Киндер јајце, чоколатца, Нестле, Тоблерон, Рафаело, Фереро Рочер, ледени коцки, бајадера..списокот е долг.
највеке ги сакам чоколадцињата на Виталија (слабост ми се тие со ореви) и Шери бонбоните како и крем бананите, млечни и чоколадни
Колачи и торти воопшто не јадам, но чоколади често. Најчесто јадам обично млечно чоколадо или она со ориз ми е исто така убаво, најчесто од Дорина. И обожавам да јадам крем банани (дневно сигурно по 5-6 јадам) и Делириум чоколадото. И едно чоколадо (сега воопшто не ми текнува како се вика) во црвена опаковка, две бисквити се споени со чоколадо над нив, се надевам на некого ќе му текне. Eдит: Го најдов чоколадото, Chocobiscuit (не ми е јасно како не ми текна уште тогаш).
омилени слатки ми се еклерите(домашно правени)ммммммм .... преубави се ! И чоколади сакам,а посебно драга ми е милка ноисет
Најубавото чоколадо, не ми поминува ни еден ден без него. Мислам дека станав зависна. И Милка со лешници обожавам ммммм
кога станува збор за слатки, чоколади воопшто не прибирам се си јадам ама едни од најомилените ми се оние бајадерките од свислион
бајадера, рафаело, атлантис бонбончиња и оние со вишна ми се омилени торти и слатки сакам секакви најомилеи ми се чоколадните и со фил од портокал.. а од чоколада највеќе сакам милка, киндер...
Палачинките можам да си ги направам во секое време и затоа ми се највкусни.Не ги сакам оние со мармалад,повкусни ми се со еурокрем и банана м м м
омилено благо во последно време ми се палачинките со крем и банана,најлепша зелја , а иначе јадам скоро се што е благо.Едноставно го обозавам
Чоколадно благо .... ммммм а тоа се чоколадни торти како паста-колач едноставно се топи во уста, а и сликиве погоре се топ! ммм...