Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Cetaphil Gentle skin cleanser

Bака прво,не знам само колку пари имам фрлено на гелови,пилинзи и се и сешто имам пробано,едни ми ја иритираат кожата,други ја сушат и овај чистач(гел) имав видено дека многу го фалат на јутјуб и во аптека го видов и го земав.
    Mногу е нежен,нема никаква миризба,не ми ја иритира кожата,супер е за отстранување шминка,дури ми се чини дека ми ги избелува флеките малку по малку :)

Oреово масло за коса,не можев да најдам слика но го произведува Bones Group,го чував еден саат на краевите на косата,пред да се бањам и потоа косата ми беше преубава,посмирена со сјај и локни :)

88 Warm eyeshadows palette

Ceнкиве се прекрасни,најдобри што ги имам користено,и подобри се од сите што ги имам купено до сега,повеке се мат,а има и неколку светлукави,мрсни не знам како се викаат точно,но прекрасни се за 20 долари :o :tmi:
    Mногу им се радувам и нон стоп се шлапам со нив :D
    Aко некој го интересира и сака да ги порача ги земав од овде
    www.makeupgeek.com

На tinkerbelll, Beauchamp, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Еве сум и јас со моите омилени продукти за месец Јуни.
    *Сликите се во спојлер

Essence eyeshadow in 22 blockbuster Многу е убава, пигментирана. Совршена за хајлајт.

Gabrini Elegant Mirror colors лак за нокти Бојава ми е ептен погодена за во лето, а и за во пролет. Прекрасна виолетова нијанса :inlove:

Balea Deospray Vanille Преубав мирис на ванила, неможам да опишам колку многу ми се допаѓа!

Serene fragranced body talc Нешто како бебешка пудра, прекрасно мириса и супер е за после бричење на пазувите.

Color trend Kiss 'n' go карминче во Winter Wine Преубавка црвена боја, многу сакам да ја носам :lol:

Color Trend Candy apple chopstick Секојдневно ставам од лабелово, несакам никогаш да ми се потроши, навистина е супер! А и преубаво мириса.

Avon Super Full mascara Името кажува се - Супер фул!

Четка за нанесување сенка за очи Make-up professional Ја купив од Џамбо, супер за тие пари.

Essence smokey eyes brush :inlove:

Исто така ќе ставам и омилено парче облека за месец Јули :!: А тоа се моите најслатки кратки панталони со висок струк во зеленката боја!

На Rose96, A-j-a и la-chicka им се допаѓа ова.
  3. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    Средниот гел за туширање, со мирис на малина и калинка... посакуваш да се лизнеш кога се бањаш :lol:

значи просто го обожавам мирисов на гелов за туширње со бадем, јак е и кога ќе се истушираш мирисот се задржува.. но понежно.. а кожата е многу убава...

Forever and ever омилениот :)

Прикачени фајлови:

• felce.jpg
      felce.jpg
      Големина на фајлот:
      14,2 KB
      Прегледи:
      886
    • gel.jpg
      gel.jpg
      Големина на фајлот:
      37,4 KB
      Прегледи:
      886
    • stik.jpg
      stik.jpg
      Големина на фајлот:
      6,4 KB
      Прегледи:
      886
  4. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    За месец Јуни :wasntme:

1. Крема за тело од лубеница и алое вера (Nature Secrets-Oriflame)
    Прекрасно разладување за летово,омекнува,навлажнува и мириса подолго време :up:

2. Miami Party спреј за тело (Avon)
    При прво мирисање си се заљубив!
    Мој тип на мирис дефинитивно,за летово ми се најде највеќе :geek:

3. Dove cream bodywash
    Е многу се изненадив од чудово,не очекував ама баш никаков ефект!
    Колку ја омекнува и навлажнува кожата луѓе, додека се бањате како да нанесувате и крема истовремено така да после тоа крема воопшто не треба !
    Ми се потроши веќе, во план ми е пак да го земам и препорачувам на оние што имаат сува кожа.

4. Doctor's пилинг за лице со мирис на праска
    За пилингов немам коментар ..
    Го користам веќе незнам по кој пат,и сега ми текна да го пофалам.
    Мртвите клетки како ништо ги снемува,ја измазнува кожата и те како,па после тоа со кремче во комбинација аахх милини :inlove:.
    Само си ги чепкам образите после тоа :D

Воедно и сите овие малечки кремчиња,пилинзи од докторс ми се фаворити уште од пред 2 години и цело време си ги користам. Значи каков квалитет за ниска цена.. :x
    А, цената им е апла смешна некои си 80 денари мислам е едно ^_^

5. Essence Lipsticks
    И за крај карминчињава,им најдов чаре добро е !
    За тоа што спомнав во темата боја на кармин дека ми се познаваат сите вдлабнатини сепак било до мојата испукана уста .
    Пак малце се истакнуваат мали линии,но добро е во разлика со предходно дефинитинвно.
    Боите на карминиве ми ги мамат очињава,ме тераат сите да ги земам :geek:
    Го имам сега за сега In the Nude,и како што реков ќе набавувам уште. :D
    Еве вака ми стои мене:
    Малце розевко изгледа да,а може и посветло е ради светлото кај што сум се наместила да се сликам :$

На Mishela, A-j-a и Elena-97 им се допаѓа ова.
  5. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    79
    Ако под продукт се смета и лосион кој сама го правам :D ( половина краставичка изрендана и потоа само течноста ја користам од смесата ) , за лице тогаш тој ми е за месец јуни! нешто навистина прекрасно за кожата и освежително. :)

лосиончево на Авон кер , од бадем и какао путер е преубаво ! мн убаво мириса и кожата е мн мека после нанесување :) :)

6. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.237
    Допаѓања:
    12.704
    Фелче производите не ги сакав, ама купкава мислам дека е најубавата досега што сум ја користела. Цела куќа мириса кога ќе излезам од купатило

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anchence

anchence Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5

A kolku ja zema cetkickata od jumbo ako ne e tajna? :)

8. simce11

simce11 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    69
    Најомилен колку прекрасно мириса и ја прави кожата мека,гел за туширање од Bourjois

Сјај за усни од АУРА бидејки обожавам црвена боја и за вечер секогаш користам црвен кармин па сакав преку ден да си земам сјај со црвена боја,траа е и до 6 часа и има преубава црвена боја.

Гелот за бричење на балеа ,прекрасен е,ја прави кожата мека после бричење

Не можам да најдам слика од пилингот за тело на becool од ванила,најдобар пилинг досега што сум користела,го потрошив и сега не можам да го најдам да си го купам пак,го барав во зегин немале,девојки ако знаете каде може да си купи,пишете :)

И најзадолжително овој месец BLACK UP,не излегувам без него на ова сонце

Прикачени фајлови:

9. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12

А како се плаќа????

10. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Ајооојј ја сега видов дека си ми пишала. Четкичето беше 119 ден, така нешто. Најверојатно сеуште ја има, стандард е тоа таму.

11. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Единствен и незаменлив гел против целулит кој кај мене покажал резултати.Повеќе ми е производ на годината отколку на месецот :)

[​IMG] Исто како и гелот така и серумот,за мене одличен производ!

[​IMG] Убав,лесен шампон со проѕирна текстура.За секојдневна употреба е одличен.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    1. Гел - пилинг за миење лице, не верував дека нема да ми го суши лицето ама се покажа баш спротивното. Секојдневно го отстранува доста нежно мртвиот слој од кожата и и дава убав и здрав сјај.
    2. Крем за лице без масла, се упива веднаш и воопшто не се осеќа на лице, дава некое благо разладувачко чувство и мириса на чисто.
    3. Лабело, мене ми мириса на шербет :D веднаш ја омекнува устата. Барав некое со заштитен фактор, ова има спф само 4, ама е пре преубаво. Нема боја ни сјај.
    4. Гел за туширање - убав мирис, не ми ја суши кожата, освежителен

13. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.638
    Допаѓања:
    2.474
    после цели 3 потрошени шишиња од млекото за тело на Џонсон од лаванда морав со тешко срце да го сменам бидејќи мене воопшто не ми ја хидратира кожата, мириса волшебно, но хидратација 0 (нула)
    Го купив ова на нивеа, јас не забележувам, и не верувам дека ке забележам дека ке ми ја затегне кожата но затоа хидратира и се впива веднаш а и миризбата е сосема ок. Така да ова е продуктот на мојот месец, кожата е мнооогу мека, нежна, да си се замозаљубиш :inlove: :inlove: :inlove:

btw во Космо е намалено на 166 денари :D

На DzingrlakaDzikica му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Омилени продукти на жешкиот јули:
    Аура Satin Extreme кармин за усни 901 Romance
    Преубава нијанса со добра пигментација и одлична издржливост.
    Ова е една од подобрите nude нијанси на кармин кои сум ги користела.

Fa Natural&Pure Roseflower Roll on
    Безалкохолно и многу нежно и пријатно, не сум љубител на ролони, ова имало акција 1+1 гратис, го пробав и ми се допадна.

15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Од пред некоја година почнав да користам путер за тело наместо млеко за тело. Многу се хидратантни, кожата брзо ги впива, и ја прават кожата нежна како памук :) Иако, во лето на жешково како сега, избегнувам да ставам, гледам да го редуцирам секојдневното користење, но сепак ми останува продукт на месецот (а не само на овој, и на други месеци :) )

Прикачени фајлови:

• bodybutter_02.jpg
      bodybutter_02.jpg
      Големина на фајлот:
      31,4 KB
      Прегледи:
      448
  16. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
  17. phoenix4235

phoenix4235 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    524
    Допаѓања:
    202
    :) :) :)

Прикачени фајлови:

18. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    1. Вилкинсон сет бикчиња 5+1,одлични ми се.
    2.Авон sos против мозолчиња. Најдобар продукт на годината ми е , одма ги суши и не дозволува да се проширува мозолчето. Ептен ми е ефикасно ако расчепкам некоја црнка,па си ставам од ова превентивно и стакло ми е лицето. Маана му е што после 5-6 минути се прави како коричка над местото каде што го нанеле.
    3.За разлика од него , сличен продукт на Нивеа воопшто не ми е погоден. Не гледам дека има некои резултати кога ќе го нанесам,а освен тоа понехигенски ми е за нанесување зошто секое мозолче треба да го допреш од истата површина.
    4. Бебешката,смирувачка пудра од Нивеа. Ретко погоден Нивеа производ. Супер мириса. Ми спречува иритации и триење на нозете од пот во топливе денови. Плус супер се затвора и компактно е шишенцето за разлика од други пудри од овој тип што ми се истураат насекаде во ташна.

П.С. Не научив и не научив како да ги прикачам по точен редослед сликите. :rofl:

Прикачени фајлови:

• 450460_l.jpg
      450460_l.jpg
      Големина на фајлот:
      20,5 KB
      Прегледи:
      395
    • images.jpeg
      images.jpeg
      Големина на фајлот:
      2,1 KB
      Прегледи:
      395
    • imagr4es.jpeg
      imagr4es.jpeg
      Големина на фајлот:
      2,1 KB
      Прегледи:
      394
    • default.jpeg
      default.jpeg
      Големина на фајлот:
      3,9 KB
      Прегледи:
      394
  19. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Фрутини пилингот за тело. Има одличен мирис, свежо мириса, баш на лето. Го купив уште од порано, ама не го користев незнам зошто. За лето е совршен

Авен кремата со заштитен фактор 50 за лице. Да не ја користев лицето ќе ми беше изгорено, вака од кога шетам низ град. Вреди за секој потрошен денар

Прикачени фајлови:

20. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Гелот за туширање на B.U. 105 денари е