Овошни торти,тулумби и наполитанки-тоа НЕ сакам. Друго благо јадам и тоа како јадам Значи мезам торти,колачи,чоколади на свадби,крштевки,родендени цена поволна...број по ЛП.
Леле, love23, кај ме потстети на Моцарт чоколатца, од кога немам јадено, ќе ги сонувам вечер . Обожавам слатки, Васина торта, бајадера од Краш, бајадера торта што ја прави мајка ми , млечни чоколади со цели лешници... Ух, одам да побарам нешто чоколадно...
Моја најслаба страна....благо. Не одбивам никакво благо ама омилени ми се:бајадери,мерси чоколатцата и секако крем бананите
И мене PIONIR со лешници ми е омилена чоколада...Едноставно ја обожавам...Но, бидејќи последниов период внимавам на храната, те тешам со чоколада за готвење или со црна чоколада од NAJLEPSE ZELjE...Прекрасна комбинација со топло какао...
Јас сум типичен ЧОКОХОЛИИИК !!! поради вишокот кг нз како успеав да намалам да јадам чоколадо али да се откажам потешко .... порано значи после секој оброк ако немаше чоколадо или нешто слатко збеснував а во последно време омилени ми се Jamajka Eggs од КАМ слатки со рум а најмногу од се обожавам Тирамису, рафаело и чоколадна торта.... СЕ ШТО Е БЛАГО е добродојдено кај мене особено ако има чоколадо и рум ааах се пристрвив одам да си каснам малце чоколадо
се што се подразбира под чоколадо сакам ама најмногу милка,дорина.сокоштарк и од витаминка мое колаче со цимет и карамела.еклери обожавам и атлантис,рафаело,гумени бомбони.карамели значи се е испробано како жири комисија сум