имаме ист вкус јас лично ОБОЖАВАМ ЧОКОЛАДО и да има калории и да нема .. животот си тече - мора да се јаде ... чоколади, чоколадциња, торти, сладоледи(пливам во летото од ова), пудинг и да е штетно и да не никогаш нема да се откажам од чоколадото .. уште на првата помисла за растеченооо чоколадооо ми се отвара апетитот
Бев еднаш на лекар кај матичниот не знам за што и ми рече демек да не јадам чоколадо до 18 год. заради бољчињата (сега имам 16) и јас ја гледам ја гледам.. и и викам: Сакаш да умрам? И таа се чуди. Па јас 2 дена не можам без чоколадо а не пак цели 2 год!! И си продолжив да јадам.
Ми се допаѓаат овие чоколадите на МИЛКА особено оти не стојат со производите во место туку пласираат нови вкусови , БРАВО за нив. Инаку сум колекционер на паковки од чоколади
ми се пријаде од чоколадцава Ама нема сега. А и да не бидам оф топик само да си кажам дека се што е благо, се си јадам
кремасти и полнети чоколада, кранч чоколада , Рафаело, киндер, бајадера, Пионир со лешници, сладолед со мед, кекс со јаболка и... неможам веќе да набројувам ми се пријаде!