Кремчето бекутан со цинк оксид! Извонреден е! Мала количина и над него слободно си ставам пудра! Ги смирува иритациите и црвенилото
Не можев да најдам подобра слика. Ама млеково е совршено! Толку божествено мириса, мислиш рај! На крофнички, ванила, нешто благо и слатко, како облаче е. На ден се шљакам 500 пати. Заљубена сум во млеково, готово. Е сега, ова е парфемирано млеко значи не е за хидратирање или нешто така па пред тоа ќе си ставите нешто друго за хидратација ама и ова ја прави кожата мека и нежна. Си го душкам кутивчето во моментов и си припаѓам. Друго не знам што да кажам освен дека е совршено. Комарците знаат зошто. See you suckers, I've got Autan. :geek:
Doctor's Anti acne gel Гел за против акни кој ја чисти кожата и ја прави да изгледа по свежа.Содржи камилица и ментол. И во рок од 3 дена користење резултатите се видиливи Колгет тотал макс фреш Nivea body milk for nourrissant Нивеа млеко за тело кое ја 'храни' кожата и не дозволува до лупење на кожата. и Rosal-Cherry
Втор дел Крема здраве за некои несмасни ко мене кои цело време имаам гребнатинки или рани од паѓање или удирање Nivea Happy time Asso крем за раце и Сапун за раце од Нивеа
Кој рај од мирис е, не сте свесни. Масло за тело во спрејче е всушност и одлично си ја врши должноста - кожата ми е ко на бебе и нон стоп шрпицам, цела соба ми труе на ова стварчево. Мирисот не е јак, мене ме потсеќа на нешто нежно и чисто. Баш онаков каков што сакам. Бојата погодена, за трајност и остали бакрачи немам замерка. А, и цената е супер! Спојлер
Апсолутно презадоволна од лакојте на Авон Преубава боја има овај црвениот и преубо стој Не се лупи брзо, одлични се, ми е мака шо не си припорачав и други бои
двоја пудра во стик од орифлејм не знам зошто не сум ја користела порано, ми беше нарачана oддамна и дури денес ја отворив тоа белото е уствари некој вид на подлога што ја потхранува кожата. Покривноста и е средна, доволна трајноста 5-6 саати без одозгоре камена пудра изгледа природно има 5 нијанси мислам дека и ефтина ја земав,на некоја специјална понуда, сега не знам дали ја има моментално во каталогот Моментално за мене е совршена.
Мм, ептен е убаво. Само мене ми ствара алергија. Штом ставам од него, исфрлам се целата, плици волкави црвени и чеша ме плус. Многу ми е жал што кожата не ми го поднесува, зашто убаво мириса, супер е.
Не на месецот,на целиот живот. Првиот продукт кој го купив во далечното минато за нега на тело и ден денес ми остана неприкосновен со се мирисот. Да постои ваков парфем би си купила! Овие два производи на дав...дури живеам у некој страв дека некад ќе ги нема! Сериозен апел,ако најдете парфем со мирис на Дав кремата,известете ме. На ретко кој му се допаѓа,но јас си љубам водлести и чисти мириси. Рексона котон,исто така на целиот живот! Здраве кремчето,само предупредување,користете го летно време само како ноќна крема,а наутро обилно мијте го лицето. Цинк оксид во комбинација со изразено сончево зрачење предизвикува лоши нешта на кожата,нешто ко меланом и такви какани нешта. Од многу глупави крокодили на лицево,ничега изазавани, мајка ми им направи туше и ме спаси од истите со чудово! Не знам дал го има тука,ама побарајте го. И кремчево. Убаво спрејче. Ме расположува. Не го бирав јас,ама убаво парфемче,ме густа.
Се мачкам, мирисам на колаче, и ме јаде цело Скопје, т.е цел габарит бубалки, мислејќи дека сум овошна торта! За 169 ден од ДМ, жива згода! Мирис фантастик, чувство на кожа меко и удобно, а па ако имаш и љубавник да те лиже, мф мф мф!
Морам да го пофалам пилингот преубав е ми ги отстрани сите црнки од носот Гелот за миење лице со витамински коктел е исто така преубав И за мојата проблематична коса што никако неможе да се најде соодветен шампон ова е правиот избор Позитивно сум изненадена од производите на Балеа не се скапи а преубави се
Презадоволна сум! За сува кожа во овој летен период е најкорисниот производ што сум го користела. За цената која што го има, дефинитивно злато вреди.
се мачкаш чист вазелин чудно !!!! тоа ти ја масти кожата од надвор а не и дава никаква хидратација вистински , уште полошо прави кожата да не лачи маснотии бидејки веке има на површината . многу голема гречка правич ..многу