Ммммммм милка и сникерс ми се омилени.Торти не јадам ама баш ич,а колачи и те како!Ај одам да си каснам едно
Обожавам Ресана од портокал, потоа бајадери, торти со бисквити,желе, обожавам торта-сладолед, палачинки со нугат крем и плазма(мелена) и банани сецкани внатре, обожавам Twix чоколатца , обожавам шери бонбончиња, Атлантис бонбончиња , а чоколади - ги сакам тие за готвење што се и оние со ориз(како ЈОЈО на пример,ми е омилена)... П.С. Смеам ли вака имиња на производи да постирам? Да не испадне правам реклами?
I jas sum totalen zavisnik od blago i cokoladi posebno .Ama ova sto go vidov na edna svadba totalno ME VOODUSEVi !!! Cokoladna fontana! Wooow toa e nesto sto ne se opusiuva! Stopeno belgisko cokolado -ednostavno neopislivo http://www.chocoland.mk samite videte na sto tocno mislam !
на слатките и чоколадите им нема крај ... еден ден без чоколада - не би бил ден инаку омилени ми се сите само да е чоколадо, само да е нешто блачко !!! ама многу било убаво да јадеш црно чоколадо на ден .. ама не да јадеш солено па чоколадо, туку како за ужина да си апнеш чоколатце и после нема да ти се јаде многу за време на вечерата, хахаха
Милкаааа , киндер , Нестле од кокос , O'Clock ( со житарици ) Lesnik ( со големи парчиња на лешници ) мммммм .... вкусно !
Ах ама ми е погодена темата..дефинитивно..обожавател сум на слатки, воопшто на благо. Моја омилена чоколада е секако имам и други омилени чоколада, ама оваа ми е врв. Јадам секојдневно благо, ретко да пропуштам да не јадам. Милка чоколадата не ја обожавам баш иако на повеќето им е омилена...