кога станува збор за чоколадите омилени ми се snikers .. на училиште редовно ги купувам но од помалите , а не тие со гратис ( многу ќе ми дојде така ) иако така ми иде поефтино исто ги сакам и чоколатцата марс и крем бананите и да се рефус не ми пречи само да се крем банани a od slatkite ако може така да се речат најмногу ги сакам атлантис
Од слатки се давам во крем банани, ресана поготово и банџи млечното аааааа да и БАЈАДЕРА А за чоколади незз... омилено се што е млечно Многу голем зависник сум од благо иако знам дека е штетно. Не се откажувам па што сака нека биде
Јас сум огромен зависник од благо !! Кај мене не може да помине ден, а да не каснам барем "малку" благо Немам омилено чоколадо бидејќи се што е благо мене ми е убаво Почнувајќи од торти (такви чоколадни цели мх мх мераци ) , па се до најмалите чоколадциња хихи . Едноставно се давам во чоколадото, без разлика какво е Во последно време многу почнав да ги јадам оние чоколадана Bellissimo . Не знам дали ги знаете ама мене ми се ПРЕУБАВИ Си се опремувам со такви од кај мене и после ги гнетам каде ќе стигнам
Многу обожавам да ги јадам тие мали слатки тркалезни парчиња се мислам се викаа манчмелоу(да така беа)во комбинација со топло чоколадо.....мммммм
Се благо што постои па макар и шеќер да е хахахаха , шала на страна да може само благо да се јаде, за солено никогаш нема д ами текне дека постои
Чоколадо за готвење, сите врсти на чиколадни торти, колачи... се сто има чоколадо има едни наполитанки се викаат чудо ги нема по маркетиве, знам само дека ги има во ново лисиче во некоја продавница и во 11 октомври последна 4 ка мноооогу се убави со кокос се, а има и со сникерс чоколадната баклава на бабами мммммммм просто не можам да и се изнајадам, сакам и кадаиф... ама ме интересира дали во кадаифот може да се стави рендано чоколадо... сладолед, сакам и блага пица со чоколаден крем и банани и плазма и многу цимет, не се срамам да признаам дека сакам и чоколино , јас чоколиното го припремам погусто и додавам рендано чоколадо или од оние мое колаче чоколадните леле ми се пријаде јас отидов да си купам нешто
во последно време почнав многу да ги јадам банџи чоколатцата со вкус на лечник ..на школо кога сум по 3 купувам
chery definitivno! najomileni mi se a i milka sekako od jagoda [mod-kirilica:3gfdosze][/mod-kirilica:3gfdosze]
Ги имам пробано... најубави се, ама има и едни што се како топчиња ах и тие се па просто полетувам од нив
Јас не сум многу по благото , ама ипак сакам да си каснувам блакце...Омилени чоколатчиња ми се Баунти оние со кокос , ги сакам тие бомбоњерите шери шо се и мн сакам тоблероне....мм