Многу сакам да јадам благо.Омилено чоколадо ми е Милка,а омилени слатки ми се ресани,медењаци,наполитанки,и др.
Па од благите и чоколадите ретко кои не ми се омилени Обожавам полнети чоколади, обожавам бајадери, моцарт бомбици, рафаело, ресани, ишлери, еклери, индијанки, крем бананчиња итн
Претплатена сум на благо јас,сакам се што е чоколадно,со лешник,ванила...Обожавам палачинки со многу еурокрем милка со карамел,со лешник,банџи,бајадера и те како сакам,обожавам слатки со кокос мајка ми што ми ги прави,ма сакам све шо е благо
ах сега ми направи проблем, ми се пријадоа одма абе јадам се што е благо само не некој суви колачи, од чоколатца белисимо до големи чоколади се јадам
хаха е да и тоа што викаш, никогаш не сум сакала некои суви колачиња што имаат само благ вкус а никакво филче во нив
не сум зависник од слатки работи и не јадам млечни чоколади и чоколадни торти... знам да си каснам колаче меко, суво не ми е битно само да не е многу благо зошто ми се гади... сепак најобожавана ми е црна чоколада и тоа колку поголем процент на какао толку подобро