Apivita body scrub Royal honey Засекогаш омилен. Имаат и уште еден со јасмин ама го немам пробано, а овој е преубав, мириса баш на мед, ама е ептен јак и мислам на секој не би му се допаднал. Исто така прави убав пилинг. Versace Crystal emerald Супер е парфемот, трае со часови. Одлично комбо. И кремата и серумот ги имам користено и порано, супер се за масна кожа. Од истава крема има и rich верзија, но претпоставувам е за сува кожа. Мирисаат на мед и цвеќиња Medicube zero pore cleanser Супер чистач, убаво ја чисти кожата. Супер е за мрсна кожа.
Kade moze da se najdat i cie proizvodstvo se Iskustvo so ovie Mn efikasen sampon za onie koi imaat problemi so prvut ili delikaten skalp. Go preporacuvam. Go kupiv od DM Za site onie koi ne sakaat parabeni, silikoni a sakaat svetla i meka kozha pod pazuvite, toplo gi preporacuvam kremite na Nevena Leskovac pod pazuvi. Ke bidete prijatno iznenadeni. Porano gi kupuvav od Srbija, sega vekje gi ima i kaj nas vo Zito marketi. Imaat i rol oni od istata linija i tie se dobri no kremite se nezamenlivi Imaat i prekrasna linija so zalfija za protiv akni. Kremite za race so urea i glicerin kako i onie za petti i tie gi preporacuvam, super kvalitet po mn pristapna cena
Провери во Ани фарм, Бела фарм или контактирај ги на инстаграм или фб Апивита Македонија ќе ти кажат. Јас во Грција живеам и тука ги наоѓам производите во секоја аптека.
1. Кремава врв, од прво ставање, рацете меки, Mixa не изгубиле на квалитет низ годиниве. 2. Лабелцево прекрасно мириса на ванила, мене ми е омилено сè што мириса на ванила плус и мн убаво ги хидрира и омекнува усните, а амбалажата ми е посебно симпатична 3. Тонеров прекрасен, убав ми е млечен, баш ми одговара на лицето, пре задоволна сум, ми ги задоволи очекувањата.
Кој пробал, знае. Одлична комбинација со Ltgr спрејот. Сите Кико сјајчиња се убави, ама ова не е класично сјајче со шљокици. Се води како третман за усни, остава суптилен сјај и многу убаво ми ги хидрира усните. Ова ми е моментално омилено лабело, спас за сува уста. Сега скоро го начекав на акција во Зегин, две лабела за 300 и нешто. Ми се погоди, зашто лабелата најбрзо ги трошам. Не знам дали уште им важи акцијава. Шампонов е одличен за масен скалп, не памтам некој друг шампон да ми ја држел толку долго чиста косата. И многу поубаво и поздраво ми изгледа косата со него, за разлика од периодот кога користев поагресивни шампони. Не е скап воопшто, баш е поволен. На декларацијата пишува дека е без сулфати. Штета што не сум обрнала внимание на маркава Алверде, од форумов дознав за шампонов. Едина маана е што е многу мало шишето, па морав да си направам залихи. Го пробав иначе и лабелото од невен на Алверде, супер негува и хидрира, ама многу ми е тежок мирисот, па си се вратив на Еуцерин. Спас за расчешлување коса што се плетка како мојава, според мене многу подобро од Глис спрејовите. Преубав сјај дава на врвовите и плус е многу поволно, живела Балеа! Само забелешка, ако имате масна коса како мене, ставајте многу мала количина. Четкава од бамбус е исто така одлична за расчешлување. Голем плус е што не ми ја кине косата толку многу како чешелот. Овие производи не се нешто посебно, туку мене ми се омилени дека се ванила и кокос, а сѐ што е ванила и кокос, ја ќе го купам. Имаат и путер за тело, крема за пети и купка од истава линија, ќе ги пробам и нив.
Девојки, ако имате осетлива кожа, иритации, црвенила или контра ефект од некој производ, овој тонер е СПАС. Фаворитче за цел живот.
Ја зедов во трчање по грешка место Панорама на Лореал, испадна да ми биде поубава од неа. Ми ги згуснува ептен трепките и не е претечна. Многу убава четка има,што и најмалите трепки ги дофаќа.
За мојата кожа, реално најдобра досега. Природен и мат изглед, без чувство на “тешко”. Подобра и од Wet&Wild, и вака споредувајќи не знам ни како воопшто можат да се споредат. Втората мене ми е тешка, и воопшто не ми држи мат. Одличен бронзер со супер избор на нијанси. Супер пигментирано и лесно се бленда, многу убав изглед дава. Подобри дури и од Tattoо Liner на Maybelline. Супер избор на нијанси, одлично “лизгаат” при нанесување, не се размачкуваат и плус имаат и сунѓерче од другата страна за блендање. Засега сум сопственик само на три нијанси. Одлични! Прекрасен кармин. Одлични нијанси. Засега ги земав само сјајните 101 и 102, ама реалноста е дека ги сакам сите. Тоников ми е откритие на веков! Нежен, а ефикасен. Воопшто нема затегнувачки ефект потоа и ако не се погледнеш во огледало имаш чувство дека си ставил само вода. Амаа, во огледало гледаш дека кожата онака суптилно ти светка, а сепак е мат (ако воопшто има смисла пишаново ). Значи, здрав glow ефект. Смирува и чисти пори инстантно.
Нема промашај со нивниве маскари, дефинитивно. Мене дури и повеќе ми се свиѓа Lash Sensational од Sky High. Што цена им е новава?
Јас го имам користено. Не сум многу воодушевена. Мислам ок е во споредба со други агресивни шампони кои ги користиме секојдневно. Слабо пени. Првите неколку миења ми беше како воопшто да не сум ја миела косата ама откако ми ја "исчисти" косата и темето забележав промена на влакната на косата. Би ги пробала и другите шампини од алверде