Оваа ми е најубава леле како би каснала сега една ваква мммммх иначе не пребирам многу благо,све ми е убаво
Бискрем, Бискрем Бистик, Финети, Ресана, Севн Дејс ролатчиња, Рафаело, Сникерс, Брауни, Ишлери, Крем банани ( SL ), Моцарт тие бомбиците, Милка, Дорина како и сите други чоколатца. За благо не правам проблем.
Нека излезат колку сакаат нови вкусови, отсекогаш најмногу сум се радувала кога некој ќе ми донесе Милка со лeшници и суво грозје. уште една стара љубав
Единствено треба да биде благо под услов да нема суво грозје, се друго може да помине. Немам многу проблем со благото, не прибирам многу. Не дека јадам во големи количини , ама не го ни бирам. Единствено би издвоила мммм
Искрено јадам блачко (како сакам да го викам) но не во оброми количини! најмногу јадам чоколади кога сим нервозна. Обожавам пудинг и шлаг крем и сладолед.
Киндер јајце ! - секогаш на врвот Луна со јагоди (Витаминка), Најлепше жеље Милка ... Сите се убави ,уште кога се работи за чоколадо Што рече еднаш една фаца Спојлер И лајно да е - чоколадно да е, би го јадел
Голем зависник сум од благите работи,сакам најмногу од се чоколадни торти, чоколада Милка,Најљепше Жеље,Марс и грчка бајадера
Прво на мојата листа - Поп Кек. Леле да не бев на диета ќе можев да го јадам и за доручек и за ручек и за вечера. Прекрасно колаче 2. Mх,мх какви се крцкави,па после кремот кога ќе излезе...Неможам да се сопрам кога ги јадам.. 3.Сендвич колачиња исто обожавам,сите,ма да фаворити ми се Ноблициве. 4.Домачица секогаш има на маса,од причина што сите ја обожаваме,цело семејство. 5.Мафини и тортици од Винчини.Осовено мафиниве 6.Медени срца од Пионир,торти од Kuchen Meister,само тие ми се убави. Има уште не е ова се,ама ќе треба да направам пост долг 7 километри за да го опфати цело мое омилено благо А чоколади,што знам,не обожавам нешто премногу,ама ако веќе јадам тоа е Киндер,Милка,Дорина..
Јас не сум ич по благото ама имам омилено чоколадо единствено благо што би можела да го јадам во поголеми количини се едни колачи на баба ми со кокос