Благар сум но прибирлив,не јадам било какво благо . Омилени ми се Милка чоколада,Киндер Буено,Финети,наполитанки со вкус на кафе,чоколада Цица-Маца и кроасан 7 дејс.
мммм многу ги сакам овие со дечко ми моментално ги јадеме инаку секогаш ме изненадува со овие чоколади не дека другите не се убави ама ете веќе извесно време си ги јадеме овие јас сум си по благото се што е чоколадно обожавам
Чоколадцата од Европа со кокос-исто како Хипица,крем банани,тие чоколадните коцки внатре што се како крем банана ,чоколади секакви немам некои фаворити.....И тоа одприлика
Морам да ги спомнам едни наполитанки од Мултипром за 54/56 денари 250 гр, посни........ лелеееее какви се, не можам да се совземам од јадење! ем ефтини ем да си ја облажиш душичката
ммм обожавам благо ама најповеќе што сакам е najlepše želje сите вкусови му ги имам пробано и сум презадоволна. ех да имаше сега едно до мене
Mилка Ноисет/Алпин Милк/таа со бисквити,Чери Гриоте,Марс,Магнум Дабл Чоклит,Топ Ган Мохито,тие штрудлине малецки,ишлери,ресани,крем банани,рум штанглици... Пресушив.
Милка сите видови, најмногу од карамела, дорина со виски, сникерс, баунти, атлантис и многу многу други.
Pуските капи ми е ал тајм фејврт Eклери исто многу сакам,а од чоколадите Kадбери ми се омилени,и една чоколада не ми текнува какос е викаше имаше црно,бело па црно во жолто паковање,а и чоколадите со ориз
ААА дефинитивно најомилено благо ми е мини ролатчето од Винчини..тоа што е во средината на сликата...сега баш јадев такво..ммммм предобро е!!!
јас повеке јадам солено ама и на благото сум душман омилено чоколадо ми е милка и цело јадам а торти сакам чоколадни а слатки немам некои омилени