Омилени продукти на месецот

Discussion in 'Тело' started by frutini, Feb 25, 2011.

1. Panda00

Panda00 Истакнат член

И јас го имав тој розевиот и неколку други на Глис сум користела, освен амбалажата што им е различна боја, друга разлика не приметив. :D Сите им се исти.

Освен што мирисаат убаво, друго ништо посебно не прават. Мене лично многу ми се плетка косата и не ми помагаат за расчешлување, ми немаат никаков ефект, како со вода да се прскам. Единствено полош спреј од Глис ми е Супер Милк, ептен ми ја слепи и измрси косата. Ене го дома така ми стои за џабе, немам што да му правам. Нема споредба со Лореал портокаловото, цела линија ви ја препорачувам, одлична е.
    Следно сакам розевата линија од Лореал да ја пробам, мислам дека и таа ќе биде супер. Малку е поскапичка ама имаат мислам во ДМ некоја акција. :inlove:

2. Peperutce6

Peperutce6 Истакнат член

Guilty.. Сега го купив од што ве читав^_^ Многу тешко е да ме натера човек8-|

3. Panda00

Panda00 Истакнат член

Исти сме. И јас сѐ што ќе видам тука или на Тик Ток морам да пробам. :rofl:

4. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Или што би рекол маж ми, абе тоа Дм со амбалажите како ве лажат да купувате што треба и не треба :rofl: а ние жени, едно тешко да нè убедиш да купиме :D фала Пандичка на препорака, ќе земам од Лореал :*

5. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

Да, дека супер милк не вреди за тие пари - не вреди. И јас по втор пат го земав поради мирисот:$ секогаш се лажам така за некои производи, а тоа дека не вредат е друго.

Од портокаловата линија го имам пробано регенераторот и тој моментално ги користам, исто и leave in кремата, супер се , leave in от понекогаш ако претерам тежок ми доаѓа ете наредно на спрејот му е редот :)

Panda00 likes this.
  6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Го купив без никакви очекувања, без бирање и за 99ден. Одличен, траен и брзо се суши.
    20260723_125820.jpg

7. Martina991

Martina991 Истакнат член

8. bookslover

bookslover Популарен член

После месец дена користење на путеров за тело, јас го користам за стапалата, можам да кажам дека поубаво нешто не ми легнало на кожава. Ми ги измазни петите и лесно упива.

image.jpg

Денскава крема ми стана исто една од фаворитите, лесно се нанесува, преубаво ми мириса, и брзо упива. Јас ја ставам деновите кога работам од дома, не ја нанесувам врз спф затоа што за моето лице е многу тоа ама лесна е, така што може да се проба и така. Препорачувам!

image.jpg

Aleks.mar, Selena01, Oxymoron and 7 others like this.
  9. NB86

NB86 Истакнат член

Од каде ги купуваш Pura Perla?

10. bookslover

bookslover Популарен член

Од нивната продавница во Дебар Маало одма до Наџак кафанчето.

NB86 likes this.
  11. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

Loreal elseve color vive - презадоволна и од шампонот и од регенераторот, и даваат сјај на косата, не ја натежнуваат доколку ви е мрсна. Ме интересира некој дали маската ја има користено ма да не би се осудила да ја пробам зошто имам тенко влакно.

20260912_164101.jpg

20260912_164231.jpg

Efi natural cosmetic - од пред месец дена конечно решив да ги пробам производите на Ефи од Гевгелија, девојката се занимава со рачно изработени продукти. Разговарав со неа телефонски и ми состави рутина за лицето и кажав дека имам мрсна кожа особено летно време и ми даде освен овие производи на слика и други за кои што ќе пишам во друг пост, преубаво ја хидрираат кожата без да биде мрсна, спф кремата е со минерален состав , на почетокот малку масна ми се виде но ставав три пумпици што беше премногу , сега кога намалив увидов дека не ми го масти лицето. Кремата со 5% ниацинамид е одлична за мрснава кожа како крема не е воопшто масна да остава масен филм.:inlove: Хијалуронската ја нанесувам по тонерот на полувлажна кожа и е баш лесен серум, пак ќе кажам идеален за масна кожа веднаш се впива. Гелот за миење лице ќе треба да се протресе пред употреба, спставен е од семка од маслинки и прави благ пилинг. Ми се допаѓа што може да се нанесе и како маска еднаш неделно.:inlove: Тој го користам еднаш дневно по нејзина препорака. Јас сум секогаш ЗА поддршка на македонски производи, ви препорачувам да си побарате рутина доколку сакате природни производи :)

Bath & body works - Champagne toast

Од лосионот за тело сум презадоволна, мислам поубав и потраен немам користено. Мириса на ванила и јагоди, луѓе ме прашуваат каков парфем имам ставено. Навистина е предобар.

20260912_164716.jpg

WhiteCat33, joy1, Aleks.mar and 8 others like this.
  12. Avery

Avery Популарен член

Од каде го имаш купено млекото за тело од Bath and body works?