Благоманијак сум голем Витанова, сникерс едни од поомилените Милка чоколадите и сите други најчесто со лешници.. И обожавам Бела Чоколада
Без благо не се живее Па омилени ми се:Милка чоколадите(најмногу тие со лешници),крем бананчињата,Сникерс,Марс,ЕуроКрем-Блок,Банџи,Киндер..и други.
Najljepse zelje ептен ми е убава чоколадата. Милка, се разбира Обожавам чоколади со бадеми, лешници и оние што се полнети. А од слатките, ги обожавам чоколадните, со кокос и обавезно слатки со кикиритки и лешници.
Кај има вакви Мимс? Мене во последно време омилена чоколада ми е Пионир Tutti Frutti со бадеми, лешници, суво грозје и брусница.
милка дорина чоколадните торти на мајка ми чокофлипс и незнам зашто ама само во зима ми се јаде многу чокобисквит а на лето ич и суриус
не сум љубител на благо ,ама кога ке јадам сакам да јадам овошни вкусови се што е со вкус на овошје на пример мафинсите на винчини ,баклава многу сакам тоа е всушност и единствено благо кое што можам да изедам од едно повеќе
Обожавам чоколади и палачинки со презла, банана и мнооогу крем инаку колачи, торти, баклави... јадам ама ретко, секогаш приоритет има чистото чоколадо. најомилени ми се Милка, Линдт Линдор ( за жал го нема кај нас, а преубаво е!!!!) Рафаело, и многу ми се допаѓа Најлепше жеље- со млечен крем... ммммммм абе само чоколада да е п.с. ОСВЕН СО СУВО ГРОЗЈЕ
Mилка ама таа големата самта да ја "збришам"... Белисимо или Додо и Гого... Пудинг (преферирам од чоколадо)... иииииииииииииииии незнам што уште не...