пакување. Пишува и тело и лице, јас конкретно за тело и посебно за раце ја користам.
Јас случајно го открив брендов пред 5 6 год, земавме дома крема за раце, сосема друга амбалажа имаше, презадоволни бевме. Посебно мене рацеве ми се пресуви и знаат и да ми прокрварат од сувост. И гледам во последно време баш е зборена Mixa па пак ќе си земам ќе искористам попуст во Зегин
Мене па ми е водлеста, и јас ја купив пред некој ден поради пресува кожа. Ок е кремот, супер е за суви раце, ама не е густа, баш е некако течна, или може мене така ми се погодило. Ама мирисот...не знам, некако не ми лежи, среќа па само навечер ја користам.