Сите чоколади ми се преубавии. Мерак ми е да ги јадам Griotte од Краш.Исто така секојдневно јадам Fererro Rocher,Милка,Дорина,Ritter Sport,Schogetten..и уште многу многу ..едноставно обожувам чоколада
Милка чоколадо(обично.од портокал или лешници)понекогаш тутку,Сникерс,Рафаело и тн..Два пати неделно сигурно ќе изедам по некое чоколадце..(Милка) Инаку не јадам многу многу благо..само ептем кога ќе ми се пријаде.
не да сум љубителл.оф мори мајкооо Да не се освевстев на време со диетава до сеа ќе ме имаше у гинисова книга на рекорди...хахаха..шала на страна НАЈОМИЛЕНА ТОРТА МИ Е ТОРТИЧКАТААААААААААА ОД АФИОН СОКО ШТАРК ЧОКОЛАДИИИИИ ОД СИТЕ ВКУСОВИ МИЛКААААААА ПОЛНЕТИ ..ОФФ СЛАДОЛЕД ОД ПАЛМААА СО ВКУС НА БАДЕМ морееее се ми се јаде мњам мњаммм!
Едноставно,кој пробал-знае,а кој не знае одма во прва прилика патот под ноѕе и во КАМ да си купи. Леле,ми се сојаде,превкусни се,немора да ги џвакаш,се топат во устата. Исто омилени чоколади ми се МИЛКА,Волим те ,или Само ти,Нестле...Најубави чоколатца:Албени,Метро,Рафаело,Белисимо,Чокса,ДЕЛИРИУМ,итн.Јас не одбивам благо освен некое ако е суво и неподносливо за јадење.
Овие од Кам што ги зборите чоколадцава мене ми имаат ист, ама буквално ист вкус ко бајадера, можеби затоа и се толку вкусни, зошто бајадерата, бар мене ми е врв, а и се останато од Краш ми е секогаш прв избор кога е благо во прашање.
Мене не ми се исти,овие од Кам ми се поубави. Бајдерата содржи и бадеми,а другиве имаат чоколаден вкус,и се топат во уста.
Омилени слатки ми се домашно направените од мајками - сникерс. Штета што во последно време ретко кога правиме нешто благо дома, се сме на купечко благо. Не дека тоа не е вкусно ама од домашните слатки ми се чини нема ништо повкусно.
Омилени чоколади ми се: Милка, Дорина, Сникерс, Марс, Кит-Кат, Сириус и Лион.(Имам уште едно али не ми текнува како се вика ) А омилени слатки ми се незаменливите Рафаело. Спојлер
во Kам има многу убави чоколади и бонбонери, а ефтини се, плус и чоколадава е квалитетна, не е некоја чкартна вреди да се изедат сите и да се здебели човек