Најлепше жеље бе луѓе, никој не ми го спомна омиленото чоколадо.Не пребирам многу јадам скоро па секакво дури знам и кухинско да си поткаснам Само не сакам топено благо со шербети. Врв сум кога треба да добијам, тогаш обавезно јадам во огрооооомни количини. Како успевам да опстанам со ваа тежина сама си се чудам хахаха фала му на Бога за добрите гени
благо зависник толкав, обожавам бело чоколадо, киндер, сникерс, ишлери, ресани, милка со лешници, марс, оние чоколадана на пионир, најлепше жеље, слатко од зелени смокви мххххх само не сум љубител многу по топено благо, и нејкам тешки торти да ти се слоши, посебно не благо со ореви и суво овошје
Не сум баш по благото,ама кога ќе ми падне шеќерот најчесто јадам Милка со лешници или Сникерс! Во последно време си лапнувам и од тие Делириум чоколатцата, ептен ми се вкусни!
Ситеее.... сепак најмногу јадам милка од јагода и во последно време од пионир едно чоколадо со лешници...
Ммммммм благоооооо,зависник сум од благо,само не ги сакам белите чоколади и оние со суво грозје,друго све сакам сега сум во фаза на милка луфле ноисет,па кога ќе ми здосади којзнае на што ќе прејдам
ммм чоколадо ... слаба точка го обожавам Најчесто јадам МИЛКА со топен лешник ,но го сакам и со крупни лешнци Исто така го обожавам АЛПИКО со крупни лешници, го има во КАМ МАРКЕТ , тоа ми е поим за чоколадо ,но понекогаш ме мрзи да одам до КАМ и затоа јадам МИЛКА. Го сакам и МАРС, СНИКЕРС, а и блок чоколадо од таково . Таково кремот ми е омилен и со тоа ги мачкам палачинките
само да е благичко се јадам......... но највеќе чоколадни работи, значи не обожавам овошни торти или чоколади со јагоди....сакам чоколадни торти, чоколадни слатки, чоколади, чоколади, чоколади, чоколади, ммммммммммммммммммм
милка со карамела, сникерс, дорина со кекс, делириум, уффф ♥♥ а па ако имам добиено, пффф, без проблем смачкувам 250 грамско
Ја без благо не сум јас.Мора на ден да каснам нешто иначе ќе поцркам Омилено: Уфф,како ми се јадат вакви Милка (сите чоколади ) Тоа
И оние што се прават колачи Емби ако ги знаете многу ми се убави... П.с : отидов да зеам некое до фрижидер ко ќе види мајка ми ќе ме утепа
зашто вакви работи правите, па и сите слики си ги изнагледав ... зависник сум, сериозен и тоа како дрога ми е благото, ако не пробам нешто слатко во текот на денот напади ме фаќаат мислам ))) не пребирам, само да е благо... како средство за смирување ми е а сега одам до продавница
Сакам торта од чоколадо, чоколаден сладолед, чоколаден пудинг, чоколадни колачи... Сакам се' што е чоколадно! Зависник сум од чоколадо!... ЈАС СУМ НЕЛЧЕ И ЈАС СУМ ЧОКОХОЛИЧАР...
И јас сум голем љубител на чоколатца,тортички.Обожавам да јадам Милка од јагода и тоа оние што се повеќе во паковање секое е завиткано др омилено благо ми е рафаело куглици,оние чоколатцата атлантис,киндер буено,баунти лајн,сладолед сакам овошни торти ги обожавам од Палма има неколку што ми се омилени не ми текнува како се викаат,тирамису торта,еклери обожавам.
Ваквиве теми ми отвараат апетит, а јас сум екстремно стрвна девојка хаха Покрај Милка (исклучиво топен лешник), Бајадера, Фереро Рохер...имам уште едни омилени чоколадни бомбони, кај нас ги нема Превкусни се, не можам да опишам мммммммм http://www.youtube.com/watch?v=mZZjFDJxgMo Предупредување рекламава изгледа многу вкусно !!!