Од чоколади омилени ми се Баунти Сакам домашни торти со многу фил. И некоја тулумба може да пројде, уствари скоро све слатко сакам Овој г*з не е од праз
единствена завист ми е благото све сакам од блачко ,чоколада,торти,колациња,само да е меко и филесто,не ги сакам многу сувите колаци ..ама кога нема друго и тие поминуваат
Благото не ми е толку големо задоволство, колку што ми е потреба бидејќи имам ниско ниво на шеќер. Каде и да одам, со себе морам да носам барем некое чоколатце кое ќе ми даде енергија ако почнат да ми се тресат раце и нозе и се чувствувам омалаксано. Ги сакам Милка чоколадите, Najljepse zelje, слатките работи на Swiss Lion (мајка ми е редовен посетител на Слатката Куќа ), ги сакам производите на Краш, особено нивната бајадера која ми е дозволена и за време на пост Сакам крем банани, ресани, и особено ги сакам оние чоколадирани колачиња Zlatno polje на Stark
Омилен еурокрем на сите времиња ми е овој Порано го имаше во Рамстор,ама долго време веќе го нема.Сега најмногу го сакам Алпико од Кам. Инаку омилени слатки и чоколади имам многу,ама во главно омилени ми се на одреден период.На пример пред некое време многу сакав ишлери,потоа милка со карамел,па со јагода...
Ден без благо не е ден омилени паа...има многу но би ги издвоила Киндер пингвин,Најлепше жеље со калциум,Чокса ,Нутела,милка,и тн и тн
Слатко од дуњи и од смокви особено од зелени смокви задолжително хоум мејд, без желатин ...ммммм...бесценето.
Значи јас сум obsessed со секакви слатки. Чоколадни, ванилни, овошни, зеленчукови (сеуште не сум сретнала, ама сигурно и тоа би го сакала ) Мислам дека не функционирам ако во денот не внесам барем едно коцкиче чоколадце. Благото ми е лек, така да не пребирам, сешто јадам.