Ооо од каде да почнам. Милка, Сникерс, Рафаело, Киндер чоколада, сите видови сладолед - посебно јагода, еурокрем, еклери, млечни и овошни карамелиии гумени бомбони, мафини, колачиња со цимет, едни грчки колачи кои ги прави мама....мммммм Доста е...ми се отвори апетит
МММ, се давам во чоколадо и се што е чоколадно...Ги обожавам Милка, Нестле, Лион, Буено, премногу се за да ги набројувам
Ги обожавам тортите од Канела но оние чоколадните, а исто и татко ми така да дома во секое време имаме чоколадна торта од Канела
Чоколадите на Горенка и Пионир на неколку наврати ме изненадиле со својот вкус, особено оние со суво грозје. И во претходниот коментар сум заборавила да ги споменам Sissi Kugeln. Љубов!
имам многу омилени благи работи зависник сум од нив по мене се познава тоа ама во последно време сум навлечена на чокси од дорина со банана и кекси ,на крем бананите од европа и секако рум плочките ги обожавам
Милка,Витанова,Делириум,Блок,Сириус,Дорина,Дадо,Винчини Сутлиаж,пудинг,торта,колачи,ролат и многу други
Милка,Витанова,Делириум,Алпико,Најљепше желје,Нестле, 7дејс кроасани, Чокса...... торти,колачи,пудинг,кремпита............................
Најљепше желје, Нестле, Делириум, Белисимо, Сникерс, M&М, Maчменлоу, Нестле гранџ - мада одааамнаа го немам видено низ продавниците.
Ауч! Ме погоди у срце со темава! Зависник сум од благо! Го јадам во сите видови, јадам секакви слатки. Мислам дека не би можела да си го замислам животот без добра чоколада
Сакам благо, најчесто темно чоколадо- омилено Lindt- Excellence 70% какао. На Lindit -Lindor(тие точестите) After eight, Ritter sport dark chocolate, Alpia reis crisp- од Кам(замена за Nestle crunch) , Suchard Sensations -минт го пробав прв пат во Виена и останав колку беше вкусно. Можам до утре да пишувам, ама ај доста е и онака почнав да се лигавам ко Бернардинец