Ништо не може да се спореди со една добра ! Поим за чоколада. Како мала замислував што би правела ако се затворам една ноќ во супермаркет. Па се разбира, правац кај чоколадите.
Oвие грчкиве, кога бев мала дедо со нив ме товеше едно време ги видов кај мене у продавница, одма си купив ама не знам дали има уште, морам да побарам Mилка вочни, сникерс, марс, торти колачи, се благо, освен бисвити, наполитанки и чајни колачиња, да бидам по прецзна
Омилени слатки ми се:чоколадни капи,бомбици,кокосбобици,чоколадни срциња и др.Омилени чокола ми се:милка,киндер,кит кет,киндер буено,лесник,тоблероне и др...
Од благо сакам чоколади,а највеќе чоколадо со ориз.После сакам ресани,кит-кет,медени срциња ,оние блок чоколадца,крем банана итн...
Обожавам слатки и чоколада,а многу сум скромна кога се однесува на моето омилено чоколадо. За само 20 денари,големи мераци ми прави Ги сакам и милка чоколадите,омилено ми е со карамел но сепак премногу ми се благи.Ако изедам цело милка чоколадо често се случува да ми е тешко,ама затоа немам проблем да изедам цело блок чоколатце од 100 грама.
Oваа ми е омилена милка, си земавме со брат ми по пола леле кога ја отворивме, тоа застарено, застарено, внатре тоа течноста, дури и сува, блего-кафено чоколадово . Hајголемото количество чоколадо што го имам изедено е 400 гр, Bакво ама бело смакав верувале или не Kо 4 милки да сум изела
Хм па најомилана ми е чоколадната торта од слатките Милка Ноисете чоколадото ми е врв,а исто така само за 20 денари имам огромно задоволство да го јадам,а вкусот ммм совршен. А овие се најубаво задоволство
Милка, Тоблероне, Сириус кафеавиот од криспи лешник (мислам дека го прејадов а само 10 ден. е), Наљепше жеље млечото, многу често јадам и Чоко-бисквит да не ги заборавам палачинките со крем на мама!
1. Сникерсот ми е all time favourite 2. Потоа Ритер Спорт со јогурт и јагоди, го имам прејадено и никогаш едно не ми е доволно 3. Најлепше жеље со лешници и суво грозје 4. 8. Виталиа житарките, не спаѓаат во слатки.. ама омилени ми се
Чокса од банана,Тоблероне и Чоко-бисквит ми се ол тајм фејворитс, ги обожавам! И Ритер спорт бело со цели лешници, Бајадера и оние Марс,Баунти и сл. ги сакам. Милка не јадам,преблаги ми се. У суштина не љубам чоколади многу, повеќе сакам торти,колачи,бар последнава година на прсти се бројат чоколадите кои ги имам изедено,едино Чокса од банана што ми е слабост... Ги обожавав на времето KitКat од кикиритки, штета ги нема повеќе. Од торти и колачи,домашни или не,битно да се со чоколаден фил,такви ми се омилени... И секако чизкејк...