Мммммм чоколадоооо, нешто незаменливо дефинитивно Сакам благо доколку има и чоколадо во тоа Најомилено чоколадо ми е Najlepse Zelje мммммм
уф ако почнам нема крај ај неколку да кажам колку да не биде без ич. Милка,КитКет,Индијанки,секакви торти ,ишлери,ресани како класика,.. и уште многу
сите видови на милка, ресана, метро, албени, бонбици и еклери ех што би им направила да ги имам до мене сега
сакам се што е благо затоа и газот ми е дебел бидејки претерувам најмногу си јадев милка,сникерс,тоблероне,чоколадите од пионир,торти преполнети со филови,крофнички,чоколадни бонбони да да долга е листата ама тоа отиде во заборав сега си апнувам само од welnes и o cake колачињата и тоа само по една најмногу две на ден имам забрана за слатко.
Омилени чоколади ми се Милка и уште едни од Шведска што ми ги носеше порано тетка ми А од слатки што ги прави мајка ми омилени ми се бомбиците
се освен наполитанки некои чаени колачиња и благо со плазма т.е бисквити такви некои, па ни пудинзи не сакам ич ги нејќам горенаведениве! A вака би ги ставила милка TOFFIFEE најбоље е, тортите у ваташа поготово овошни највеќе сакам , сладоледот во палма, сникерс, марс, бест сладолед, магнум, рум плочки,киндер, баклава. и еден куп се