вакво мече.срцкасто е еден ваков бел убавец една ваква прекрасна хаска зајчеее морскооо прасенцее значиии мноогуу сакааам животинкиии саакаам и делфин мноогуу се мили папалгалчиња ма се срцкасти се сите животинчиња.ако почнам да бројам кај ми е крајот најневини се животните најмили најсонцињааа
Многу сакам една ваква мачка Russian Blue, посебно тоа што пишува за неа дека е многу интелегентна и лојална.
Сите животни ми се мили и убави, ама кога би морала да издвојам едно тоа би бил ДЕЛФИН! штета шо неможам да си го чувам како домашно милениче
Многу сакам животни но кога би требала да издвојам омилени тоа ке се кученца и папагали. Чував долго време папагал Нинфа, премногу се мили и паметни. Желба ми некогаш да чувам и од оние „големите“, како александар и сл. Од кучиња дефинитивно ретривер и маламут
Како да ја имаш сликано мојата мачка (мачката која се лиже)!! Иначе моите омилени животни се куче и маче (имам 2 мачиња)
Ги сакам сите и често вдомувам дома уште крокодил ми фали а слаба точка ми се мачките и најмногу од сите си го сакам ќумецот мој ист е како овој на сликата