Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    1. Галафарм - Ореово масло
    Го користам за косата. Ептен сум задоволна како ми ја прави. По неколкуте пати на употреба веднаш некако ја приметив како ми е помека, и пред се повеќе не ми изгледа до толку распуштено. И дава преубав сјај и боја.

2. Дов шампон и регенератор за оштетена коса
    По препорака од неколку феминки на форумов, решив и јас да го пробам. Ах..колку прекрасно мириса, а штом јас сеуште после неколку дена го осеќам, а работам во смрдливо место каде 24/7 се пуши цигари, немате гајле. :D И 5-ка за регенераторот, кој многу ми помага во расчешлување на косата.. :clap:

Прикачени фајлови:

• 35.jpg
      35.jpg
      Големина на фајлот:
      5,1 KB
      Прегледи:
      1.051
    • Dove-product.jpg
      Dove-product.jpg
      Големина на фајлот:
      54,9 KB
      Прегледи:
      1.051
  2. la-lita-e

la-lita-e Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    151
    Прекрасен,дури подобар од старата сина купка. :up:
    Изненадена од овој шампон. Го зедовме на шала со него,за да користиме еден шампон и ајде го грабнав овој. Косата ми е природно виткана,суви врвови. Со него и локните се добри,не е така сува и си го заджува обемот доста време.
    :up: за овој период на суви и испукани раце ;)

3. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.164
    Допаѓања:
    124.612
    1.Сапун Dove

Па зошто не кажавте дека подобро нешто за лице нема :o Инстантно ги тргнав од полицата сите Nivea,Neutrogena,Balea....ма се што имав.Почесно место давам на овој сапун,кој е совршен за мрсна кожа.Никој така не ми го исчистил лицето,за само 69ден.Плус мазно,а пак за мирисот што да кажам ,незнам кој не го сака мирисот на чисто :inlove:

2.Крем за лице Dove
    Во комбинација со сапунот,милина :mm: Само дека е малку помрсен го ставам на сувите делови,а на мрсните стандард -Здраве

3.Rimmel кармини
    Пробав 3 нијанси и задоволна сум.Мат се,и се задржуваат долго на устата,а и супер нијанси имаат,за 200ден,суперишка :)

4.Го пишав и минатиот месец,ќе го пишам и сега
    Шампон од коприва,некои 70ден
    После месец,два користење(секојдневно) косата малку ми се згусна и почнаа да ми се враќаат локните кои ги изгубив :( Гледам после секое миење волумен,и ако верувате овие 2 месеца косата ми е средена,само малку пена и ок е,пеглата ја заборавив и многу ми е мило.
    Да додадам и дека мирисот е сосем ок,на чистина,и дека после миење косата свети како да имате најскап шампон купено.Не е секогаш колку пари -толку музика :lol:

На A-j-a и Mishela им се допаѓа ова.
  4. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    За месец Јануари. :)
    1.Little Black Dress
    Го обожавав мирисот а ова беше евтино а и плус ми требаше па реков дај да видам. Се покажа мноогу добро :inlove:
    2.Paintbox w7 Palette.
    не сум сигурна за името
    Ја добив поклон од Австралија има 77 бои, и останав воодушевена колку се убави боите :inlove:

3.Golden rose - Mega shine & Volume Lipgloss
    Не е совршено но за сјајче го бидува ;) и остава нежна боичка

Прикачени фајлови:

5. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
  6. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
  7. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    Супер е кремава, ми ја освежи кожата, ја остава мека и мазна. Многу сакам да ја нанесувам има некој разладувачки пријатен ефект. Досега омилена крема за лице ми е. [​IMG]

На mims-89 и Peppermint им се допаѓа ова.
  9. Vesna.Spi

Vesna.Spi Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    126
    Aфродита кремите, линијата невен, одлични за секаква кожа, навлажнуваат, потхрануваат, посебно ноќната, а не се скапи, всушност најевтинки од Афродита, но презадоволна!

Прикачени фајлови:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Многу ми е криво што никогаш порано не ми текнало да го пробам коректоров, обично не ми се допаѓаат овие со четкичка ваква што имаат - затоа што откако ќе ми се потроши повеќе од половина, останатиот дел не можам да го соберам убаво со четкичката и пола фактички го фрлам.

И сега си викам морам да му дадам шанса, кога го пробав на тестерче од прва ми се допадна, а ретко кој коректор, пудра или што и да е, ми се целосно погодени на лицево. Јас на цело лице се шлапам :rofl:, ептен убаво ми го прави, ниту црнка, ниту флека или било што ми се гледа. Препорачувам вреди за секој денар.
    Maybelline Affinitone Concealer

Моливчево за уста на Есенс, за 75 денари ми е супер.
    Обично повеќето од моливчиња за уста што сум ги користела досега ептен ми биле ,,тврди'' и изгледаат ептен неприродно на мене, а со ова баш спротивното е.

И тука спаѓа и едно бело моливче за очи од Авон. Не можам да го најдам на сликичка, исто така и други така ситни тракатанци, да не ги набројувам. :D И стандард витаминскиот шампон на Балеа, за 100-ка месец ипол мијам коса, а јас како што мијам на еден ден ( а некогаш и секој ден ) презадоволна сум и од цената и од квалитетот.

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kolache.99

kolache.99 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2012
    Пораки:
    666
    Допаѓања:
    808
    За месец јануари:

Avon care - intensive moisture - lip treatment

Becutan хидратантно млеко

Young derm лосион

Прикачени фајлови:

• prod_1143274.jpg
      prod_1143274.jpg
      Големина на фајлот:
      20,2 KB
      Прегледи:
      701
    • 8588814650291637340.jpg
      8588814650291637340.jpg
      Големина на фајлот:
      24,6 KB
      Прегледи:
      701
    • 21414g.jpg
      21414g.jpg
      Големина на фајлот:
      15,8 KB
      Прегледи:
      701
  12. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    2.240
    преубава е. Pацете буквално како свила ги прави.

На Primrose.x му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Секогаш сум го сакала и користела млеково за тело :inlove:

На Caliopea, kate21, hermosa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
  15. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.482

Маскара за „издолжување“ на трепки на Virtual :)

[​IMG] :rock:

Одлична за се'

И:
    http://www.rudyprofumi.com/homesm_en.html
    се отепав од барање и го најдов само на официјалната страна. Никаде го нема на слика

16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.771
    Карминов од Rimmel London - Kate Moss, бр. 111, од онаа линија во црвена амбалажа што се.
    Скроз ми е погоден - мат, траен, одлична нијанса на црвено и мириса многу убаво и слатко, го нема оној тежок класичен мирис на кармин.

И овој гел за туширање од Афродита, од грозје.
    Мириса на лижавче, го обожавам.
    Поскапи се производиве од Афродита, тоа да, ама вредат...

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Од повеќето производи кои ги купив во текот на Јануари ,ќе ги издвојам овие 3:

Gliss спреј за коса.Ептен ми помага во расчешлување на косата,а и има многу пријатен мирис.За прв пат го користам и немам намера да го сменам,убав впечаток ми остави

Dove сапун за лице.Со оглед на тоа колку е загаден воздухов,после секое излагање се осеќам како лицето да ми е полно со нечистотија.Свеж мирис и уште поубави резултати,дури не ми се појавија ни акни во тек на ПМС

И на крај,фамозниот црвен кармин на Kate Moss.За него нема ништо да кажам освен дека е совршен!

18. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    1.835
    Подолго време седеше недопрен, некако ми изгледаше дека не чини, а го немав употребено :lol: ама сега незаменлив ми е. :)

Прикачени фајлови:

19. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    1. Avon силиконски капки за коса
    ги користам после пеглање за да го спречам електризирањето на косата. Покрај тоа што помагаат за таа намена, ги прикриваат и разцветаните врвови.
    2. Oriflame Very me кармин
    Преубави кармини. Убаво стојат и пуштаат убава боја. Не се мат ами даваат сјај. Во претходниот број имаше 2 за 100 ден.

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077

Шампончево го купив на попуст околу 160 денари, 500мл е, малку бев скептична ама викам шо, ако не алишта ќе перам со него, и испадна одличен. Имав дел на косата кај темето што ми беше сув и ми се разлетуваше, а шампонов ми го реши тоа. Мојот е наменет за сува и оштетена коса, нема некој јак мирис, доста е хранилв за косата и ја омекнува.

Откритие на годината ми е, се прашувам како сум успевала да си ја сичешлам косата без ова чудо. Сега со еден потег се чешлам, кубењето влакна ми се намали за 99%. Покрај тоа ја скорува косата, нема летање, правење суканици и тутки ни на најголемиот ветер. Го препорачувам!

Неможам да го наречам бронзер ниту руменило, се нарекува бисерна финиш пудра (така го најдов на нет). Не е битно, битно е дека се нанесува со четка за руменило на целото лице го изедначува тенот, му дава сјај на лицето и здрав изглед. Не делува нападно и вештачки, а секоја течна пудра нанесена под него ја прави совршена. Јас го нанесувам после пудрата и коректорот, не користам камена пудра и ова ми доаѓа како финиш. Врз него може да се нанесе руменило бидејќи не остава боја, остава само нежен сјај. Го има и на кафено-златна нијанса, мене оваа ми беше поприродна. Го купив околу 550 денари. :)

На A-j-a и Doozy им се допаѓа ова.