И мене како на Битерка ми се омилени Гриотето исто и обожавам Милка.Било каква највеќе Милка Орео и Милка Ноисет. Исто и омилени ми е оние јајценцата во повеќе бои што се.
LACTA чоколадо.. Штета што кај нас ги нема, се надевам за некое време ќе му текне на некој да ги увезе!
Црно чоколадо , милка , киндер .. од Швајцарија ни носи еден вујко на мм едни топчиња со бадеми исто од црно чоколадо ..
Видов @Petar80 сака румштангли, ги обожаваам посебно оние рефус шо се топат в уста , омилени чоколада најлепше жеље внатре со млечен крем, милка орео, горенка млечна, крем банани, марс сладоледот. А од слатки кокосовките на бабами, праски од вујна ми, во последно мноогу ги сакам едни слатки внатре се со филот од крембанани ии желе и полиено со тврдо чоколадо њааам. Општо јадам секакво благо ии често арокрем со бисквити како сендвич правам , се чудам на гените како не сум ко прасе, ама зато имам обравчиња буцки.
Oд линкoв http://www.ritter-sport.de/en/products/ ги имaм виденo млечнaтa темнoплaвa, црнaтa (сo црнa aмбaлaжa), зеленaтa сo лешници (сечкaни), сo јaгoди, кaрaмелa сo јaтки, прaлине, имa еднa сo цел лешник, сo бисквити и белa oбичнa, a мислaм декa пoнекoгaш јa имa и тaa сo ментoл/минт. Мислaм декa тие се. Зимскиве ги имaше лaни знaм, мoже пaк ќе ги нoсaт. Еднaш нaчекaв и сo кoкoс, уште ми е вкусoт вo устa, aмa oдaмнa немa никaде. Мислaм декa не испуштив ништo oд дoстaпниoт aсoртимaн вo Мк. Се гледa кoлку сaкaм чoкoлaдo Цените бoгaми им рипнaa периoдoв... нaд 100 oтидoa.
@Annath Да да, додека беа 60, рипнаа на 80 и сега веќе над 100, мислам Ама вредат Белата со цели лешници е врв, а баш сакав и јас таа со кокос да ја пробам.