@Summerlover Мислам дека кај нас ги гледав низ големите маркети. Претпоставувам и во Скопје ќе ги најдеш. Ако не ќе праќаме. Се за штабот на Димче.
@Summerlover во најлош случај има рецепт во тефтерот на мама Ама ќе треба да почекаш до следната тема во фемина готвач... Да не бидеме оф топик, не за друго
@IronLady Еве Ајронке погоре, кративно-штабовски одговори Мерси чикас, @duffi @joy1 @КикиМаус Некој друг ако знае, слободно нека пише
Во сите маркети (Тинекс, Веро, Рамстор), но опаковката не е сина како на класичното, туку е бела (светло-жолта поточно) и пишува winter edition.
Gi obozavam ockoladite na Najlepse Zelje i Kras Milka nekako ne mi se dopajaat vo posledno vreme. Drugi slatki raboti...retko
Не обожавам чоколади ич ич, и не лажам мајке ми! Еднаш во 2 недели јадам, како тоа секојдневно можете еве не знам Море дај солено мевце некое, а не чоколади. Кхм
Обожавам, обожаваммм Навлечена сум на темното чоколадо од Европа во последно време. Обожавам Милка со крем од лешник, Дорина Butterscotch, Najlepse zelje со крем од вишни, Еурокрем блок итн итн. Бело чоколадо исто така е супер. Чоколадо со ориз исто Само обично млечно чоколадо не сакам баш. Мора да е полнето со нешто, или да има некакви додатоци. (освен суво грозје, тоа не поднесувам)