Гелот за туширање, 400мл за 175ден и сапунов, јес да многу лошо мириса ама миризбата се губи за многу брзо време ама преубав е за осетлива кожа овој месец бркам козји препарати зошто ,,другите,, ми ја пресушија кожата
^ Полош од козјиов сапун со глина ВО ЖИВОТОТ НЕМАМ ПРОБАНО Добар ти е тебе??? Мене не да ми ја суши кожата....пробав и на коса - уште полошо! Го фрлив одма
Ми го препорача козметичарка затоа што имав некои многу суви па дури и перутави делови од кожата и за 2 дена ме среди како ништо да не било. И јас бев скептик а од мирисот
Лесна крем пудра- откритие на мајка ми, на почеток бев скептик , ама не сум била во право. - сликата е од некоја феминка неможев да најдам друга инаку без нив никаде не одам, си пронајдов и соодветно пакување од 100мл камена пудра Golden Rose
Млеково за тело. Имам сува кожа и ептен ми ја хидрира и прекрасно мириса Гел за туширање, ептен е добар И тоа сунгерчето од Балеа за стапала, не можам слика да најдам. Стапалава ми се сон, премазни се
Омилен продукт на месецот лосион за тело Балеа кое што за разлика од останатите не мириса на овошје,туку на убаво и чисто,баш каков што сакам !
Дефинитивно после Викторија Сикрет лосионите ова е на 2 место...многуууууу убаво мириса и мирисот се задржува подолго време, а секако кожата е мазна. 235ден. во ДМ
1. Крем за тело (ванила)- авон Многу убаво ми мириса, не ја прави кожата премека но мирисот ми е многу убав и на секое си се мачкам. 2. Маска за црнки - авон Прво што мислев е тоа дека ке има ужасен мирис, но гадно се лажев. Мириса прееекрасно. Има големо влијание врз црнките кои ги исчистив од лицето , а сега си ја ставам бидејки ми ги суши мозолчињата.Има некое влијание како паста врз нив. 3. Двострана четка за сенки - орифлејм. Јас сум обожавател на сенки особено за вечерни излегувања. По долго одлагања решив и ја купив четката и сум презадоволна. Си го совршив шминкањето. 4. И за крај влажни марамчиња Fiona Baby. Мирисот им е совршен. Семоќни ми се. Ги користам за шминка, за раце, за лице, за чевли за се!.
можеби го имам веке поставено, но пак ке кажам , најубавото бело моливче на овој свет , што со едно повлекување остава боја , а и многу е трајно така да повторно би го купила
Омилен продукт не на месецот, на годината!! Мислам дека подобар сапун не постои за моето масно лице! Веке трето пакување како купувам, воопшто не го суши лицето, ма прекрасен е!