Милка ми се омилени чоколади, посебно Ноисет Од колачите најмногу јадам Домачица или Златно Полје од Штарк. А кога ми треба енергија, ако сум излезена цел ден, ако сум на факултет, обавезно со мене си носам по некое чоколатца како Албени, Метро, Сириус и сл.
Незнам зошто но мене милка и не ми е баш најомилено чоколадо. 100 пати повкусно ми е од пионир црвеното со лешници, просто го обожавам. Еве ова Исто така ги сакам и атлантис чоколадцата од витаминка, и секако бајадерите. Што да правам кога обожавам благо
Јас не можам да си го замислам животот без 4околадооооо...... Понекогаш и не ми битно какво е само 4околадо да е. . Ми се свигаат сникерс, милка, синтагма, галеб.... и мн други...
Значи Сникерс обожавам...незнам зошто ама многу мми е битно кога јадам нешто да ми е така полно со вкус, измешано... Можам и два пати да гризнам и доволно да ми е. Онака ме задоволува вкусот... А од чоколадите порано стално јадев милки и најчесто секоја нова што ќе искочеше морав да ја пробам, ама сега си го најдов моето Од Соко старк Најлепше жеље... ммммм многуу ми е вкусно- право млечно чоколадо
уф , темава како за мене ги обожавам чоколадите , не си го замислувам мојот живот без нив А најомилена , можам да ја одвојам само
Обожавам чоколади со кокос, денес ми донесоја од Австрија, прсти да излижеш има и со кафе ммхм на пример од кај нас овие ми сех убави имаше едни од грција од фришоп со кокос ама не текнува името убава ми е милка со лешници абе се од благо , ама го избегнувам а и има мн благи работи што ги немам пробано.
Па сеа вака -Чоколади:Нестле,Милка,Дорина.. ги има уште но овие најчесто ги конзумирам -Благичко:Чоколадни работи од Шехерзада ,Тортини -Торти:Све само да е чоколадно -Чоколатциња:Делириум,Сириус,Кенди,Киндер,Киндер јајца,Оние малине јајца,има едни од прага ми ги донесоа авв какви сее,најљепше жеље и другии
Ммммммммммм мислам дека поголем зависник од благо,од мене нема Посебно чоколадите милка,schogetten,киндер, најубавите cherry,raffaelo.итн итн yummyy
А бе се си сакам, само благо да е... а сега уште повеќе кога сакам да се откажам од него одреден период