Прекрасни карминчиња. Летни боички, даваат убав сјај и доготрајни се. Боичките им се супер јас го имам последните две. За цената се одлични 155 ден. И самоостречкиот молив на есенс е исто супер, долготраен е и многу ефтин, 120 ден.
Белото моливче од Еssence. Конечно да најдам некое асално. Долготрајно и со еден потег ставено како што треба. Спојлер Perfect Body антицелулитниот гел од Орифлејм. После 3-4 употреба веќе почна драстично да ми се губи целулиот на бутовите. Спојлер Perfect Body зацврстувачкиот лосион за тело. Редовното вежбање и лосионот се совршена комбинација. Само пофални зборови имам, презадоволна сум. Спојлер Perfect Body кремот против стрии. После 2 недели користење стриите едвај забележливи ми се. Спојлер
A kade moze da se najdat i koja e cenata, zasto jas imam od essence cetkicki i ubavki mi se ama kako da pocnaa vlaknencata da im pagaat, mi e strav da gi izmijam
Dove гел за туширање со кокосово млеко и ливчиња од јасмин. Мирисот е предобар,омилената моја комбинација,особено кокосот си го обожавам ..Ме асоцира на лето,на плажа,мераци. Пени обилно а,не ставам многу на мрежичката,а после тоа кожата е мека и хидратирана и воопшто немам потреба да се шлакам со млеко,што на овие жештини е :up:
Dolce & Gabana - Light blue, омилен за цело лето. Парфем со посвеж мирис не постои. Гелот за туширање од Гуава. Мммм да посакш да се изедеш. Руменило на Seventeen - 37 Festive Plum. Многу добри руменила имаат, стојат природно и трат многу долго, го имам две години, а како што гледам ќе трае уште неколку години, како да не се троши. Вредат за секој денар. :up: Golden Rose perfect shine lipstick 205, creamy nude. Бојата е ваква како на сликите.
Кармините на Classic, ефтини, прекрасни нијанси, солидно трајни. Шампонов пријатно ме изненади, пред две недели го земав, што се домислив, довртив во маркетот, си викам дај да си земам “саглам“ шампон, ама овој баш таков излезе.
Terra Naturi Oдстранувач на шминка, презадоволна сум, поготово од мекоста што и ја дава на кожата и мирисот, мислам дека би можела слободно да го сркнам со лажиче. Штета што нема благ вкус ! Спојлер Juvena Prevent & Optimize Day Fluid - Normal to oily skin, eдна од ретките креми кои ми се погодиле. Имам проблематично лице. Пред оваа не користев никаква крема, поради тоа што со користење на скоро било која ми се исфрлаше лицето. Ми се допаѓа што е лесна, и веднаш се впива. Спојлер
Ви спомнав дека конечно си го најдов , а богами и си се пронајдов во мирисов ? Дефинитивно мој тип, ми влезе под кожа целата колекција, а на мое изненадување и се покажаа доста трајни - уште ми мириса кожата на млеково, а ставив пред повеќе од 12 саати. Што уште да посакам ? Презадоволна и од парфемот и од гелот за туширање.
Тесори д ориенте се навистина убави производи за пристапна цена, некаде кон крајот на март си го кпив ова млеко за туширање и го користев цели 2 месеца, мирисот е прекрасен а траен цела бања ми мирисаше на него и едвај го потрошив колку ставав од него а кожата ми мирсаше навистина долго што не е случај кај млеката и геловите за туширање, кај некои знае одма да испари мирисот. Штета што немаат млеко или лосион за мачкање.
Не знам стварно, мене ми го подарија. Мислеше немаат Тесори'д ориенте млеко за тело со мирис на орхидеја ? Јас сум речиси сигурна дека видов тука низ локална парфимерија, имаат од сите, провери си убаво. Ако грешка сум разбрала - испричавам се.
Маскарава на Лореал,ко вештачки ги прави трепките PURE SEDUCTION на VIKI слично е на мирис со WILD SCARLET, ама поубаво, тоа некако ми е покиселко, и ELDENA млеко на мирис убави ми делуваат, а некако тоа Eлдена е доста густичко и мрсничко, се гледа дека се квалитетни овие Eлдена и да не заборавам свечен поздрав на Mоите карминчиња од 20 денари во шутка, нема подобри тие ми се продукт на животот,и не би ги сменила за ништо