Ами такви италијански задоволства тука немаме. Иначе да, ептен ми е вкусна Дорината со лимон, онака Дорина како чоколадо не ми е нешто нај, ама оваа е...
@Ketchup Аа епа тогаш утре одма се купува да се проба, верувам на твоите предлози Мерси А за странските задоволства, само можам да кажам what a shame! Какви се не работи има и тоа почнувајќи работи од брендовите што ги знаеме, како Милка на пример
Ги има и кај нас. Види во Рамстор или друг голем маркет. Сега си јадам. Бонус: има и од тие од кафе. Цело чоколадо од нив. Пренајубо.
Не ме земај за збор, околу 120-130 денари. Внатре има 4 чоколатца, поголеми од обичните мерси. Многу културно спакувани.
Слики можам да ставам и до утре,ама сега ќе ставам неколку. Иии неговото височество,особено кога е претопло.СЛАДОЛЕДОТ! И овој погоре ставениот е исто супер кога е лето,ама сладоледот е ЦАР за тоа време. Епа доста е за денес. Мора малку и да се внимава на линијата.
Св Тома има во Битола Немам видено цена, само видов дека постојат ми стојат до моето трилогија кога си купвам. Во Св Тома има буквално се.
Нема од истиот бренд кај нас Никаде ама баш никаде немам видено. Чоколадирани плодови имаш во секој голем маркет, во зависност од брендот цена од 40 до кај 150 ден за кесичка
Е сега каша попара стана муабетов хахахха Мислев на мојата слика и коментарот од погоре..па искрено врска немам Л.Г за кои пишала.. Ооо Боже Милка јајцата ги имаше лани околу 240-280ден беа Сега и Мерси чоколадите ги има во Рамстор. 95 или 99 беа
@Dust Не, убаво се разбираме. Значи Ливинг ја прашав за мерсито, тебе за чоколадираните лешнаци/бадеми итн, а на Кечо му ги постирав Милка јајцата за да доловам се што нема кај нас
@Dust А така, а? Провоцираш цц Знам дека имаме Мерси, ама не знаев дека има и такво какво што Ливинг постирала, со сосема др. видови чоколатки, 4 поголеми во паковање